Salatice dajes isti ad kao i oni tamo? U kojem polozaju je hranis? Kako to da tatko nema makar dan, dva za biti s vama😕😕 znam da je tek poceo radit al ono..
Mt je po meni i dalje za vece bebe, i vece od 3 mj, u njemu su nogice siroko skroz u zabici, a panel se je suzava tako da mislim da nije idealan za male tako bas :/ da probas sa ring slingom, on se nade i po 200tinjak kn, a moze od rodenja
url=https://lilypie.com]
Salatice dajes isti ad kao i oni tamo? U kojem polozaju je hranis? Kako to da tatko nema makar dan, dva za biti s vama😕😕 znam da je tek poceo radit al ono..
Mt je po meni i dalje za vece bebe, i vece od 3 mj, u njemu su nogice siroko skroz u zabici, a panel se je suzava tako da mislim da nije idealan za male tako bas :/ da probas sa ring slingom, on se nade i po 200tinjak kn, a moze od rodenja
A sling mi se nekako ne sviđa, ne znam zašto, toliko je jednostavan da mi djeluje nesigurno... A ništa istražiti ću još malo... Ali da, uvijek od njih mogu naručiti mei tai a sebi kao poželim još sama kupim maramu za prvo razdoblje...
Evo mene sa pitanjem. Nitko ne spominje prsa. Mene jučer i danas boli lijeva strana. Baš dojka. Ujutro je ok ali kako dan odmiče postaje strašno. Ruku kad spustim i dotaknem onako uz put ubija. Desna ništa. Nemam ni kolostrum niti ikakve iscjetke ili promjene na koži. Od čega tako? I samo lijeva strana?
Evo da vam se javim,ostala sam danas u bolnici. Nalaz se pogoršao, od prst uloživog došlo do 2cm otvorena. Dobila sam prvu injekciju deksametazona i uključena mi je terapija jer je bris pokazao streptokok.
S bebom je sve dobro. Doktor kaže da se sve može smiriti, a i može napredovati. Za sada tjedan dana sam sigurno tu, a sve mi se čini da će to bit i duže.
Ja vise ne mogu hvatat koliko je cura u bolnici, sad i s
Strudlica. Uglavnom svima zelim da jos ostanete zabetonirane, sve redom do 36.tj.barem
Evo da vam se javim,ostala sam danas u bolnici. Nalaz se pogoršao, od prst uloživog došlo do 2cm otvorena. Dobila sam prvu injekciju deksametazona i uključena mi je terapija jer je bris pokazao streptokok.
S bebom je sve dobro. Doktor kaže da se sve može smiriti, a i može napredovati. Za sada tjedan dana sam sigurno tu, a sve mi se čini da će to bit i duže.
Pretpostavljam da nisi imala nikakve simpotme otvaranja
Ovakvih stvari se bojim ali s druge strane tjesim sebe da se s malom nisam uspjela ni prst otvoriti nakon gelova, dripa i probijenog vodenjaka pa valjda necu ni sada sama od sebe
Hvala MinaJos jedno pitanjce🙈🙈 di je tocno ducan sory 😁🙈
Imas na trgu odma na pocetku jurisiceve i u importane na glavnom, tamo je veci i meni drazi 😊
Stvarno cure moje, kud su sve te nase bebe pozurile? Strudlice, sto reci, drzi se, sve znas 😘😘
Ja imam pregled u ponedjeljak, sve me strah sta ce meni reci.
Luka ❤
Lily,
voljela bih, ali moram se drzati flasice radi mjere koliko je pojela, cak i zapisujem. Previse je malena da se igram da ne vuce dovoljno, a nemam izbacene bradavice. Vidjecemo kad ojaca, ako mi ne nestane mlijeka. Izdajam svakih 2,3 sata oko 30,40ml.
Mamma2,
razni polozaji. Najnoviji, ona na jastučetu, uzdignuta gornji dio malo, ja pored na krevetu. Za ledja ne pitaj nista, naucicemo dok obe savladamo (ja hranjenje, ona ruckanje). A da li mora podrignuti uvijek? Sada je pojela 45ml. Nije povratila, ali ne znamo da li je podrignula. 25min smo je nosale ja i svekrva.
I da, jeste halapljivo jela kada je povratila, nadam se da je od tog... Kupili smo digitalnu vagu, pa cu je vagati ono, ja bez nje, ja sa njom u rukama. Ali voljela bih pravu onu da znam tacno. Odoh istraziti bas.
Strudlice,
isto mislim sto i Zvrkici. I super za stereoide, kao sto sam vec pisala, mislim da su zaslužni zašto Lena nije imala nikakav problem sa kiseonikom. A jos koju nedelju nagurati i moze bebac komotno (moze i sad, ali sacekace jos 😍😍😍😍).
Enna,Strudlica sretno..nek bude sve dobro🤞
Mamica2 hvala za iskustvo sa carskog😊
Duda i ja sam mislila da je taj chico u dva reda spakiran a kad ono ulosci ogrooomni😱dakle,omotam se s njima🤣
Salatice bas mi je drago da je Lena dobro😊
Sortiraj odgovore
Najstariji