Cure vidim da slično razmišljamo skroz... više je pretpostavka došla od samog muža, jer je njemu okej ako se o tome priča da bi se išlo, da se mene kao jelte nešto pita, jer sam sada trudna, a tada ću biti mama s malom bebom... meni je super što i on i njegovo društvo misle na mene..od tuda je to pitanje i došlo...
možemo grupno na Eda
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Za ovo okretanje neznam, kazu da kod prvorotki ako se ne okrene tamo do 34 tj da ni nece, a vidjeti cemo. Bozicni kompleti preslatkoooo ❤. A sto se tice priprema i posteljine, za sada imam po 1, iskreno planiram jos sasiti solo 1 set....vremena imam, a to me cini happy. Jedno pitanje kako ste prale ogradicu, ja imam iz bubamare i ne odvaja se spuzva od tkanine, a neznam ako to utrpam u perilicu pa susilicu da se nece izdeformirati
koliko cete vi imati setova posteljina u pripremi? ne mislim na plahte nego bas set ogradica-navlaka za poplun?
Ogradicu cu imati jednu. A poplun i to necu jos neko vrijeme koristiti pa nisam nista ni kupovala. Imam 4 plahte i to je to. I 2 nepropusne.
Luka ❤
Bozicni kompleticiiii 😍😍😍😍 I sobice 😍😍 Prelijepo je sve, osjetim leptirics u stomaku na pomisao Lene u kuci 😍😍🤗🤗
Ja imam ogradicu kojoj se skida navlaka, to mi je bio uvjet za kupnju, plahtica na gumicu imam 4, a poplun nemam 😁 Sa sinom su mi se ti popluni pokazali jako nezahvalni jer su preogromni za novorođenče, tek sa godina dana smo uzeli ikein i odmah 3 seta posteljina jer svaki poplun ima svoje dimenzije 😡 Za prve mjesece sam i za sina i sad imala debelu dekicu-poplunčić iz kik-a. Poslije kad prestanu kakati po noći iza svakog podoja ppogonim zimske vreće.
hvala svima 😊evo slikica cijelog kutka.
Meni je vec sad malo tesko jer muz radi do 16h kasnije ima privatne treninge cca 4x tjedno pa ako jos i svoj odradi nema ga doma do 20h…a meni dosadno a nebi isla nikud…i vec mi se u 21h spava tak da ga skoro ne vidim. Ne zelim ni mislit kak ce bit kad dode beba, al ne mogu se zalit radi covjek 2 posla
Ja bi svaki dan u Martini bila na Zagrebackim kremsnitama da sam na tvom mjestu 😋😋
❤N i V💙
Prijavljujem opet kolostrum, i je li normalno da je samo u jednoj dojci, a u drugoj se bas nista ne desava? 😏
Ova druga je i malo zakrzljala i bradavica je manja kao i areola pa se bojim da na njoj nista nece ni biti 🙈
Du ja imam 3kompleta, tj 3plahte i 3navlake za poplun, i 2nepromocive plahte za madrac, a ogradicu jednu, ne treba druga koliko znam..
Slampo ja sam svoju normalno oprala u perilici na 60 i susila vani 😊
Ja za sada imam jednu ogradicu, perivu (dada i rocco)! S jedne strane je onako puna, a drugi dio samo rešetke. Unutar krevetića imam dekicu (dosta debelu), poplun i jastuk iz Lidla, i za njega imam 1 navlaku i 1 jastučnicu. Vidjeti ću koliko će mi biti potrebno kupiti drugu, pa za sada neću kupovati.
Slampo - Da, tako su i meni rekli, kod prvorotki se i ife na carski..Ne znam za drugorotke (valjda one mogu i na zadak-tako sam skužila po priči al nisam sigurna). Malo me je ispak strah carskog jer nikad nisam bila u bolnici, a kamo li na nekoj operaciji. Isto tako, oporavak je dosta težak, dok žene koje rode prirodno vaginalno kroz par dana su zdrave i mogu obavljati dosta stvari normalno.
Prijavljujem opet kolostrum, i je li normalno da je samo u jednoj dojci, a u drugoj se bas nista ne desava? 😏
Ova druga je i malo zakrzljala i bradavica je manja kao i areola pa se bojim da na njoj nista nece ni biti 🙈
Ne mora to ništa značiti... U tim tjednima i meni je samo iz jedne curilo, sad ovaj tjedan iz obje.
Sortiraj odgovore
Najstariji