Da se i ja javim iz bolnice.. danas ctg bio za ponoviti i ponovljeni nije bio ok i ostavili me na promatranju. Maloprije ponovo radili ctg i kazu odlican pa vise ne znam..
bas nas je krenulo na forumu
Enna bit ce sve super i uredu probaj se sto vise opustit a i vidim da si u stvarno ljepim tjednima pa da i krene nesto bit ce to super ali eto mantrat cemo da jos koji tjedan budete u komadu
Drzi se 😍😘
Ostale curke kaj su nam po bolnicama
Kako ste?
Patronazna pohvalila bebu kako je cvrsta, da se ništa ne bojim, kako dize glavu kad je na stomaku, cak i kakvu kosu ima veliku 🤣 Ne lici na nedonosce, osim sto je malena. Ali oplakala sam poslije, pojela 60ml i podrigne fino i povrati sve :( 3 puta izbaci, ne znam mozda zato sto ju je ona istresla svu i ja onda hranila. Uglavnom sada je odluceno da je hranim na 2 ili 2,5 sata po 30,40ml. Ipak je njen zeludac malen i ne moze se racunati kao beba 3 ili 3,5kg kakav je prosjek beba.
Iskusne mame, imate li savjete? Da li je normalno ovako nesto? Da manje jede, povrati, itd. Jede AD inace i moje, miksam, pola pola bude po obroku.
Inace mašina puna, deku perem drugi put, popiskila opet. Gegica puna masina. Voli piskiti kad se skine pelena. Moram biti spremna na to.
A za savjete patronazne, ono klasicni. Bez vlaznih, samo topla voda za sve, čišćenje pupka, polnog organa. Jooj stisnu joj bradavice i ono bijelo krenu nesto iz njih aaaaa. Kaze to je normalno, od majcinih hormona, ali zna se upaliti, da pogledam ponekad.
Pokazala siroko povijanje, ali nema sanse da ja onoliko zategnem bebu, bojim se xD Itd itd.
Uglavnom, srecna sam i premorena sa bolovima u ledjima od presvlacenja i hranjenja.
Lily, za radno vrijeme ne znam, ja sam bila oko 14h, al onaj u importane centru mora raditi cijeli dan. Znači imaš taj u Jurišićevoj, krenes s trga pa prije Narodnih novina je on, imaš u importane centru (ne znam točno gdje) i mislim da ima i na Frankopanskoj baš na stanici na Ilici.
I da, budna sam vec 36 sati 🤣 Muz ode u nocnu, mama dolazi kod mene (a ona Gora od svekrve, poludila za bebom i ono, umjesto da mene uci, sve hoce ona 🤣🤣).
Da se i ja javim iz bolnice.. danas ctg bio za ponoviti i ponovljeni nije bio ok i ostavili me na promatranju. Maloprije ponovo radili ctg i kazu odlican pa vise ne znam..
Draga drzi ss..iako ti si u sperr tjednima tako da nema straha...bit ce to ok..i mozda i presisas termin...
url=https://lilypie.com]
Hvala, Mina, vidjet ću onda da i ja stavim samo bočno u torbu..zavisi koliko se toga još skupi 😁 Al trudila sam se minimalno svega stavit, živimo 10min od bolnice.
Enna, drži se, bit će to ok, kad je sad zadnji bio dobar. Zna se dogodit da nekad neki ctg nije dobar, al bolje da su oni oprezni pa češće provjere. U svakom slučaju, u super si tjednima pa i da moraš na porod bit će dobro.
Salatice, ma super se ti snalaziš, prvi put se sa svime susrećeš. Sve nas čeka ista borba. Svakim danom sve će ići sve bolje i lakše.
Duda hvala na info puno
Salatice nemam iskustva pricekaj nase mamice da se jave a vjerojatno te jos onaj adrenalin drzi pa ni nemozes spavat od uzbudenja i svega ali prisili se kad beba pajki da i ti odmoris jer trebat ce ti snage
I imam pitanje
Oces probavat samo da ju dojis na cici ili ipak ostajes na ovoj kombinaciji
A sto se ove trudnoce tice za sada planiram spinalnu anesteziju. To jutro u 6 se dodje u predradjaonu i dobije klizma, iza 8-9 krenu s carskim, nakon carskog se ide u recovery na 30ak min i onda na odjel.
Sortiraj odgovore
Najstariji