Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marti8
    13. Studeni 2018. 19:02

Ana89

Mi smo doma!!! Nakon jutrošnje drame sa nalazima krivih datuma i njihovih šokiranja moje malenkosti mogućeg produživanja ostanka i ispričavanja doktora, otišli smo, napokon.
    Vratih se na pretporođajnu težinu, -1 kg. U 13 dana od poroda.
    Bebe je otpušten sa 2100 g 😀😀

Super!! 🎈🎈🎈Uzivajte sad doma😊

• Malaaiva
    13. Studeni 2018. 19:04

Cure s bebama baš lijepe vijesti 💕
    Cure u bolnicama držite se, evo i ja sam još uvijek u bolnici, jučer sam imala pregled, količina plodne vode je ostala ista, tako da su me i dalje zadržali, sad sam se nekako i prestala nadat da će me pustit kući. Ali bar se tješim da sam im tu pod nadzorom. 

Rita

pepe1907
    13. Studeni 2018. 19:08

Pitanjce, nakon klistira dal se tuširamo ili ne? da znam dal da spakiram rucnik u torbu za radaonu

Duda
    13. Studeni 2018. 19:09

Bravo za Anu i Mikaela! ☺☺ Sad čekamo još da dođu kući Vana i Blaž, a da nam rode naše spremne mamice Mateja i Ivylee 😉
    A vi ostale koje ste u bolnici, ne dajte se negativnim mislima, tu ste pod nadzorom, držite se uputa, a bebice nek pričekaju još neko vrijeme 😉

Duda
    13. Studeni 2018. 19:10

pepe1907

Pitanjce, nakon klistira dal se tuširamo ili ne? da znam dal da spakiram rucnik u torbu za radaonu

Da, treba ti ručnik ☺ I wc papir prije toga 😁

Klikerica
    13. Studeni 2018. 19:45

m.girl6

Klikerice, i ja bi dala krv u zakladu Ane Rukavine, kad se to treba ispuniti?

Ovdje pišu svj detalji 
    http://www.bankakrviizpupkovineanarukavina.hr/krv-iz-pupkovine/sto-je-krv-iz-pupkovine/
    Tu su i obrasci koje treba popuniti. Vjerovatno ih oni u Petrovoj imaju pa neka ti daju da malo proučiš sve mogućnosti.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Maggie85
    13. Studeni 2018. 20:00

Joj, svašta napišem i odeee...
    Ana89, jako mi je drago da ste napokon doma! Bravo ženo za sve što si prošla! Sutra čekamo detaljan izvještaj prve noći! 😘❤
    Salatice, mislim da je tebi, a ne Struklici, mmama2 uputila post da ne važeš bebu svaki dan. I nama su to rekli na tečaju dojenja jer si radi grama gore-dolje stvaraš nepotreban stres. Mjerilo napretka bebe ti ne treba biti samo količina koju pojede. Kažu savjetnice da je pravi pokazatelj broj pelena: treba ih unutar 24h biti 6-8 popišanih i 3-4 pokakane, a podoja treba imati minimalno 8. Maksimalan broj podoja ne postoji, može to biti i svakih sat, sat i pol, što bi u tvom slučaju možda bilo poželjno, jer kažeš da je beba mala pa je logično da ne može u jednom obroku pojesti dovoljno da 3h bude sita. Zato je na dojku možeš stavljati i češće. Na taj način sigurno nećeš ni mlijeko izgubiti jer ako ima potražnje, bit će i ponude. Ne bih sad htjela da ispadne da pametujem, ali ako ti je patronažna rekla hranenje na svaka 2.5h, ništa se neće dogoditi ako ti bebi ponudiš sisu već i nakon 1h, pogotovo ako beba traži. Eto, nadam se da sam pomogla.
    I da, bravo i za sve cure koje ste u bolnicama. Mislim da je nama s urednim trudnoćama nemoguće zamisliti taj stres koji prolazite. Stvarno, svaka vam čast, sve ste prave mame lavice! ❤

MareiKate
    13. Studeni 2018. 20:03

Štrudlice, žao mi je da si ostala u bolnici, ali neka te na sigurnom... 
    Ja sam taman pročitala da si u bolnici čekajući pregled i očekivala fijasko na pregledu nakon burne prošle noći i čudnih par dana, kad ono kaže meni doktor sve školski. Eto malo dobrih vijesti za ostale cure koje iščekuju preglede 😊
    Dakle menga bolovi, tvrd trbuh i sve ostalo, kaže to je normalno sada. Eto, očito nema pravila s tim bolovima...
    I da, beba je i dalje velika, ja sam skroz zatvorena i dr kaže da ne očekuje da ću roditi ranije nego da ću roditi veliku bebu. I moram raditi GUK profil, iako je ogtt bio super, zbog kilaže bebe moram i GUK. Fakat mi idu na živce s tim...
    I bila sam u pravu, bebica se okrenula glavom dolje, oduševljena sam da sam to osjetila ☺️  

Mamica2
    13. Studeni 2018. 20:14

Ana nek ste i vi dosli doma napokon
    Salatice malo malo, sve ti je novo i ispredana si i vjerujem da te strah jer je beba prije rodjena pa da ne izgubi na tezini, slusaj svoj instikt i radi kako ti mislis da ti je najmanje stresno. Znaci ako ces se izadajat samo i tako davat da znas koliko je pojela izdajaj, ako ces dodavat ad dodavaj, najvazniji je tvoja glava i da si smirena a ne pod stresom. Ja sam prvi put dojila 16 mj uz ad iako je beba prvi mj dobila 500gr, drugi samo 200gr a visila na sisi i po danu i po noci. Nakon te kontrole s 2 mj kad je dobila samo 200gr pedijatrica mi rekla da izbacim sisu i samo ad jer premalo dobiva. Ja sam se ipak u dogovoru s njom odlucila za kombinaciju s ad. Tad sam imala samo nju pa sam se mogla po cijele dane baviti samo s prsima i izdajanjem. Nadam se lvaj put da ce biti lalse po tom pitanju iako sam ovaj put nekako sama sa sobom bez panike pa mi je moto ide ide, ne ide ne ide, postoji i ad. S njom sam bila bas luda da mora dojit i tocka. Sad sam opustena.

Blaza26
    13. Studeni 2018. 20:17

MareiKate

Štrudlice,žao mi je da si ostala u bolnici, ali neka te na sigurnom…
    Ja sam taman pročitala da si u bolnici čekajući pregled i očekivala fijasko na pregledu nakon burne prošle noći i čudnih par dana, kad ono kaže meni doktor sve školski. Eto malo dobrih vijesti za ostale cure koje iščekuju preglede 😊
    Dakle menga bolovi, tvrd trbuh i sve ostalo, kaže to je normalno sada. Eto, očito nema pravila s tim bolovima…
    I da, beba je i dalje velika, ja sam skroz zatvorena i dr kaže da ne očekuje da ću roditi ranije nego da ću roditi veliku bebu. I moram raditi GUK profil, iako je ogtt bio super, zbog kilaže bebe moram i GUK. Fakat mi idu na živce s tim…
    I bila sam u pravu, bebica se okrenula glavom dolje, oduševljena sam da sam to osjetila ☺️

Super za tvoj pregled. Zao mi je sto ste u bolnici vi ostale. Znam kako vam je. Pazite se,mirujte, slusajte doktore,sve cete vi izgurat jos koji tjedan. 
    Ana pa super da ste doma dosli. Sad uzivajte maksimalno skupa.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.