Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    13. Studeni 2018. 21:25

pepe1907
    13. Studeni 2018. 21:28

evo mojih torba, ova svjetlucava je ta iz maxi nove za 50kn, još samo bocu vode trebam stavit unutra i to je to

MareiKate
    13. Studeni 2018. 21:31

Fala ti puno pepe! 😘
    A nekako ću se ispikat valjda, kud sve tu i to...

Mamica2
    13. Studeni 2018. 21:31

tratinčica25

Mamica2

Ja sam rodila na carski , nakon sto sam 8 dana prenjela ujutro svako pola sata 3x gel za otvaranje, pa probili nekad vodenjak i naravno drip. Buduci da sam imala trudove 10 sati a nisam se nista otvorila uz EPHgestoze odlucili su se na carski na kraju. Dogovor je bio u opcoj odma. Medjutim ja sam tubimala jednu nezgodu a to je da me nisu dobro uspavali pa sam lijepo sve cula i osjecala, pokusala sam im dati znak al bezuspjesno. Zaspala sam kad su me sivali na kraju i probudila se odma u sobi na odjelu. Nakon toga 24 sata treba ici Tramal za bolove u infuziji. Ja sam rodila u 17:51 a u ponoca sam trazila da mi iskopcaju Tramal jer mi se u krevetu vrtilo od njega. Ustajanje kao ustajanje je bolno al svaji put sve lakse. Rukom bih pritusnula ranu i stavila steznik prije da manje boli. Ja sam ocekivala stravicnu bol al nista gore nego ustajanje nakon op slijepog crijeva. Uzela sam mozda 2-3 injekcije Analgina prvi drugi dan i to je to. Doma sam sve sama pomalo bez problema. Meni nije ostao carski u nikakvom losem sjecanju unatoc anesteziji jer sam ocekivala puno goru bol.
    Mamica2-znači nakon carskog možemo nositi steznik? Vjerovatno onaj steznik s hlačama, pretpostavljam? To je super ako je tako! Ja sam mislila da to ne smijemo.. p.s. Ja ne znam kakvu anesteziju daju u Ri rodilištu, i nisam sigurna koju uopće želim jer me previše strah. Ovo je moj prvi posjet bolnici zbog mene, i prva "operacija"..Užasno me strah. Sam pomisao na spinalnu , da me režu dok sam ja budna- ajme 😲

Ja sam nosila . Onaj na lijepljenje uzmi. Nikako s gacama jer rub moze smetati za ranu. Lijepis ga preko pidzame

Mamica2
    13. Studeni 2018. 21:33

pepe1907

evo mojih torba, ova svjetlucava je ta iz maxi nove za 50kn, još samo bocu vode trebam stavit unutra i to je to

Juhu, ti si skroz spremna

mmama2
    13. Studeni 2018. 21:54

SarahSarah

Truska Vas pozdravlja. Zbrinule smo je arsencres i ja. Ima knjiga kolaca i sarma ako poželi :) Ona je ok sprema sa za bolnicu druži se s mužem i nema je baš na forumu.

Kaj veli, kaj veli jos.. ide gore na cuvanje ili ce ju inducirat ili kaj? 
    A i mene  barbie bas muci nikako je nema nigdje vec dugo :/ 

url=https://lilypie.com]

mmama2
    13. Studeni 2018. 21:56

Kolačići

mmama2

Kolačići

Evo mene sa pitanjem. Nitko ne spominje prsa. Mene jučer i danas boli lijeva strana. Baš dojka. Ujutro je ok ali kako dan odmiče postaje strašno. Ruku kad spustim i dotaknem onako uz put ubija. Desna ništa. Nemam ni kolostrum niti ikakve iscjetke ili promjene na koži. Od čega tako? I samo lijeva strana?

Jesi dobro popipala cijelu, nema kvrgica, grudica, nije crveno?

Jesam. Sve polako i temeljito. Na koži i bradavici se ništa ne vidi a ništa čudno se ni ne osjeti. Na opip su iste. Onako, zadnjih par dana uvečane i tjestaste ali iste a samo jedna boli.

Ajde prati jos koji dan, nemoj nista po njoj radit, stiskat, mazat i sl i pazi da se ne zalesis na nju slucajno.. nosis grudnjak prek dana?

url=https://lilypie.com]

MareiKate
    13. Studeni 2018. 21:59

Barbie se javila prije koji dan, neka stresna situacija joj je, nije pisala o čemu se radi. Možda nas i čita ali  joj nije do tipkanja...

• Enna010
    13. Studeni 2018. 22:15

Znate sta meni nije jasno u cemu je razlika i sto prave frku ako beba na ctg spava. Evo danas je meni spavala i ja sam osjetila da je mirnija. Al onda poslije uredni ctgoci kada se probudio. Ne znam po meni je ovo ostajanje u bolnici bas stresno i stvarno se nadam da cu sutra kuci ali eto s druge stvarno nikad dosta opreza pa mozda nije ni lose da malo prate.

barbiemama
    13. Studeni 2018. 22:41

evo me 😘
    danas sam, nakon par stresnih dana, provela jedan baš prekrasan dan koji me opustio i učinio sretnom. 

beban i ja smo ok. došao mi je nalaz na ureaplazmu i streptokok. nemam ništa od navedenog pa sam sretna. 

dosta hodam okolo. čak mi i nije teško. danas nisam imala ni te menstrualne bolove. sad pak opet imam filing da nikad neću roditi 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.