Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    19. Studeni 2018. 16:06

Kolačići, super i za tvoj pregled. Post se pojavio kad sam već natipkala... 😊

busybee
    19. Studeni 2018. 16:10

Cure koje rađate/ ste rodile na Markuru- može samo provjera (znam da se pisalo već o tome)-
     spavaćicu dobijemo njihovu (to znači za sve dane ili samo za porod?), muž može bez potvrde s tečaja u rađaonu, mužu treba odijelo?

Hvala!

• Figurica_bez_ziga
    19. Studeni 2018. 16:11

Cure sorry na upadu o kojoj bolnici je rijec da se.ceka.po 2h? Ili je to standard.za sve trudnicke.ambulante? 😅

None

busybee
    19. Studeni 2018. 16:12

*na Merkuru :D

• Figurica_bez_ziga
    19. Studeni 2018. 16:13

busybee

Cure koje rađate/ ste rodile na Markuru- može samo provjera (znam da se pisalo već o tome)-
    spavaćicu dobijemo njihovu (to znači za sve dane ili samo za porod?), muž može bez potvrde s tečaja u rađaonu, mužu treba odijelo?

Hvala!

Ja sam na njihovoj stranici (KB Merkur-primalje) nasla popis stvari koje se nose.i pise da nosimo svoju spavacicu. E sad ne znam jel.se nesto mijenjalo u medjuvremenu. 
    Za drugi dio da.

None

• Figurica_bez_ziga
    19. Studeni 2018. 16:14

Gore mislim na njihovu Facebook stranicu 😁

None

busybee
    19. Studeni 2018. 16:15

Hvala :)

Znači moram kupiti te ružne spavacice -.-

• Enna010
    19. Studeni 2018. 16:30

mmama2

Enna010

Cestitke na novim bebama i sretno danas na pregledima😍
    Jedno pitanje kako vam bradavice izgledaju? na mojima imaju kao bijele mrvice isto kao da je ona kozica se podijelila na brazde pa ima bijelih i tamno smedjih nadam se da je to normalno

Kako je kada se operes, npr lagano, njezno prebrises rucnikom, mokrim

Isto samo mokro. Jedino prstima to mogu ‘povaditi’

Bruna92
    19. Studeni 2018. 16:35

Ajme Pepe, ne mozes to raditi 😱🤤 mislila sam da mi se jede kebab ali sad kad vidim tu pizzu.... Mislim da cu praviti za veceruu 😂 
    Hvala na ideji! 😘

mmama2
    19. Studeni 2018. 16:36

Enna010

mmama2

Enna010

Cestitke na novim bebama i sretno danas na pregledima😍
    Jedno pitanje kako vam bradavice izgledaju? na mojima imaju kao bijele mrvice isto kao da je ona kozica se podijelila na brazde pa ima bijelih i tamno smedjih nadam se da je to normalno

Kako je kada se operes, npr lagano, njezno prebrises rucnikom, mokrim

Isto samo mokro. Jedino prstima to mogu ‘povaditi’

Ma to ti je kolostrum :) sve ok, ako primjeris da su suhe slobodno namazi cime inace mazes tijelo.. ;) 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.