Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    13. Studeni 2018. 17:35

Strudlica nenoj ju vagat pliiiiizzzzz😳😳😳 stvaras si stres zaista be razloga.. a kaj se tice dojenja, ma.stavi ti nju nek se mazi, pa nakon toga bocicu ;) podrignut, ne mora, nije pravilo ali vjerojatno bi joj bilo lakse.. imas najmanju rupicu na dudici?

url=https://lilypie.com]

mmama2
    13. Studeni 2018. 17:38

Kolačići

Evo mene sa pitanjem. Nitko ne spominje prsa. Mene jučer i danas boli lijeva strana. Baš dojka. Ujutro je ok ali kako dan odmiče postaje strašno. Ruku kad spustim i dotaknem onako uz put ubija. Desna ništa. Nemam ni kolostrum niti ikakve iscjetke ili promjene na koži. Od čega tako? I samo lijeva strana?

Jesi dobro popipala cijelu, nema kvrgica, grudica, nije crveno?

Pticaselicazgst
    13. Studeni 2018. 17:45

Ivylee drzim fige za sutra, nadam se da ce krenut. Vidim da si totalno spremna 💪
    Vana ajmeee, rastopila sam se na slicicu 😍 jedva cekam da i ja osjetim rukicu svoje malene ❤ i super za odlican porod i oporavak. Kegelove vjezbe i kod nas na treningu inzistiraju i to mi je super 😊
    Cure u bolnici, drzite se. Bebice zele sto prije van, upoznati mamice svoje. Drzite se sto dulje i mislimo na vas, javljajte nam sve novosti 🤗
    Ostale curke vidim da nam svima krecu razno razni bolovi i zatezanja, mislim da je to normalno. Jos malo pa i red na nas 😊
    Salatice drzite se vas dvije, polako se uhodavajte. 🤗
    Sto se torbe tice, na kraju sam nasla u carpisi za 150 kn na sniženju a bas je praktična. Ima odvojivi dio, to sam mislila u box ostatak za ostale stvari. Saljem sliku. 

m.girl6
    13. Studeni 2018. 17:58

Ajme klikerice hvala ti puno. Mene su premjestili dolje na odjel, u sobi sam još sa jednom curkom i napokon daleko od rađaone i vrištanja. Imamo telku u sobi i kupaonu, e preporodila sam se nakon tuširanja. Ctg je i dalje u redu i sutra me valjda skidaju sa te infuzije. Dolazi i moja prof.Skrablin pa ćemo vidjeti kaj će ona reci. 

Noa 💙

Mamica2
    13. Studeni 2018. 17:59

MareiKate

mmama2

Salatice dajes isti ad kao i oni tamo? U kojem polozaju je hranis? Kako to da tatko nema makar dan, dva za biti s vama😕😕 znam da je tek poceo radit al ono..
    Mt je po meni i dalje za vece bebe, i vece od 3 mj, u njemu su nogice siroko skroz u zabici, a panel se je suzava tako da mislim da nije idealan za male tako bas :/ da probas sa ring slingom, on se nade i po 200tinjak kn, a moze od rodenja

A sling mi se nekako ne sviđa, ne znam zašto, toliko je jednostavan da mi djeluje nesigurno… A ništa istražiti ću još malo… Ali da, uvijek od njih mogu naručiti mei tai a sebi kao poželim još sama kupim maramu za prvo razdoblje…

Nama je ring sling bio savrsen, uzivala je ona a i meni bilo bas zgodno

Ana89
    13. Studeni 2018. 18:40

Mi smo doma!!! Nakon jutrošnje drame sa nalazima krivih datuma i njihovih šokiranja moje malenkosti mogućeg produživanja ostanka i ispričavanja doktora, otišli smo, napokon.
    Vratih se na pretporođajnu težinu, -1 kg. U 13 dana od poroda.
    Bebe je otpušten sa 2100 g 😀😀

url=https://daisypath.com]

m.girl6
    13. Studeni 2018. 18:47

Štrudlica, zao mi je kaj si i ti završila u bolnici i nadam se da bude sve ok. Pa kud su se ti naši bebani požurili ovo vise nije normalno. Samo nek se zadrže još malo u buši. 
    Ana, drago mi je da ste domeka. Jeeej 💙
    Klikerice, i ja bi dala krv u zakladu Ane Rukavine, kad se to treba ispuniti?

Noa 💙

• zvrkica
    13. Studeni 2018. 18:48

Ana89

Mi smo doma!!! Nakon jutrošnje drame sa nalazima krivih datuma i njihovih šokiranja moje malenkosti mogućeg produživanja ostanka i ispričavanja doktora, otišli smo, napokon.

🎈🎉🎊🎁🎊🎈🎉 bravoooo 🤗😘

• Marti8
    13. Studeni 2018. 19:02

Ana89

Super!! 🎈🎈🎈Uzivajte sad doma😊

• Malaaiva
    13. Studeni 2018. 19:04

Cure s bebama baš lijepe vijesti 💕
    Cure u bolnicama držite se, evo i ja sam još uvijek u bolnici, jučer sam imala pregled, količina plodne vode je ostala ista, tako da su me i dalje zadržali, sad sam se nekako i prestala nadat da će me pustit kući. Ali bar se tješim da sam im tu pod nadzorom. 

Rita

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.