Lily,
voljela bih, ali moram se drzati flasice radi mjere koliko je pojela, cak i zapisujem. Previse je malena da se igram da ne vuce dovoljno, a nemam izbacene bradavice. Vidjecemo kad ojaca, ako mi ne nestane mlijeka. Izdajam svakih 2,3 sata oko 30,40ml.
Mamma2,
razni polozaji. Najnoviji, ona na jastučetu, uzdignuta gornji dio malo, ja pored na krevetu. Za ledja ne pitaj nista, naucicemo dok obe savladamo (ja hranjenje, ona ruckanje). A da li mora podrignuti uvijek? Sada je pojela 45ml. Nije povratila, ali ne znamo da li je podrignula. 25min smo je nosale ja i svekrva.
I da, jeste halapljivo jela kada je povratila, nadam se da je od tog... Kupili smo digitalnu vagu, pa cu je vagati ono, ja bez nje, ja sa njom u rukama. Ali voljela bih pravu onu da znam tacno. Odoh istraziti bas.
Strudlice,
isto mislim sto i Zvrkici. I super za stereoide, kao sto sam vec pisala, mislim da su zaslužni zašto Lena nije imala nikakav problem sa kiseonikom. A jos koju nedelju nagurati i moze bebac komotno (moze i sad, ali sacekace jos 😍😍😍😍).
Enna,Strudlica sretno..nek bude sve dobro🤞
Mamica2 hvala za iskustvo sa carskog😊
Duda i ja sam mislila da je taj chico u dva reda spakiran a kad ono ulosci ogrooomni😱dakle,omotam se s njima🤣
Salatice bas mi je drago da je Lena dobro😊
Strudlica nenoj ju vagat pliiiiizzzzz😳😳😳 stvaras si stres zaista be razloga.. a kaj se tice dojenja, ma.stavi ti nju nek se mazi, pa nakon toga bocicu ;) podrignut, ne mora, nije pravilo ali vjerojatno bi joj bilo lakse.. imas najmanju rupicu na dudici?
url=https://lilypie.com]
Evo mene sa pitanjem. Nitko ne spominje prsa. Mene jučer i danas boli lijeva strana. Baš dojka. Ujutro je ok ali kako dan odmiče postaje strašno. Ruku kad spustim i dotaknem onako uz put ubija. Desna ništa. Nemam ni kolostrum niti ikakve iscjetke ili promjene na koži. Od čega tako? I samo lijeva strana?
Jesi dobro popipala cijelu, nema kvrgica, grudica, nije crveno?
Ivylee drzim fige za sutra, nadam se da ce krenut. Vidim da si totalno spremna 💪
Vana ajmeee, rastopila sam se na slicicu 😍 jedva cekam da i ja osjetim rukicu svoje malene ❤ i super za odlican porod i oporavak. Kegelove vjezbe i kod nas na treningu inzistiraju i to mi je super 😊
Cure u bolnici, drzite se. Bebice zele sto prije van, upoznati mamice svoje. Drzite se sto dulje i mislimo na vas, javljajte nam sve novosti 🤗
Ostale curke vidim da nam svima krecu razno razni bolovi i zatezanja, mislim da je to normalno. Jos malo pa i red na nas 😊
Salatice drzite se vas dvije, polako se uhodavajte. 🤗
Sto se torbe tice, na kraju sam nasla u carpisi za 150 kn na sniženju a bas je praktična. Ima odvojivi dio, to sam mislila u box ostatak za ostale stvari. Saljem sliku.
Ajme klikerice hvala ti puno. Mene su premjestili dolje na odjel, u sobi sam još sa jednom curkom i napokon daleko od rađaone i vrištanja. Imamo telku u sobi i kupaonu, e preporodila sam se nakon tuširanja. Ctg je i dalje u redu i sutra me valjda skidaju sa te infuzije. Dolazi i moja prof.Skrablin pa ćemo vidjeti kaj će ona reci.
Noa 💙
Salatice dajes isti ad kao i oni tamo? U kojem polozaju je hranis? Kako to da tatko nema makar dan, dva za biti s vama😕😕 znam da je tek poceo radit al ono..
Mt je po meni i dalje za vece bebe, i vece od 3 mj, u njemu su nogice siroko skroz u zabici, a panel se je suzava tako da mislim da nije idealan za male tako bas :/ da probas sa ring slingom, on se nade i po 200tinjak kn, a moze od rodenja
A sling mi se nekako ne sviđa, ne znam zašto, toliko je jednostavan da mi djeluje nesigurno… A ništa istražiti ću još malo… Ali da, uvijek od njih mogu naručiti mei tai a sebi kao poželim još sama kupim maramu za prvo razdoblje…
Nama je ring sling bio savrsen, uzivala je ona a i meni bilo bas zgodno
Mi smo doma!!! Nakon jutrošnje drame sa nalazima krivih datuma i njihovih šokiranja moje malenkosti mogućeg produživanja ostanka i ispričavanja doktora, otišli smo, napokon.
Vratih se na pretporođajnu težinu, -1 kg. U 13 dana od poroda.
Bebe je otpušten sa 2100 g 😀😀
url=https://daisypath.com]
Štrudlica, zao mi je kaj si i ti završila u bolnici i nadam se da bude sve ok. Pa kud su se ti naši bebani požurili ovo vise nije normalno. Samo nek se zadrže još malo u buši.
Ana, drago mi je da ste domeka. Jeeej 💙
Klikerice, i ja bi dala krv u zakladu Ane Rukavine, kad se to treba ispuniti?
Noa 💙
Mi smo doma!!! Nakon jutrošnje drame sa nalazima krivih datuma i njihovih šokiranja moje malenkosti mogućeg produživanja ostanka i ispričavanja doktora, otišli smo, napokon.
Vratih se na pretporođajnu težinu, -1 kg. U 13 dana od poroda.
Bebe je otpušten sa 2100 g 😀😀
🎈🎉🎊🎁🎊🎈🎉 bravoooo 🤗😘
Sortiraj odgovore
Najstariji