Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _lily_0
    19. Studeni 2018. 16:42

Kolacic super za pregled 😍😍
    Pepe bas nas mamis izgleda jako fino i mene zanima di si ju uzela i naziv 🤗🤗😁

pepe1907
    19. Studeni 2018. 16:47

AllieH

pepe1907

ono kad nađeš pizzu u zamrzivaču 😍 ajme curke di ste sve, kako su prošli pregledi jel netko još rađa 😉

Ok, reci odmah od kud je ta pizza i koja tocno? 😂

Lidl mozzarela 😁😋

pepe1907
    19. Studeni 2018. 16:50

busybee

Hvala :)

Znači moram kupiti te ružne spavacice -.-

nemoras, obavezno je u rađaoni njihovu ali dobis i za boravak tamo svako jutro cistu

_svjesna
    19. Studeni 2018. 17:11

Evo i nas sa pregleda, sve je u najboljem redu, beba tacno odgovara mjerama, tezinu ultrazvuk ne mjeri ali sve ostale mjere su tacno za moje tjedne trudnoce, plodove dovoljno, grlic cvrst i zatvoren. Tako da smo sretni i zadovoljni 👍😁

Maggie85
    19. Studeni 2018. 17:11

barbiemama

MareiKate, hvala na savjetu za Corny. fakat nisam znala. meni je to inače zasitno pa mi se činilo kao dobar odabir. kupit ću si onda neku čoksu.

Prvo da ovo komentiram pa idem čitati zaostatke.
    Corny ili bilo koja druga hrana, svejedno je, zabranjeno je trudnicama jesti otkad uđu u box. Neki kao zažmire na jedno oko pa dopuštaju kockicu čokolade ili grožđani šećer, ali zapravo je najbolje ništa. Meni su recimo stavili infuziju radi energije, iako nisam tražila, a nisu me ni pitali... Ugl. možete tražiti infuziju ako ćete se slabo osjećat.

Pticaselicazgst
    19. Studeni 2018. 17:15

Kolacici i svjesna super za odlicne preglede 🤗😍 super je cuti lijepe vijesti 😊
    Ajme Pepe pizza izgleda super 😍 
    Maggie kako si? Kako ide oporavak? 😊 

• Enna010
    19. Studeni 2018. 17:16

mmama2

Enna010

mmama2

Enna010

Cestitke na novim bebama i sretno danas na pregledima😍
    Jedno pitanje kako vam bradavice izgledaju? na mojima imaju kao bijele mrvice isto kao da je ona kozica se podijelila na brazde pa ima bijelih i tamno smedjih nadam se da je to normalno

Kako je kada se operes, npr lagano, njezno prebrises rucnikom, mokrim

Isto samo mokro. Jedino prstima to mogu ‘povaditi’

Ma to ti je kolostrum :) sve ok, ako primjeris da su suhe slobodno namazi cime inace mazes tijelo.. ;)

Uh hvala nisam pojma imala ja sve kontala to treba da curi 😘

Duda
    19. Studeni 2018. 17:19

Evo i mene s izvješćem s pregleda. Vidim Allie, Kolacici i Svjesna da je kod vas sve dobro, pa da nastavimo niz 😉 I kod mene je sve u redu, Mila nam ima 2500g, kaže doktorica da je idealna i da će u terminu imati 3500g. Što se tiče moje kolače (+9) kaže da sam mogla više i da rijetko kad ima priliku nekome to reći 😁 Ima da sad navalim još više haha 😉 Uzela mi bris, kaže bez obzira na nalaz da ću na porodu primiti antibiotik jer sam u toku trudnoće imala streptokok u urinu. Posteljica sprijeda, pl. vode uredno, cerviks 1 članak, tvrd, zatvoren.
    Sad idem poslati mail u vinogradsku, naručujem se za 2 tjedna kad sam 37+
    I najljepše vijesti, imamo novu bebicu, čestitke IvyLee, jedva čekamo čuti sve.. ☺

• Kani07

Kolacic i Pepe super za pregled 😊neka samo nastavi u dobrom tonu.
    Di je Barbie ili sam preskocila i ona ima danas pregled ?

💜Karla💜Nicol💙Anton

Klikerica

busybee

Cure koje rađate/ ste rodile na Markuru- može samo provjera (znam da se pisalo već o tome)-
    spavaćicu dobijemo njihovu (to znači za sve dane ili samo za porod?), muž može bez potvrde s tečaja u rađaonu, mužu treba odijelo?

Hvala!

Ako ne zelis u svojoj za porod dobijes njihovu.
    Za u bolnici mislim da racunaju da imas svoju.
    Muž ako ste bili na tecaju u Merkuru ne treba potvrdu.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.