Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • njuš
    13. Studeni 2018. 14:52

Petra05

njuš

Bok cure, onima koje čekaju u bolnici - sretno i smireno. Onima koje su već sa svojim bebama - uživajte!
    Ne pišem puno, ne stignem vas poloviti!
    Od sutra više ne radim, pa sam sretna. Imam poduži popis stvari koje trebam napraviti do termina. Nadam se da ću se stići i malo odmoriti i skupiti snage.
    Boli me negdje u zdjelici, iza trtice - još od prvog poroda me znalo boljeti povremeno ali sada me boli već mjesecima, koji put više, koji put manje. Navodno zbog hormona koji opušta ligamente, opušta i ono što treba i ono što ne treba pa da znate ako i vas muči isto, da je to sasvim normalno. Jako boli ako sjednem na pod i u određenim kretnjama (npr. ulaženje i izlaženje iz auta, dizanje iz sjedećeg položaja, klečanje itd) i ne svaki puta u istoj kretnji, tako da je u principu teško definirati tu bol.
    Osim toga danas me grozno smeta pritisak tamo dolje… Mislim da nisko nosim jer me u prvoj trudnoći nije to mučilo a sada imam osjećaj kao da će mi beba izać čim sjednem na wc! Ima li sličnih iskustava? Obićno se to javi nakon dugog sjedenja pa se nadam da će sada kada budem doma i budem se više kretala biti bolje.
    Imam još vremena do termina, ne bih da krene ranije!
    Čuvajte se sve!

Ja nosim nisko i imam takav pritisak pogotovo dok sjedim, zbog njega sam stavljena na mirovanje kako mi pritisak bebe ne bi otvorio ili drasticno skratio grlic

Petra05, nemoj me strašit! hahhaha

Duda
    13. Studeni 2018. 14:56

Bruna, evo i moje torbe

mi je bas lijepa, volim leptiriće 😉 A poslužit će svaka. 😁
    Znači stvari za box ćete u ruksak ili tako neku platnenu torbu odmah odvojiti, nećete tamo čačkati po torbama. Pepe, možeš nam slikicu zalijepiti ako ti se bude dalo 😉 Koma za kutnu ali ajde stiže nova sutra.
    Vana, predivnu slikicu si nam stavila 😍
    Salatice, javi kakve savjete je dala patronažna. Nadam se da te svekrva nije već počela previše gnjaviti..
    Otvorila sam chicco uloške da spakiram 10kom za početak (muž će donositi sve po potrebi) - ajme koliko je to 😱😁 Ugl, torba ugrubo spakirana, na vrhu popis što još treba u tom trenu ubaciti..al sad sam sve zajedno spakirala da bude spremno 'za svaki slučaj', tamo kasnije nekad ću i ja odvojiti onda kao vi ovo za box.

Klikerica
    13. Studeni 2018. 15:17

pepe1907

Klikerica

Ispunjavam ovo za banku krvi i stvarno su pitanja na drugoj stranici ono… ma same procjenite
    Sva sreca da ih ispunjavam sada,a ne kad me trudovi uhvate…
    Ono kad te pitau,jeste li vi biološka majka toga djeteta,a ti se porađaš?!

a ovo primate novac za seks? haha

Ma da... ahahaha... 😂🤣

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Maggie85
    13. Studeni 2018. 15:27

Ivylee, mislim da još nije bilo sluznog čepa. Možda prije par dana, ali to baš jaaako malo, kaj bi pod nokat stalo, kak se kaže. Ovo jučer i danas su baš tekući iscjetki. Ali dobro se osjećam, kao da se trbuh malo opustio, iako sam od jutra bila u pogonu.
    Sutra pregled u Petrovoj pa ćemo vidjet stanje.
    Nego, da vas pitam... sad uzimam te vaginalete pa mi se čini da neće moći uzeti bris? Ili se može? Jel netko radio usprkos uzimanju vaginaleta?
    Meni konkretno treba bris na streptokok.

