Kolačići, super i za tvoj pregled. Post se pojavio kad sam već natipkala... 😊
Cure koje rađate/ ste rodile na Markuru- može samo provjera (znam da se pisalo već o tome)-
spavaćicu dobijemo njihovu (to znači za sve dane ili samo za porod?), muž može bez potvrde s tečaja u rađaonu, mužu treba odijelo?
Hvala!
Cure sorry na upadu o kojoj bolnici je rijec da se.ceka.po 2h? Ili je to standard.za sve trudnicke.ambulante? 😅
None
Cure koje rađate/ ste rodile na Markuru- može samo provjera (znam da se pisalo već o tome)-
spavaćicu dobijemo njihovu (to znači za sve dane ili samo za porod?), muž može bez potvrde s tečaja u rađaonu, mužu treba odijelo?
Hvala!
Ja sam na njihovoj stranici (KB Merkur-primalje) nasla popis stvari koje se nose.i pise da nosimo svoju spavacicu. E sad ne znam jel.se nesto mijenjalo u medjuvremenu.
Za drugi dio da.
None
Cestitke na novim bebama i sretno danas na pregledima😍
Jedno pitanje kako vam bradavice izgledaju? na mojima imaju kao bijele mrvice isto kao da je ona kozica se podijelila na brazde pa ima bijelih i tamno smedjih nadam se da je to normalno
Kako je kada se operes, npr lagano, njezno prebrises rucnikom, mokrim
Isto samo mokro. Jedino prstima to mogu ‘povaditi’
Ajme Pepe, ne mozes to raditi 😱🤤 mislila sam da mi se jede kebab ali sad kad vidim tu pizzu.... Mislim da cu praviti za veceruu 😂
Hvala na ideji! 😘
Cestitke na novim bebama i sretno danas na pregledima😍
Jedno pitanje kako vam bradavice izgledaju? na mojima imaju kao bijele mrvice isto kao da je ona kozica se podijelila na brazde pa ima bijelih i tamno smedjih nadam se da je to normalno
Kako je kada se operes, npr lagano, njezno prebrises rucnikom, mokrim
Isto samo mokro. Jedino prstima to mogu ‘povaditi’
Ma to ti je kolostrum :) sve ok, ako primjeris da su suhe slobodno namazi cime inace mazes tijelo.. ;)
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji