Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    19. Studeni 2018. 13:45

Enna010

Cestitke na novim bebama i sretno danas na pregledima😍
    Jedno pitanje kako vam bradavice izgledaju? na mojima imaju kao bijele mrvice isto kao da je ona kozica se podijelila na brazde pa ima bijelih i tamno smedjih nadam se da je to normalno

Kako je kada se operes, npr lagano, njezno prebrises rucnikom, mokrim

url=https://lilypie.com]

Pticaselicazgst
    19. Studeni 2018. 13:49

Nase mame su sve hrabrice, jake i snazne 😍 a bebice preslatke ❤
    Allie super za Luku, pravi je decko 😍 2 kg su vec lijepa tezina 🤗 super za cerviks, sigurno si mirnija sada, kad je opet pregled?
    Barbie drzi se 💪 ja bi trebala sutra ic, vec se veselim cekanju i guzvi. Kako ti to sve tamo izgleda?

du1988
    19. Studeni 2018. 14:00

allie, odlicne vijesti i za tebe i za Luku! 🎉💙

url=https://lilypie.com]

pepe1907
    19. Studeni 2018. 14:14

Enna010

Cestitke na novim bebama i sretno danas na pregledima😍
    Jedno pitanje kako vam bradavice izgledaju? na mojima imaju kao bijele mrvice isto kao da je ona kozica se podijelila na brazde pa ima bijelih i tamno smedjih nadam se da je to normalno

meni je isto tak nesto...onda skidam te mrvice, ne znam dal je to koža, al lako se skida i baš popuni kao te otvore između 🤷‍♀️

m.girl6
    19. Studeni 2018. 14:17

allie, baš mi je drago zbog tvog mišeka i kaj je sve kako treba. Ima baš lijepu kilažu, super.  i super kaj je i cerviks dobar. 
    Ček, kad je ono tebi termin? Znam da smo tu negdje. :)
    Čestitke na novim bebicama i brz oporavak želim 
    barbie, oboružaj se sa živcima, ja sam jednom čekala 2 sata. hehe
    curke gledajte ovo, pa kaj znači da na black fridayu nebude ništa? i piše samo na redovne cijene  a pola njih ionak je klupsko

Noa 💙

m.girl6
    19. Studeni 2018. 14:20

Noa 💙

AllieH
    19. Studeni 2018. 14:26

Hvala cure! ptico, pregled je opet za 2 tjedna. 
    m.girl, po ZM sluzbeni termi je 09.01., po UZV nekako odmah pocetkom godine, mi se nadamo uci u 2019. pa kad god dosao-dobro dosao. 😊Ja sam jedino odlucila da ako bude kasnio ili nesto, ne planiram dati da me induciraju i na silu nesto pokusavaju, ako smatraju da je vrijeme da izadje, trazit cu carski i to pod spinalnom. 

Luka ❤

• Kani07
    19. Studeni 2018. 14:32

AllieH

Hvala cure! ptico, pregled je opet za 2 tjedna.
    m.girl, po ZM sluzbeni termi je 09.01., po UZV nekako odmah pocetkom godine, mi se nadamo uci u 2019. pa kad god dosao-dobro dosao. 😊Ja sam jedino odlucila da ako bude kasnio ili nesto, ne planiram dati da me induciraju i na silu nesto pokusavaju, ako smatraju da je vrijeme da izadje, trazit cu carski i to pod spinalnom.

Luka veliki decko😍,drago mi je da je sve uredu.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Bruna92
    19. Studeni 2018. 14:35

Allie, Luka je vec veliki decko, super pregled! 😊
    Ana89, prilicno sam sigurna da morate oboje ici jer oboje trebate nesto potpisati (nedavno sam naisla na jesenskim o tome)

m.girl6
    19. Studeni 2018. 14:54

Allie, meni je po uzv termin 9.1. Jel je bebač manji, a po ZM mi je 2.1., a rođendan 30.mi je 3.1. 🥰
    S obzirom na moje stanje nezz jel ćemo dočekati slj god, ali trudit ću se mirovati čim vise tak da dočekamo i 2019. 

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.