Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    19. Studeni 2018. 17:20

Klikerica

busybee

Cure koje rađate/ ste rodile na Markuru- može samo provjera (znam da se pisalo već o tome)-
    spavaćicu dobijemo njihovu (to znači za sve dane ili samo za porod?), muž može bez potvrde s tečaja u rađaonu, mužu treba odijelo?

Hvala!

Ako ne zelis u svojoj za porod dobijes njihovu.
    Za u bolnici mislim da racunaju da imas svoju.
    Muž ako ste bili na tecaju u Merkuru ne treba potvrdu.

+ treba odijelo. Ljekarne Farmacia do 30 kn su.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Duda
    19. Studeni 2018. 17:20

*kolače=kilaže 😁😁 Al jest ću kolače, da, morat ću.. 😉

Duda
    19. Studeni 2018. 17:23

Salatice, drago mi je da je Lena super i da tako lijepo napreduje ☺ Teško se mamama ne sekirati, pogotovo s prvim..al imaj u glavi i ostale dane riječi doktorice, samo hrabro tako nastavi! ☺

Mina93
    19. Studeni 2018. 17:28

Lijepe vijesti s pregleda ❤️ nek se samo nastave 🤗😁
    Ja dns malo duze kuhala jer sam radila juhu od buce i gulas i kako sam dugo stajala na mjestu uhvatili me sorati menstrualni bolovi, al dobro brzo su prosli.. 

Duda
    19. Studeni 2018. 17:29

Ja sam se isto čudila kakva hrana za box, kakve čokoladice..al mislila se i ja pripremit 😁 Znam da se preporuča stavit neki keks/kreker u torbu za rodilište, ali to je za razdoblje nakon poroda, u slučaju da je njihov sljedeći obrok daleko..
    Mi smo danas obavili i ljekarnu i odlučila sam da neću kupovati ništa novo za izlazak uz bolnice nego izabrati nešto od svega što smo već kupili. Tako da je ostalo još jako malo toga za kupiti.
    Jel netko uzimao steznik iz bubamare? Da iskoristimo taj late night ili bf ako bude popusta..

Mina93
    19. Studeni 2018. 17:49

Duda

Ja sam se isto čudila kakva hrana za box, kakve čokoladice..al mislila se i ja pripremit 😁 Znam da se preporuča stavit neki keks/kreker u torbu za rodilište, ali to je za razdoblje nakon poroda, u slučaju da je njihov sljedeći obrok daleko..
    Mi smo danas obavili i ljekarnu i odlučila sam da neću kupovati ništa novo za izlazak uz bolnice nego izabrati nešto od svega što smo već kupili. Tako da je ostalo još jako malo toga za kupiti.
    Jel netko uzimao steznik iz bubamare? Da iskoristimo taj late night ili bf ako bude popusta..

Ja sam ga uzela 😊 chiccov 

du1988
    19. Studeni 2018. 17:50

Cure, cestitam na dobrim vijestima s pregleda! Sama pozitiva danas, cekamo jos barbie! 🤗

url=https://lilypie.com]

• tanja83
    19. Studeni 2018. 17:56

Curke pozz svima,ja sam jedna stara i nova clanica:) evo i nas frisko s pregleda 31tt. Imamo cca 1800 grama, no za razliku od braceka dva i seke on se odlucio sad okrenuti na zadak, no imamo vremena se jos okrenuti...iako cerviks od proslog pregleda dostaa skracen sad je od proslih 7.3 na 2.8 i malo sad usporiti kaze dokica,malo nemoguce s troje mojih doma ali sve cemo probati da se cuvamo jos malo. Cini se meni da ce i on ugledati mamu prije termina,samo se nadam ne prerano. I drzite fige da se okrene kako treba da ne moramo prvo guzom u svijet:) 

Sunflower! 🌻
    19. Studeni 2018. 17:57

Slazem se sa Du, cestitke svima na super pregledima ☺️
    A Barbie me vec lagano brine, da nije ona u boksu slucajno zavrsila? 😁
    Ja sam sutra ujutro u TA, jedva cekam! 

_lily_0
    19. Studeni 2018. 18:05

Cestitke svim ostalim curkama na super vjestima a pregleda
    Mateja  meni isto nekak mirisi da mozda i je kad se nigdje ne javlja 😁🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.