Ne mogu ga naći na netu, jesi ga kupovala baš u trgovini ili? Ne znam ni kakav je (čičak ili?).. I kojom logikom si birala veličinu? 😁
Ne mogu ga naći na netu, jesi ga kupovala baš u trgovini ili? Ne znam ni kakav je (čičak ili?).. I kojom logikom si birala veličinu? 😁
Mina, tebi upućeno, otišlo mi bez citata 😁
Moram priznati da me Barbie malkice brine... nemoguće je da još uvijek čeka u Petrovoj...znam da se dugo čeka,ali baš toliko ne.... možda su je ostavili? Možda nam Neo stiže?
Jakna - meni je muž došao sam s prijedlogom da meni kupimo jaknu,na što sam ja reagirala da je to totalno nepotrebno. Doduše ja svoju jaknu jos zakopčam bez problema...
Ikea - zvali oni mene jutros,imala sam sitnu reklamacinu na neke detalje oko klikerove sobe. 2 letvice koje idu straga i ne vide su nam dosle ostecene. Ostecenje je nevidljivo,i skriveno sada kada je sastavljeno sve,samo ja znam da postoji čak se muž ljutio na mene što se brukam i prijavljujem to. No,jutros me zvala gospođa iz službe reklamacija i rekla je da me čeka kod njih popust od 30% na te stvari odnosno poklon bon od 500 kn. I tko ce mene pokraj moga popisa zadrzati kod kuce... rekoh aj da ne molim dalje druge idealan je dan za produziti u Ikeu. Došla tamo... a Ikea praaaazna! Tu i tamo popunjavaju police. Nigdje nikoga... pokupila sam tih 5-6 artikala za manje od 20 minuta i bila prva na blagajni
Nikad mi se to do sada nije dogodilo. Sada imam one okvire za dječju sobu koji su bili na stanju.
Razmišljam o ovoj pletenoj dekici za bebu,ali ju nisam kupila. Brutalna mi je pod rukom,bas ono... umotala bi se odmah u nju... ima li ju netko?
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Klikerice da u petrovoj trudnicka radi do 15 ...
Ja sam joj poslala poruku na insta i nije uopce primila imam filing cjeli dan da se nesto zakuhava🙈🙈🙈
Cure cestitam na super vijestima s pregleda. ❤️
Ja spavala pola dana, vec sam mislila da je jos netko iznenada rodio koliko me od jutra stranica docekalo 😊 Da fakat nisu barbie zadrzali? 😐 Javi see. Truskawka? Ima kakvih novosti kod nje? Znam da se curke znaju javiti na fejs, pa mi bezfejsovke neznamo.
Kolko sam ja popratila ni Truskawka se nije javila... Ubijate nas curke 🙈 Nadam se samo da je sve ok...
Truskawka je sigurno na intezivnoj kako inace i biva nakon carskog a tamo sigurno nema telefon
Ufff iscekivanjaaa 😁😁🙈🙈🙈
Truskawka ako je išla na carski ni ne može se još javiti...
Maggie pa i ja sam pretpostavljala da moš mislit kako nam daju ili kako nam uopće padne na pamet jesti dok rađamo, ali vidjela sam da je Barbie baš na popis za rađaonu stavila Corny a ona naša je baš to spomenula pa sam joj napisala... Možda najbolje grožđani šećer ako već nam bude do nečega...
Curke pitanjce jedno...zadnjih par dana me zna toliko presjec/probosti u samoj vađajni. Bas zna biti neugodno i bolno. Dali se nekome jos tako nesto dogada? 😏
Sortiraj odgovore
Najstariji