Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blaza26
    08. Studeni 2018. 13:46

Pticoo pa kompletici su preslatkiiii😍😍😍
    Pepe bas lijepi oblacici,kutak izgleda predivno.
    Vjerujem.da je tesko starije dijete nekom ostavit,ipak par dana se razdvajate,sjetit cu se definitivno ovoga kad budem drugo radala. Zvrkice drzi se,neka ti muz donese fine klopice,to pojedi da prezivis dok on dode. U mislima si mi stalno. Drzi.se

• tratinčica25
    08. Studeni 2018. 13:47

Duda- Ako se ne okrene do cca. 33 tjedna, jako je mala vjerojatnost da će se okrenuti..Ja sam sada 35+4 i  na pregledu  mi je doktor rekao da se teoretski može okrenuti, al da je to doživio jednom u deset godina, i da se ne nadam previše.. 

barbiemama
    08. Studeni 2018. 13:56

Pepe, kutak za Tea je divan ❤️

Duda, čitala sam na jesenskim bebama da su se nekima okrenule u zadnji čas. tako da mi se ne čini to baš takooo rijetkom pojavom. 

pepe1907
    08. Studeni 2018. 13:59

zvrkica

Cure, ja Isto idem u Budimpeštu 😀 planiram da muž i mala idu, pa nek se čuvaju. I kuma vodi svog muža i malu od 8 godina.
    I dobar tek uz vodu sa tijestom, kuhani kupus u vodi bez začina i ljepljivu rižu 😂😂
    Izaći ću 5 kg mršavija 😂😂

zovi dostavu odmah 😉

pepe1907
    08. Studeni 2018. 14:01

Duda

Pepe, super su oblačići ☺☺ Čini mi se da imamo isti madrac i istu posteljinu 😁
    Zvrkice, dobar ti tek..znaju cure koje tamo leže imati soli, pa probaj nažicat, bude barem malo jestivije 😁

cijeli komplet smo naručili sa ekupi..a posteljina je bijela sa sivim medvjedičima

pepe1907
    08. Studeni 2018. 14:10

hvala svima 😊evo slikica cijelog kutka.
    Meni je vec sad malo tesko jer muz radi do 16h kasnije ima privatne treninge cca 4x tjedno pa ako jos i svoj odradi nema ga doma do 20h...a meni dosadno a nebi isla nikud...i vec mi se u 21h spava tak da ga skoro ne vidim. Ne zelim ni mislit kak ce bit kad dode beba, al ne mogu se zalit radi covjek 2 posla

Mina93
    08. Studeni 2018. 14:16

Ajme ciji su ono bozicni kompletici i odakle su naruceni? Premedeni 😍😍😍

Mina93
    08. Studeni 2018. 14:18

I pepe divan je kutak ❤️

pepillu
    08. Studeni 2018. 14:21

Prekrasna kutak i sobica, taman za ušutkati se i ne izlazit iz kreveta 😄
    Tesko je kad ga tako ne vidis al sve se to isplati na kraju😊

• Strudlica
    08. Studeni 2018. 14:22

barbiemama

Pepe, kutak za Tea je divan ❤️

Duda, čitala sam na jesenskim bebama da su se nekima okrenule u zadnji čas. tako da mi se ne čini to baš takooo rijetkom pojavom.

Istina,meni je sad maleni se okrenuo na zadak,a do sada bio na glavu,a doktorica kaže da ima vremena do poroda da se okrene tako da nema tu nekog pravila 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.