Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slampo
    13. Studeni 2018. 12:05

Zvrkice, nemoj slusati ljude oko sebe sa negativom, da mozes isti tren u radaonu ali eto mozda se situacija smiri i budeš jos ohoho dana 2u1. Samo pozitiva, svi su skloni zaplašiti i prenositi najcrnije a nije bas sve tako. Pepe ovo sa dostavama i zamjenom je za poluditi... 

zadranka86
    13. Studeni 2018. 12:05

Peppe ja vidim tu dvi slatkoce..obozavam macore..je mi ona nasa neki dan digla zivac al inace san veeliki ljubitelj i ne mogu ostat ravnodusna na macore..😍😍

url=https://lilypie.com]

Blaza26
    13. Studeni 2018. 12:23

Cure u bolnicama.drzite se. Sve cete vi to izgurat za svoja mala zlata. 
    Vana preslatka slika,super da se dobro oporavljate. Predivno. Vidim i Salatica je prezivjela noc
    Pepe mace su vam krasne. Ja i muz obozavamo macke. Nasa je kod svekrve,i kad odemo tamo ne odvaja se od nas
    Muz mi je danas slobodan,pa skitamo. Divan suncan dan

• Marti8
    13. Studeni 2018. 12:26

Vana bas mi je drago da ne boli jako,nadam se da ste uskoro doma zajedno..rucica je premedena💙
    Luks ja sam imala tu sukrvicu iz nosa sigurno dva tj..nije to nista zabrinjavajuce.
    Kani ako nitko ne napise neko iskustvo sa carskog ajde onda nakon pregleda podijeli sa nama sta su rekli..kakva je procedura. 
    Cure u bolnicama zelim vam svu srecu i da cim duze izdrzite😘 Bit ce sve dobro!

Salatica9192
    13. Studeni 2018. 12:44

Vana,  
    😍😍😍 Rukice nase male mile, za pojesti suuu 😋😍😍😍
    Zvrkice, 
    kakva budala od babice, samo ti doktore slusaj. Mislim ono, svi imamo sanse uvijek poroditi se, bilo kad, kao što se i desava/desilo meni i Ani, i kao sto se npr nije desilo Vani (a stalno neke price slusala zena, plasili je). Saljem ti pozitivu, jos cete vi 2 u 1, a ako i ne budete, stereoidi primljeni, bebina pluca spremna, sve imaju pod kontrolom (ps, i meni su spominjali porod u 32, pa sam docekala 35, a i vise bih da nije moje istorije, pa ajmo indukovani).
    Ja cekam patronaznu. Beba lijepo pajki, ali slabo jela :( u bolnici je vise ruckala, da li promjena ta... Vidjecemo sada sa patronaznom sve.
    😍 

MareiKate
    13. Studeni 2018. 12:53

Ima netko ovdje od iskusnih mama da se okušao sa mei tai nosiljkama?
    Prijatelji pitali što trebamo, ja naručila nosiljku, i sad razmišljam kak sam bedasta jer su one čvrste zapravo skupe (tipa ergobaby 360) i glupo mi je to tražiti od njih za poklon, alternativa tome su mi mei tai nosiljke, dug je period korištenja, lakše namještanje nego marame npr. i čine mi se isto ergonomske...tj mislim da je pametnije uzeti to nego neku čvrstu jeftiniju nosiljku. Što mislite?

MareiKate
    13. Studeni 2018. 12:55

Btw, ja imam pregled u 5 popodne a još se nisam izvukla iz kreveta, ne znam kako ću se dovuć do doktora uopće 😒 

• tratinčica25
    13. Studeni 2018. 13:29

ANA89   mislim da si ti bila na carskom, ako se dobro sjećam, čak i u Riječkom rodilištu.. ?  Kakvo je tvoje iskustvo?  Jesu te skroz uspavali ili ne?  Kakav je oporavak?  Dal se možeš ustajati i to? Dal baš jako sve to skupa boli?    Ja uskoro imam zakazan carski, jer je beba na zadak, pa me baš zanima.. Hvala ti. 

Klikerica
    13. Studeni 2018. 13:51

MareiKate

Btw, ja imam pregled u 5 popodne a još se nisam izvukla iz kreveta, ne znam kako ću se dovuć do doktora uopće 😒

Ajde polako samo! Zovi uber da te odbaci do ispred vrata😉

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• njuš
    13. Studeni 2018. 14:05

Bok cure, onima koje čekaju u bolnici - sretno i smireno. Onima koje su već sa svojim bebama - uživajte! 
    Ne pišem puno, ne stignem vas poloviti! 
    Od sutra više ne radim, pa sam sretna. Imam poduži popis stvari koje trebam napraviti do termina. Nadam se da ću se stići i malo odmoriti i skupiti snage. 
    Boli me negdje u zdjelici, iza trtice - još od prvog poroda me znalo boljeti povremeno ali sada me boli već mjesecima, koji put više, koji put manje. Navodno zbog hormona koji opušta ligamente, opušta i ono što treba i ono što ne treba pa da znate ako i vas muči isto, da je to sasvim normalno. Jako boli ako sjednem na pod i u određenim kretnjama (npr. ulaženje i izlaženje iz auta, dizanje iz sjedećeg položaja, klečanje itd) i ne svaki puta u istoj kretnji, tako da je u principu teško definirati tu bol. 
    Osim toga danas me grozno smeta pritisak tamo dolje... Mislim da nisko nosim jer me u prvoj trudnoći nije to mučilo a sada imam osjećaj kao da će mi beba izać čim sjednem na wc! Ima li sličnih iskustava? Obićno se to javi nakon dugog sjedenja pa se nadam da će sada kada budem doma i budem se više kretala biti bolje. 
    Imam još vremena do termina, ne bih da krene ranije! 
    Čuvajte se sve!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.