Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    13. Studeni 2018. 16:20

Mamica2

A sto se ove trudnoce tice za sada planiram spinalnu anesteziju. To jutro u 6 se dodje u predradjaonu i dobije klizma, iza 8-9 krenu s carskim, nakon carskog se ide u recovery na 30ak min i onda na odjel.

Mamica2

A sto se ove trudnoce tice za sada planiram spinalnu anesteziju. To jutro u 6 se dodje u predradjaonu i dobije klizma, iza 8-9 krenu s carskim, nakon carskog se ide u recovery na 30ak min i onda na odjel.

Mamica ja imam planirani 4.12 a sad 20.11 moram doc ujutro provest ce me kroz protokol i koju cu anesteziju ,vec su uzeli cjeli moj karton i povjest trudnoca i poroda ali nova zemlja,nova pravila prvi carski jezik mi je ok ali nije na razini da mogu medicinskim izrazima bas baratat ,malo me trema  jer fali mi informacija😊.

💜Karla💜Nicol💙Anton

MareiKate
    13. Studeni 2018. 16:26

Klikerice, na kraju je veći izazov bio depiliranje i pranje kose nego izlazak iz stana 😅
    Mamma 2, da, mei tai ide od kad beba sama drži glavu, u najboljem slučaju računam da je to oko 3 mjeseca, možda... taman dok se oporavim, dok se uštosamo ćemo krenuti u ozbiljne šetnje pa mi je to kao ok neka solucija... Ne znam...
    Salatice, možda je Lena brzo papala pa je povratila...

mmama2
    13. Studeni 2018. 16:32

Salatice dajes isti ad kao i oni tamo? U kojem polozaju je hranis? Kako to da tatko nema makar dan, dva za biti s vama😕😕 znam da je tek poceo radit al ono.. 
    Mt je po meni i dalje za vece bebe, i vece od 3 mj, u njemu su nogice siroko skroz u zabici, a panel se je suzava tako da mislim da nije idealan za male tako bas :/ da probas sa ring slingom, on se nade i po 200tinjak kn, a moze od rodenja 

url=https://lilypie.com]

MareiKate
    13. Studeni 2018. 16:46

mmama2

Salatice dajes isti ad kao i oni tamo? U kojem polozaju je hranis? Kako to da tatko nema makar dan, dva za biti s vama😕😕 znam da je tek poceo radit al ono..
    Mt je po meni i dalje za vece bebe, i vece od 3 mj, u njemu su nogice siroko skroz u zabici, a panel se je suzava tako da mislim da nije idealan za male tako bas :/ da probas sa ring slingom, on se nade i po 200tinjak kn, a moze od rodenja

A sling mi se nekako ne sviđa, ne znam zašto, toliko je jednostavan da mi djeluje nesigurno... A ništa istražiti ću još malo... Ali da, uvijek od njih mogu naručiti mei tai a sebi kao poželim još sama kupim maramu za prvo razdoblje...

Kolačići
    13. Studeni 2018. 16:47

Evo mene sa pitanjem. Nitko ne spominje prsa. Mene jučer i danas boli lijeva strana. Baš dojka. Ujutro je ok ali kako dan odmiče postaje strašno. Ruku kad spustim i dotaknem onako uz put ubija. Desna ništa. Nemam ni kolostrum niti ikakve iscjetke ili promjene na koži. Od čega tako? I samo lijeva strana?

• Strudlica
    13. Studeni 2018. 16:52

Evo da vam se javim,ostala sam danas u bolnici. Nalaz se pogoršao, od prst uloživog došlo do 2cm otvorena. Dobila sam prvu injekciju deksametazona i uključena mi je terapija jer je bris pokazao streptokok.
    S bebom je sve dobro. Doktor kaže da se sve može smiriti, a i može napredovati. Za sada tjedan dana sam sigurno tu, a sve mi se čini da će to bit i duže.

Mamica2
    13. Studeni 2018. 16:57

Ja vise ne mogu hvatat koliko je cura u bolnici, sad i s
    Strudlica. Uglavnom svima zelim da jos ostanete zabetonirane, sve redom do 36.tj.barem

Mamica2
    13. Studeni 2018. 17:00

Strudlica

Evo da vam se javim,ostala sam danas u bolnici. Nalaz se pogoršao, od prst uloživog došlo do 2cm otvorena. Dobila sam prvu injekciju deksametazona i uključena mi je terapija jer je bris pokazao streptokok.
    S bebom je sve dobro. Doktor kaže da se sve može smiriti, a i može napredovati. Za sada tjedan dana sam sigurno tu, a sve mi se čini da će to bit i duže.

Pretpostavljam da nisi imala nikakve simpotme otvaranja
    Ovakvih stvari se bojim ali s druge strane tjesim sebe da se s malom nisam uspjela ni prst otvoriti nakon gelova, dripa i probijenog vodenjaka pa valjda necu ni sada sama od sebe

Mina93
    13. Studeni 2018. 17:04

_lily_0

Hvala MinaJos jedno pitanjce🙈🙈 di je tocno ducan sory 😁🙈

Imas na trgu odma na pocetku jurisiceve i u importane na glavnom, tamo je veci i meni drazi 😊

AllieH
    13. Studeni 2018. 17:11

Stvarno cure moje, kud su sve te nase bebe pozurile? Strudlice, sto reci, drzi se, sve znas 😘😘  
    Ja imam pregled u ponedjeljak, sve me strah sta ce meni reci. 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.