Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    19. Studeni 2018. 20:37

Maggie, ufurat ćete se u sve, ništa ne brini. Samo polako. Netko kaže da zna sa podijima biti bas problema. 
    Ana, a miš mali bit će sve ok. 
    Ivylee, od srca mi je drago kaj je porod prošao tak super, lijepo je čuti i dobra iskustva iz bolnica 💕

Noa 💙

• Teatoni
    19. Studeni 2018. 20:40

Klikerica

Teatoni

Klikerice daj meni pliz samo promjeni termin na 27.11. 😊

ma bit će to prije

Klikerice ne copraj me 🤣🤣
    Sutra idem u TA i sve si razmisljam kaj ce mi reci. Danas sam imala generalku u stanu nije mi vrag dao mira ko da ce me ostaviti sutra u bolnici. 🤣🤣 

barbiemama
    19. Studeni 2018. 20:42

Maggie, hvala na savjetu. vjerojatno ću promijeniti mišljenje u toj situaciji.

Ivylee, porod zvuči predivno. za poželjeti. neka nam svima takav bude ❤️

• Kani07
    19. Studeni 2018. 20:43

Maggie85

Zato vam savjetujem da se jako dobro informirate o dojenju da ne biste slušajući krive savjete naučile pogrešno.
    Htjela sam još Barbiemami prokomentirati da neće imati pratnju. Naravno da ti sama odlučuješ o tome, ali ja bih ti rekla zašto je meni super da je muž bio sa mnom. Otkad su me stavili u box pa do trenutka izgona (kod mene je to bilo 7h) obišli su me cca. 10x (stavljanje i skidanje ctg, infuzije, donošenje lopte, …). Meni bi osobno bilo baš teško ležati tamo samoj 7h bez da imam s kim popričati, puno bi mi duže to se izgledalo da traje. Muž mi je dodavao vodu svako malo, tražio sestre ako sam nešto trebala, a pogotovo bi se mogao zauzeti za mene da ja nečin npr. nisam bila zadovoljna. Često žene na porodu znaju ignorirati i ne vjerovati im da je izgon blizu, a pak muž može biti malo grublji u stavu i tražiti da te se pregleda. Nadam se da kužiš što hoću reći.
    Eto, toliko od mene.
    Pusa od nas troje!!

Maggie85

Zato vam savjetujem da se jako dobro informirate o dojenju da ne biste slušajući krive savjete naučile pogrešno.
    Htjela sam još Barbiemami prokomentirati da neće imati pratnju. Naravno da ti sama odlučuješ o tome, ali ja bih ti rekla zašto je meni super da je muž bio sa mnom. Otkad su me stavili u box pa do trenutka izgona (kod mene je to bilo 7h) obišli su me cca. 10x (stavljanje i skidanje ctg, infuzije, donošenje lopte, …). Meni bi osobno bilo baš teško ležati tamo samoj 7h bez da imam s kim popričati, puno bi mi duže to se izgledalo da traje. Muž mi je dodavao vodu svako malo, tražio sestre ako sam nešto trebala, a pogotovo bi se mogao zauzeti za mene da ja nečin npr. nisam bila zadovoljna. Često žene na porodu znaju ignorirati i ne vjerovati im da je izgon blizu, a pak muž može biti malo grublji u stavu i tražiti da te se pregleda. Nadam se da kužiš što hoću reći.
    Eto, toliko od mene.
    Pusa od nas troje!!

Maggie meni je tako s prvom bebom naglo mlijeko nadoslo a bebi treba par dana da ojaca da vuce kako treba,ali sreca imala sam divnu sestru koja mi je objasnila da prije podoja i bez toga kad su grudi tako tvrde i vruce uzmem pelenu namocenu u toplijoj vodi i kruzno masiram odozgo prema bradavicama i u pelenu mlijeko nek ide ,da se ne bi stvorili cepici i upala a i bebi bude lakse vuci.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Duda
    19. Studeni 2018. 20:43

Ivylee, baš mi je drago što si imala tako dobro iskustvo. ☺ Tebi i Rozi želim puno maženja, brz oporavak i da što prije idete svojoj kući ☺

pepe1907
    19. Studeni 2018. 20:45

Klikerica

E da… našla sam u ljekarnama Farmacia čaj od lista maline - 12 kn

ja kupila u biljnoj ljekarni, a po cijeni radi se o istom Suban kaj ne?

