Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    13. Studeni 2018. 09:23

Jutro curke 😊
    Svim curama u bolnici drzite se, budite pozitivne i bit ce sve u redu 🤗 nadam se da uskoro idete domeka i da ce bebice pricekat jos malo.  😁
    Salatice zamisljam svoju prvu noc kao tvoju. Bez spavanja i stalnog provjeravanja dal dise. 😅 uzivajte i mazite se 😍
    Ana uzivaj sa cimerom svojim preslatkim 😊 kako vam izgleda dan? 
    Meni sutra pregled i jedva cekam da vidim situaciju, danas u planu odlazak kozmeticarki na zavrsne pripreme, rucak i odmaranje.  😊

du1988
    13. Studeni 2018. 10:10

Netko je pitao za torbu iz Viktora pa evo moje

salatice, vidjela sam slicicu na instagramu, rucice su sve 😍 ana, vana, zelim i vama strpljenja i da idete sto prije kucama! vana, kako se ti oporavljas? netko je napisao bas lijepu poruku podrske za sve cure u bolnici, ali mozak mi ne radi...imam vas u mislima i molitvama i drzite se sve! I u bolnici i izvan bolnice ❤️

url=https://lilypie.com]

Ivylee
    13. Studeni 2018. 10:10

Maggie da nije to sad sluzni krenuo?
    Zadranka ma sva ta probadanja su normalna u ovim visokim tjednima, sigurno se sjećaš iz prethodnih trudnoća... Dok nije jaka bol ili neka krvarenja i čudni iscjedci ja vjerujem da je sve ok. 
    Ja se od jučer jedva krećem od stezanja u leđima i bolova u zdjelici 😪 Sutra sam popodne  na pregledu u rodilištu i ako ga dočekam sve se mislim da nosim torbu sa sobom za slučaj da me ostave...eto tako se osjećam. A ako svi ovi bolovi nisu učinili neki posao otvaranja, onda stvarnoooooo 😲

Vana11
    13. Studeni 2018. 10:26

Ja se super oporavljam. Nemam ni jedan šav tako da već najnormalnije mogu sjediti. I sve ostalo već mogu normalno raditi, saginjati se, okretati, dizati bebu iz krevetića. Fizioterapeutkinja nam je rekla da radimo kegelove vjezbe, spavamo na trbuhu (to sam jedva dočekala! 😄) i krećemo se koliko možemo pa šetam s bebom po sobi. E, da, i za steznik za trbuh je govorila. Da ga za vaginalni porod preporuča nositi do 3 tjedna i to isključivo kod aktivnosti, dok se miruje obavezno ga skinuti. I nakon 3 tjedna lagano krenuti s lakšim vježbama za trbušne mišiće (npr. Leći na ravnu podlogu, staviti ruke iza glave i lagano se podizati (čak ni ne klasični trbušnjaci), ali nikako ne u stranu, nego samo ravno prema gore podizati glavu i ramena).
    Do sad nisam tražila ni jednu tabletu protiv bolova jer nije ništa neizdrživo.
    Što se tiče stezanja u maternici kod dojenja, ja nisam osjetila neke grčeve ili stezanja, meni je uglavnom poslije podoja ona menstrualna bol u donjem dijelu trbuha, ali sad već i to slabije nego 1.,2.dan

• Kani07
    13. Studeni 2018. 10:27

Cure koje ste imale carski ,mozete mi protokol kako ide mislim kako ste vi prosle,opcu ili spinalnu anesteziju ,u utorak imam razgovor i kroz postupak kako ce ici ali eto ja bi da cujem vas😊,i od jucer me dojnji leda bas kao menstrualna bol na mahove uzima ali ne siri se prema naprijed nisam sigurna da cu do tog razgovora doc😂,ali dao mi je dr broj od KRS ,ako primjetim krv,oticanje plodne vode ,kontrakcije ,smanjenu aktivnost bebe da nazovem da dolazim i sve ce bit spremno.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Vana11
    13. Studeni 2018. 10:28

du1988
    13. Studeni 2018. 10:33

Vana11

Ja se super oporavljam. Nemam ni jedan šav tako da već najnormalnije mogu sjediti. I sve ostalo već mogu normalno raditi, saginjati se, okretati, dizati bebu iz krevetića. Fizioterapeutkinja nam je rekla da radimo kegelove vjezbe, spavamo na trbuhu (to sam jedva dočekala! 😄) i krećemo se koliko možemo pa šetam s bebom po sobi. E, da, i za steznik za trbuh je govorila. Da ga za vaginalni porod preporuča nositi do 3 tjedna i to isključivo kod aktivnosti, dok se miruje obavezno ga skinuti. I nakon 3 tjedna lagano krenuti s lakšim vježbama za trbušne mišiće (npr. Leći na ravnu podlogu, staviti ruke iza glave i lagano se podizati (čak ni ne klasični trbušnjaci), ali nikako ne u stranu, nego samo ravno prema gore podizati glavu i ramena).
    Do sad nisam tražila ni jednu tabletu protiv bolova jer nije ništa neizdrživo.
    Što se tiče stezanja u maternici kod dojenja, ja nisam osjetila neke grčeve ili stezanja, meni je uglavnom poslije podoja ona menstrualna bol u donjem dijelu trbuha, ali sad već i to slabije nego 1.,2.dan

Ajde bas lijepo, korisne informacije si nam dala, hvala ti! Nadam se da ce se Blaz brzo izboriti i da cete se uskoro maziti doma 🤞💙 nemoj nas zaboraviti kad se to dogodi 😊

Klikerica
    13. Studeni 2018. 10:36

M.girl6- nisu me pustili nikuda unutra. Pa su ti slušalice na porti na samom ulazu,na tvoje ime.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

busybee
    13. Studeni 2018. 11:13

Klikerice, svaka ti čast, baš si brižna.

Šaljem puno pusa svim curama u bolnici, znam da će na kraju ispast sve super :)) Pogledajte Salaticu i Anu i Vanu.

Baš sam malo gledala profile, par cura je opako u terminu.

E, Klikerice, gdje si kupila as? Ja planiram istu tu, pričekat ću sad do 23. ako bude neki popust u WG na sajmu, makar nekako sumnjam -.- Nemam baš neka očekivanja od njega. Ja ću ići 23. popodne, pa vam se pridružim na kavi ako će se organizirati!

busybee
    13. Studeni 2018. 11:13

E, u trećem tromjesečju sam. Jeeeei

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.