_lily_0
    13. Studeni 2018. 15:30

Cure jel znate do kad radi taj ducan s torbama Viktor 
    Nadam se da nije radno vrijeme koje sam nasla na fb samo do 16

Vana11
    13. Studeni 2018. 15:32

Ne zmamo kakva infekcija, bili su povišeni crp i leukociti. Uzeli su mu briseve, ali jos nisu stigli rezultati. 
    Ja sam radila briseve na streptokok, on je bio negativan. Ali sam kroz trudnoću imala e.coli, iako su zadnja dva nalaza urina bila sterilna.

Što se tiče stvari za box, ja vam ne znam reči dal odvajati ili ne jer sam ja došla s odjela kad sam došla ranije zbog induciranog. Ali ja sam u rađaonu nosila samo vodu i labelo. Imala sam i mobitel, ali ga nisam stigla koristiti. Uložak i mrežaste gaće sam si obukla kad su me vratili na odjel.

url=https://lilypie.com]

luks
    13. Studeni 2018. 15:35

Duda

Bruna, evo i moje torbe
    U Viktoru kod trga nije jucer bio neki izbor, dvije malo veće od ove, dosta šarene i crna lakirana malo manja od ove. Cijene su 99 i 129kn. Ova od du mi je bas lijepa, volim leptiriće 😉 A poslužit će svaka. 😁
    Znači stvari za box ćete u ruksak ili tako neku platnenu torbu odmah odvojiti, nećete tamo čačkati po torbama.Pepe, možeš nam slikicu zalijepiti ako ti se bude dalo 😉 Koma za kutnu ali ajde stiže nova sutra.
    Vana, predivnu slikicu si nam stavila 😍
    Salatice, javi kakve savjete je dala patronažna. Nadam se da te svekrva nije već počela previše gnjaviti..
    Otvorila sam chicco uloške da spakiram 10kom za početak (muž će donositi sve po potrebi) - ajme koliko je to 😱😁 Ugl, torba ugrubo spakirana, na vrhu popis što još treba u tom trenu ubaciti..al sad sam sve zajedno spakirala da bude spremno 'za svaki slučaj', tamo kasnije nekad ću i ja odvojiti onda kao vi ovo za box.

i ja imam iz viktora 129kn, a ja sam za box stavila u ovaj bočni džep. A unutra u veliki ostalo. Nisam ni prvi put imala dvije torbe, nego jednu i samo kad sam napuštala rađaonu stavili je meni pod noge i to je to. 

Lovre

zadranka86
    13. Studeni 2018. 15:37

Maggie ja radim sad s 35 taj bris..inace koristim laktogin al necu recimo par dana prije brisa stavljat nista da bude cisto .skuzni ceo meni s prvom curim jedno jutro u kadi doslovno se iscidiooo po nozi bjelii i sluzav..tj.nakon rodila..s mladom na dan poroda ispao cjeli vise je bio pomjesan krvi....al odma cili ispa...tako da ako ti ide to je dostaaa onako sluzavo i bude dr.od obicnog iscjetka..ja san se tad prvi put susrela al opet san skuzila da nesto nije kao obican iscjedak..i curkao je tj dana.. 

url=https://lilypie.com]

Mina93
    13. Studeni 2018. 15:39

_lily_0

Cure jel znate do kad radi taj ducan s torbama ViktorNadam se da nije radno vrijeme koje sam nasla na fb samo do 16

Radi cijeli dan 😊

Klikerica
    13. Studeni 2018. 15:40

Vana11

Ne zmamo kakva infekcija, bili su povišeni crp i leukociti. Uzeli su mu briseve, ali jos nisu stigli rezultati.

Samo ću ti reći da se nećakinja rodila s ovom istom situacijom... sada ima 3 godine. 14 dana nakon poroda su bili u bolnici na promatranju i nikakvih zaključaka nije bilo osim kontrolirati leukocite svakih 3-6 mjeseci. Ništa u rodilištu nisu našli,ni do današnjeg dana... a da ju vidiš pričalica,usta ne zatvara... živa je 100 na sat. Tako da ovo jeste za ostaviti na promatranju,ali ništa alarmantno mi se ne čini jer stvarno ima djece koja se rode s tim povišenim.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.