• Kani07

Ana89

Mi smo Mikaelu nabavili kapi za grčiće, probiotik. Baš ga odjednom počeše mučiti. Bit će bolje. Sad se uspio smiriti jedno na meni, na prsima, kontakt koža koža.

Ana89

Mi smo Mikaelu nabavili kapi za grčiće, probiotik. Baš ga odjednom počeše mučiti. Bit će bolje. Sad se uspio smiriti jedno na meni, na prsima, kontakt koža koža.

Misic mali ,bit ce bolje😘

💜Karla💜Nicol💙Anton

du1988

ana, ja sam cula od par prijateljica da su PlanT tiba kapi odlicne za grceve pa probaj ako ove ne pomognu! Mazite se 💙 maggie, ivylee, svaka vasa informacija je neprocjenjiva, molim vas ne zaboravite nas kako vrijeme bude odmicalo 🤗 maggie, kod nas u grupi na tecaju je o dojenju bilo dosta sturo i opcenito, a ostale cure jako nezainteresirane za dodatna pitanja.  nadam se da cu se snaci kad dodje do toga. i isto kao i barbie nisam imala u planu voditi muza, ali nisam jos potpuno iskljucila tu mogucnosty pogotovo sto stoji sve ovo sto si rekla.

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    19. Studeni 2018. 20:46

Maggie, uzivam citati tvoje detaljne postove i kako sve to lijepo objasnis i docaras, pogotovo sam se rascmoljila kada si pisala kako muz prica bebi ❤️😊
    Ivylee, cestitke na tako divnom porodu, sve je za pozeljeti bilo, super si to odradila 👍

Klikerica
    19. Studeni 2018. 20:49

Ivylee

Ja ću probati sažeti svoje dojmove o dolasku moje male Roze. Prvi trud je krenuo oko ponoći, i to su bili razmaci po sat vremena pa pola sata do 3 i po. Onda su došla dva truda na 15 i dalje na 10 minuta. Odradila nuždu doma i tuširanje i otišla na Merkur. Stigla oko 5, obavila ctg i pregled, cerviks pola članka i 5 cm otvorena. Daju mi klistir i do cca 7 sati šetam po rađaoni. U 7 nema cerviksa, sve meko i još na 5 cm. Obzirom na to tražim epiduralnu ali prvo ide bušenje vodenjaka. Anesteziolog je u sali pa se čekanje na epiduralnu odužilo do skoro 9, a trudovi pojačali do razine ispadaju oči. Primam epiduralnu, muž dolazi, malo pričamo i već oko 10 osjetim pritisak za tiskanje a epiduralna još drži. Kreće izgon, babica masira međicu, u cca 4 truda stiže Roza, 3310 g teška i 49 cm duga. Mama s osmjehom bez pucanja i rezanja, iz boksa sama odšetala do babinjača tako da sam ovaj put mogla odmah i tuširanje obaviti 👍 Uglavnom ostvarila mi se želja da mi drugi porod bude lijep kao prvi. I bio je čak i ljepši jer sam ovaj put ja bila puno opuštenija i sigurna u sebe i svoje tijelo. Za Merkur ekipu u rađaoni opet nemam riječi 👌

Ženo ti si talentirana za rađanje! Ovo je baš bilo impresivno pročitati... hvala ti što si podijelila to sa nama!  Roza dobrodošla u društvo ovih online teta! Imam jednu prijateljicu koja je poput tebe mantrala da će biti lijep porod od početka trudnoće, i kada je došao dan D, ona je govorila, kako god bude ja ću se smijati. I smijala se cijeli porod... a ovi u rađaoni i doktor su rekli da nikada u 20 godina nisu vidjeli takvu trudnicu... psiha je čudo 

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.