Vana lijepo je cuti dobre vijesti, samo se vi lagano oporavljajte i mazite 😍😊
Kupila spavacicu na placu na crnomercu i bas sam zadovoljna, dodje mi odma da cesce idem tamo u soping 🤣🤣
Vana super ste😍😍 htjela sam te pitat od kuda infekcija? Kakva? Si radila bris na streptokok prije?
url=https://lilypie.com]
Vana11 preslatka slikica, jedva čekam i ja držati svoju malu bebicu 😍😍😍 joj preslatko!
Busybee pa sretan ti ulazak u zadnje tromjeseče, neka sve ide po planu i programu 😉😊😁🤰
Svima u bolnici želim puno sreće, strpljenja, mira i vjere da će sve biti ok 🤱🤰🙏
A curama koje su doma s bebijima, jao zavidim!!! 😍😍😍 uživajte u svojim malim krafnicama 💖💗 zaslužile ste! 💗
A nama ostalima sreću i strpljenja da izguramo do kraja 😊😁
vana super za tebe i bebača 👏👏 i hvala za info o stezniku, ja sam ga nakon prvog poroda zaboravila. Tj. Imam one stezne gaćice, znači odmah nakon poroda iduća 3 tjedna i to je to?
Ja zvala doktoricu za info za nalaz krvi i urina od jučer, i da kaže sestra sve ok samo eritrociti malo niži, 3.86 pa da uzmem neki sirup za željezo. A dr mi je na pregledu rekla da vjerojatno jesam blago anemična jer je velika beba pa i više crpi, a ja sam recimo primjetila da kad se ujutro probudim, moram isouhati nos i dosta sukrvice izbacim...
Lovre
Ovo je moja torba, i dosta je velika.
Plodne vode ima ko i jučer, no ctg je danas zabiljezio neke trudove koje ja nisam osjetila. vidjeti ću sa vizitom što kažu
vana super za tebe i bebača 👏👏 i hvala za info o stezniku, ja sam ga nakon prvog poroda zaboravila. Tj. Imam one stezne gaćice, znači odmah nakon poroda iduća 3 tjedna i to je to?
Ja zvala doktoricu za info za nalaz krvi i urina od jučer, i da kaže sestra sve ok samo eritrociti malo niži, 3.86 pa da uzmem neki sirup za željezo. A dr mi je na pregledu rekla da vjerojatno jesam blago anemična jer je velika beba pa i više crpi, a ja sam recimo primjetila da kad se ujutro probudim, moram isouhati nos i dosta sukrvice izbacim…
Jel ko pije ovaj sirup? Ima li mučnina od njega?
Luks, ja sam pila taj sirup, ali dok nisam bila trudna. Meni je bio skroz ok, nikakvih nuspojava i nije težak za želudac.
jučer nam stigla kutna...evo je danas...uglavnom otpakirali jedan dio i vidimo ona daska koja se izvlači van za lezaj je pukla...ajde pa nam sutra dolazi nova i zadnja sa stanja, ako ta neće bit čitava ....mislimo da su joj dostavljači potrgali 😪 kad su ju unosili u stan. Uglavnom vidi se ko ju sad koristi 😂
Busybee - kupljena je u Baby centru,ali mi ju je frendica poklonila potpuno novu. Mali nije htio ni prismrditi jajetu,vrištao bi iz petnih žila čim bi pokušali... i samo su ga donijeli iz rodilišta u njemu i vratili nazad u najlon. Mislila je prodavati,ali jenovak dala meni...pa reko mozda bude druga beba kod nje...mozda jos stignu iskoristiti to,da ne prodaju bezveze. Dala mi je i onaj umetak za novorođenče.
Ostale cure... puno lijepih slika ste postale,pa cu evo i ja jednu. Kliker i ja pijemo limunadu od jagode,nakon što smo se izveli do Petrove i Muellera na Kvatriću.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Sortiraj odgovore
Najstariji