Pticoo pa kompletici su preslatkiiii😍😍😍
Pepe bas lijepi oblacici,kutak izgleda predivno.
Vjerujem.da je tesko starije dijete nekom ostavit,ipak par dana se razdvajate,sjetit cu se definitivno ovoga kad budem drugo radala. Zvrkice drzi se,neka ti muz donese fine klopice,to pojedi da prezivis dok on dode. U mislima si mi stalno. Drzi.se
Duda- Ako se ne okrene do cca. 33 tjedna, jako je mala vjerojatnost da će se okrenuti..Ja sam sada 35+4 i na pregledu mi je doktor rekao da se teoretski može okrenuti, al da je to doživio jednom u deset godina, i da se ne nadam previše..
Pepe, kutak za Tea je divan ❤️
Duda, čitala sam na jesenskim bebama da su se nekima okrenule u zadnji čas. tako da mi se ne čini to baš takooo rijetkom pojavom.
Cure, ja Isto idem u Budimpeštu 😀 planiram da muž i mala idu, pa nek se čuvaju. I kuma vodi svog muža i malu od 8 godina.
I dobar tek uz vodu sa tijestom, kuhani kupus u vodi bez začina i ljepljivu rižu 😂😂
Izaći ću 5 kg mršavija 😂😂
zovi dostavu odmah 😉
Pepe, super su oblačići ☺☺ Čini mi se da imamo isti madrac i istu posteljinu 😁
Zvrkice, dobar ti tek..znaju cure koje tamo leže imati soli, pa probaj nažicat, bude barem malo jestivije 😁
cijeli komplet smo naručili sa ekupi..a posteljina je bijela sa sivim medvjedičima
hvala svima 😊evo slikica cijelog kutka.
Meni je vec sad malo tesko jer muz radi do 16h kasnije ima privatne treninge cca 4x tjedno pa ako jos i svoj odradi nema ga doma do 20h...a meni dosadno a nebi isla nikud...i vec mi se u 21h spava tak da ga skoro ne vidim. Ne zelim ni mislit kak ce bit kad dode beba, al ne mogu se zalit radi covjek 2 posla
Ajme ciji su ono bozicni kompletici i odakle su naruceni? Premedeni 😍😍😍
Prekrasna kutak i sobica, taman za ušutkati se i ne izlazit iz kreveta 😄
Tesko je kad ga tako ne vidis al sve se to isplati na kraju😊
Pepe, kutak za Tea je divan ❤️
Duda, čitala sam na jesenskim bebama da su se nekima okrenule u zadnji čas. tako da mi se ne čini to baš takooo rijetkom pojavom.
Istina,meni je sad maleni se okrenuo na zadak,a do sada bio na glavu,a doktorica kaže da ima vremena do poroda da se okrene tako da nema tu nekog pravila
Sortiraj odgovore
Najstariji