ja isla sad do maxi nove kupit ruksak za rađaonu, jedva sam se odlučila za jedan, tak ima dobrih al uzela sam ipak zbog veličine neki deseti...ajd pa kostaju 50kn 😁
Mace su naše prve bebe, treće nikad nema u kadru 😁
Sad odmaram na kauču skuhala sam se i ostala bez zraka za tih pol sata hodanja 😁
Bok cure, onima koje čekaju u bolnici - sretno i smireno. Onima koje su već sa svojim bebama - uživajte!
Ne pišem puno, ne stignem vas poloviti!
Od sutra više ne radim, pa sam sretna. Imam poduži popis stvari koje trebam napraviti do termina. Nadam se da ću se stići i malo odmoriti i skupiti snage.
Boli me negdje u zdjelici, iza trtice - još od prvog poroda me znalo boljeti povremeno ali sada me boli već mjesecima, koji put više, koji put manje. Navodno zbog hormona koji opušta ligamente, opušta i ono što treba i ono što ne treba pa da znate ako i vas muči isto, da je to sasvim normalno. Jako boli ako sjednem na pod i u određenim kretnjama (npr. ulaženje i izlaženje iz auta, dizanje iz sjedećeg položaja, klečanje itd) i ne svaki puta u istoj kretnji, tako da je u principu teško definirati tu bol.
Osim toga danas me grozno smeta pritisak tamo dolje… Mislim da nisko nosim jer me u prvoj trudnoći nije to mučilo a sada imam osjećaj kao da će mi beba izać čim sjednem na wc! Ima li sličnih iskustava? Obićno se to javi nakon dugog sjedenja pa se nadam da će sada kada budem doma i budem se više kretala biti bolje.
Imam još vremena do termina, ne bih da krene ranije!
Čuvajte se sve!
Ja nosim nisko i imam takav pritisak pogotovo dok sjedim, zbog njega sam stavljena na mirovanje kako mi pritisak bebe ne bi otvorio ili drasticno skratio grlic
Ja sam rodila na carski , nakon sto sam 8 dana prenjela ujutro svako pola sata 3x gel za otvaranje, pa probili nekad vodenjak i naravno drip. Buduci da sam imala trudove 10 sati a nisam se nista otvorila uz EPHgestoze odlucili su se na carski na kraju. Dogovor je bio u opcoj odma. Medjutim ja sam tubimala jednu nezgodu a to je da me nisu dobro uspavali pa sam lijepo sve cula i osjecala, pokusala sam im dati znak al bezuspjesno. Zaspala sam kad su me sivali na kraju i probudila se odma u sobi na odjelu. Nakon toga 24 sata treba ici Tramal za bolove u infuziji. Ja sam rodila u 17:51 a u ponoca sam trazila da mi iskopcaju Tramal jer mi se u krevetu vrtilo od njega. Ustajanje kao ustajanje je bolno al svaji put sve lakse. Rukom bih pritusnula ranu i stavila steznik prije da manje boli. Ja sam ocekivala stravicnu bol al nista gore nego ustajanje nakon op slijepog crijeva. Uzela sam mozda 2-3 injekcije Analgina prvi drugi dan i to je to. Doma sam sve sama pomalo bez problema. Meni nije ostao carski u nikakvom losem sjecanju unatoc anesteziji jer sam ocekivala puno goru bol.
Ispunjavam ovo za banku krvi i stvarno su pitanja na drugoj stranici ono... ma same procjenite
Sva sreca da ih ispunjavam sada,a ne kad me trudovi uhvate...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
btw. mama mi digla zivce jer mi rekla da kupim kamilicu u rinfuzi sa u tome moram kupat bebu prva 3 dana da mu tjememica otpadne... momentalno mi skocila kosa na glavi...i jos se ljuti kad joj kazem da necu bebu kupat u caju 😫😡😪
kak ti znas da ce on imat tjemenicu, to nemaju svi..i tjemenica je samo na glavi a ne po tijelu...jojjj strašno
Ispunjavam ovo za banku krvi i stvarno su pitanja na drugoj stranici ono… ma same procjenite
Sva sreca da ih ispunjavam sada,a ne kad me trudovi uhvate…
Ono kad te pitau,jeste li vi biološka majka toga djeteta,a ti se porađaš?!
😂😂😂
btw. mama mi digla zivce jer mi rekla da kupim kamilicu u rinfuzi sa u tome moram kupat bebu prva 3 dana da mu tjememica otpadne… momentalno mi skocila kosa na glavi…i jos se ljuti kad joj kazem da necu bebu kupat u caju 😫😡😪
kak ti znas da ce on imat tjemenicu, to nemaju svi..i tjemenica je samo na glavi a ne po tijelu…jojjj strašno
Uz napomenu da to MORAS -.- osip dobijem na takve izjave..
Ima netko ovdje od iskusnih mama da se okušao sa mei tai nosiljkama?
Prijatelji pitali što trebamo, ja naručila nosiljku, i sad razmišljam kak sam bedasta jer su one čvrste zapravo skupe (tipa ergobaby 360) i glupo mi je to tražiti od njih za poklon, alternativa tome su mi mei tai nosiljke, dug je period korištenja, lakše namještanje nego marame npr. i čine mi se isto ergonomske…tj mislim da je pametnije uzeti to nego neku čvrstu jeftiniju nosiljku. Što mislite?
One ti idu tek kasnije, nisu za od rodenja..
url=https://lilypie.com]
Bok cure, onima koje čekaju u bolnici - sretno i smireno. Onima koje su već sa svojim bebama - uživajte!
Ne pišem puno, ne stignem vas poloviti!
Od sutra više ne radim, pa sam sretna. Imam poduži popis stvari koje trebam napraviti do termina. Nadam se da ću se stići i malo odmoriti i skupiti snage.
Boli me negdje u zdjelici, iza trtice - još od prvog poroda me znalo boljeti povremeno ali sada me boli već mjesecima, koji put više, koji put manje. Navodno zbog hormona koji opušta ligamente, opušta i ono što treba i ono što ne treba pa da znate ako i vas muči isto, da je to sasvim normalno. Jako boli ako sjednem na pod i u određenim kretnjama (npr. ulaženje i izlaženje iz auta, dizanje iz sjedećeg položaja, klečanje itd) i ne svaki puta u istoj kretnji, tako da je u principu teško definirati tu bol.
Osim toga danas me grozno smeta pritisak tamo dolje… Mislim da nisko nosim jer me u prvoj trudnoći nije to mučilo a sada imam osjećaj kao da će mi beba izać čim sjednem na wc! Ima li sličnih iskustava? Obićno se to javi nakon dugog sjedenja pa se nadam da će sada kada budem doma i budem se više kretala biti bolje.
Imam još vremena do termina, ne bih da krene ranije!
Čuvajte se sve!
Ja nosim nisko i imam takav pritisak pogotovo dok sjedim, zbog njega sam stavljena na mirovanje kako mi pritisak bebe ne bi otvorio ili drasticno skratio grlic
Ja nosim sada trece, jako nisko bas, rekla mi je ginica da to nema veze sa otvaranjem ili prijevremenim porodom :/
url=https://lilypie.com]
Ispunjavam ovo za banku krvi i stvarno su pitanja na drugoj stranici ono… ma same procjenite
Sva sreca da ih ispunjavam sada,a ne kad me trudovi uhvate…
Ono kad te pitau,jeste li vi biološka majka toga djeteta,a ti se porađaš?!
a ovo primate novac za seks? haha
Sortiraj odgovore
Najstariji