Klikerice ako ce te vodit na Eda moze di god oce 😂😂 ma to je samo jedan dan, i mali ce vec biti veliki tako da nema tu uopce dileme, meni muz vec isplanirao da cemo pola ljeta bit odvojeni da moze mali bit na moru jer je to bolje i za njega i za mene, a tad ce imat isto 6,7mj tako da se uopce ne brinem.. Pitanje je samo oce li on izdrzat bez nas 😂
Klikerice i ja sam takvod stava. Zasto bi mu zabranila. Ne daj Boze neceg drugog,ali ne bi nam nista bilo par dana da smo sami. Moj ovo ljeto nije htio s drustvom na more jer sam ja morala kuci mirovat. Al boze moj to je njegov izbor,ja sam mu rekla da ide,on ne zeli.
Vana svu srecu ovog svijeta vam zelim,i sto laksi porod.
Zvrkice drzi se i ti i mala Zvrkica,izdrzat cete vi to cure.
U mislima ste mi vi u bolnici,i nase dvije mamice,i uskoro treca😍
Nisam zapamtila koga muci prehlada,saljem pozitivnu vibru da sto prije prode
stigli mi oblačići sa alija... preslatki su, baš sam zadovoljna 😁
Ptica oblekica je divvnnaa, moram i ja tak nesto uzeti 😀
Cure, ja Isto idem u Budimpeštu 😀 planiram da muž i mala idu, pa nek se čuvaju. I kuma vodi svog muža i malu od 8 godina.
I dobar tek uz vodu sa tijestom, kuhani kupus u vodi bez začina i ljepljivu rižu 😂😂
Izaći ću 5 kg mršavija 😂😂
Svjesna, baš glupost to za prezime, pa da ih imaš 10 šta njih briga!
Njuš, mislim da ti nema šta bit neugodno pitati bilo koga. Mislim da će ti svatko to učiniti jer ne radi se o ne znam koliko vremena. U krajnjem slučaju bi dogovorila to ranije s nekim od prijatelja, da imam starije dijete. A sad kad pišete o tom razdvajanju-sigurno će mi ostati to u mislima kad budem drugo rađala. Držite se, hrabre mame!
Tratinčice, Slampo, zar ne postoji mogućnost da se još okrenu bebice?
Zvrkice, drago mi je da je dobar nalaz, samo pozitivno dalje!
Pticaselica, divna odjelca! Gdje si to naručila? Ja ne znam dal da pripremnim, nama je termin 24.12. 😁
Pepe, super su oblačići ☺☺ Čini mi se da imamo isti madrac i istu posteljinu 😁
Zvrkice, dobar ti tek..znaju cure koje tamo leže imati soli, pa probaj nažicat, bude barem malo jestivije 😁
mmama2, kada sam prvog rodila u svima sam vidjela prijetnju, nisam maloga htjela nikome dati u ruke osim mojima i mužu.. Sjećam se da mi je to bio dug i težak period jer sam se osjećala totalno neshvaćeno.. Kada bih bebu dala u ruke drugima (jer, moraš rodbini kada dođu u posjete) - odbrojavala sam minute do trenutka kada bi bilo pristojno ga zatražiti natrag.. Znam da bi me oblijevao hladni znoj i općenito bih se fizički loše osjećala.. Mužu sam bila rekla i on je razumio i pokušao ljudima objasniti na fino pa mi je utoliko pomogao, ali tek dugo vremena nakon što je to sve skupa prošlo sam u razgovoru s drugim mamama shvatila da je sve to sasvim normalan prirodni instinkt.. Tako da da, treba razgovarati, svima nam je onda lakše.
Žao mi je da si se tako osjećala, nadam se da će ti ovaj puta sve biti puno puno bolje :)
Klikerice, i ja bih ga pustila. Ali budi spremna na to da možda i sam odustane. Moj je jedva izdržao bez nas par dana kada smo bili na moru.. REkao je nikad više! hahahaha
Držite se cure!
Klikerice,
svaka ti cast 😍 I treba da vam "zavide" na braku, kako fin i normalan odnos imate... Ja sam malo posesivna :/ Ide on bez mene, daleko da ne ide, u ribolov dnevno, par puta kampovanje, u Austriju, kafane, itd. Ali ja to sve pretezno tuzno docekam hahahah. Ali za svoju odbranu, on bi stalno lunjao negdje 🤣 I ja ne volim bas ici bez njega... joj jesam krpelj, sto bi svekrva rekla haha.
A znaci ide se na koncert, super, bilo bi mocno da ste zajedno 🤗🤗
Vana, cekamo vijestiiiii 😍 Danas beba stize, to je to. Beba broj 3 😍😍😍
evo me s predavanja, danas bilo malo dosadno! Porod i porođajna doba...44 para su na predavanju-bome dosta 😂 sad smo se izveli na rucak, vidjela sam preslatka odjelca i oblacice i ne tako slatko jelo (Zvrkice, suosjecam) 😳 klikerice, lijepo od muza da je najavio tako unaprijed, a i tvoja reakcija je za mene normalna i neupitna 😀
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji