Cestitke na novim bebama i sretno danas na pregledima😍
Jedno pitanje kako vam bradavice izgledaju? na mojima imaju kao bijele mrvice isto kao da je ona kozica se podijelila na brazde pa ima bijelih i tamno smedjih nadam se da je to normalno
Kako je kada se operes, npr lagano, njezno prebrises rucnikom, mokrim
Isto samo mokro. Jedino prstima to mogu ‘povaditi’
Ma to ti je kolostrum :) sve ok, ako primjeris da su suhe slobodno namazi cime inace mazes tijelo.. ;)
Uh hvala nisam pojma imala ja sve kontala to treba da curi 😘
Evo i mene s izvješćem s pregleda. Vidim Allie, Kolacici i Svjesna da je kod vas sve dobro, pa da nastavimo niz 😉 I kod mene je sve u redu, Mila nam ima 2500g, kaže doktorica da je idealna i da će u terminu imati 3500g. Što se tiče moje kolače (+9) kaže da sam mogla više i da rijetko kad ima priliku nekome to reći 😁 Ima da sad navalim još više haha 😉 Uzela mi bris, kaže bez obzira na nalaz da ću na porodu primiti antibiotik jer sam u toku trudnoće imala streptokok u urinu. Posteljica sprijeda, pl. vode uredno, cerviks 1 članak, tvrd, zatvoren.
Sad idem poslati mail u vinogradsku, naručujem se za 2 tjedna kad sam 37+
I najljepše vijesti, imamo novu bebicu, čestitke IvyLee, jedva čekamo čuti sve.. ☺
Kolacic i Pepe super za pregled 😊neka samo nastavi u dobrom tonu.
Di je Barbie ili sam preskocila i ona ima danas pregled ?
💜Karla💜Nicol💙Anton
Cure koje rađate/ ste rodile na Markuru- može samo provjera (znam da se pisalo već o tome)-
spavaćicu dobijemo njihovu (to znači za sve dane ili samo za porod?), muž može bez potvrde s tečaja u rađaonu, mužu treba odijelo?
Hvala!
Ako ne zelis u svojoj za porod dobijes njihovu.
Za u bolnici mislim da racunaju da imas svoju.
Muž ako ste bili na tecaju u Merkuru ne treba potvrdu.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Cure koje rađate/ ste rodile na Markuru- može samo provjera (znam da se pisalo već o tome)-
spavaćicu dobijemo njihovu (to znači za sve dane ili samo za porod?), muž može bez potvrde s tečaja u rađaonu, mužu treba odijelo?
Hvala!
Ako ne zelis u svojoj za porod dobijes njihovu.
Za u bolnici mislim da racunaju da imas svoju.
Muž ako ste bili na tecaju u Merkuru ne treba potvrdu.
+ treba odijelo. Ljekarne Farmacia do 30 kn su.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Salatice, drago mi je da je Lena super i da tako lijepo napreduje ☺ Teško se mamama ne sekirati, pogotovo s prvim..al imaj u glavi i ostale dane riječi doktorice, samo hrabro tako nastavi! ☺
Lijepe vijesti s pregleda ❤️ nek se samo nastave 🤗😁
Ja dns malo duze kuhala jer sam radila juhu od buce i gulas i kako sam dugo stajala na mjestu uhvatili me sorati menstrualni bolovi, al dobro brzo su prosli..
Ja sam se isto čudila kakva hrana za box, kakve čokoladice..al mislila se i ja pripremit 😁 Znam da se preporuča stavit neki keks/kreker u torbu za rodilište, ali to je za razdoblje nakon poroda, u slučaju da je njihov sljedeći obrok daleko..
Mi smo danas obavili i ljekarnu i odlučila sam da neću kupovati ništa novo za izlazak uz bolnice nego izabrati nešto od svega što smo već kupili. Tako da je ostalo još jako malo toga za kupiti.
Jel netko uzimao steznik iz bubamare? Da iskoristimo taj late night ili bf ako bude popusta..
Ja sam se isto čudila kakva hrana za box, kakve čokoladice..al mislila se i ja pripremit 😁 Znam da se preporuča stavit neki keks/kreker u torbu za rodilište, ali to je za razdoblje nakon poroda, u slučaju da je njihov sljedeći obrok daleko..
Mi smo danas obavili i ljekarnu i odlučila sam da neću kupovati ništa novo za izlazak uz bolnice nego izabrati nešto od svega što smo već kupili. Tako da je ostalo još jako malo toga za kupiti.
Jel netko uzimao steznik iz bubamare? Da iskoristimo taj late night ili bf ako bude popusta..
Ja sam ga uzela 😊 chiccov
Sortiraj odgovore
Najstariji