Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepillu
    08. Studeni 2018. 11:35

Mateja, dobro da si pocela piti taj čaj od malina, sto vise iskustava to bolje 😄 a odmoći sigurno nece, ni za porod ni za prehladu 😊
    Sto se tice tih matičnih stanica ja cu ih donirati samo mi nije jasno jel trebam potpisivati neke formulare?? Ova na tečaju je rekla da ako mi i nedaj boze zatriba da je uvik mogu tražit u banci jer su sanse na 85% da ce i poslije 10 godina biti tamo. 🤷🏻‍♀️

Klikerica
    08. Studeni 2018. 11:44

Muž dosao sa pitanjem jel bi mogao sa svojom ekipom na koncert u Beč u 6.mj. nagodinu. Kao ni on ni ekipa nije sigurna jel to ok ,obzirom na malu bebu...tek je postao tata i tak. Ja ko iz topa,pa naravno da mozes ici. 
    Sad su oni svi redom u šoku i presretni!
    Mislim si ja... jedan dan i noć je nista u odnosj da od srednje škole zelenici na taj koncert. Druga stvar, 1 dan moram moci prezivjeti sama s djetetom kako god da okrenes. Treca stvar,ovakve situacije bas cine nas brak toliko pozitivnom i prekrasnom pričom kojoj se svi okolo dive. Cetvrto,mora me odvesti na Ed Sheerana u osmom mjesecu u Budimpestu,to neka nam bude prvi izlet bez klikera😊 kak vi reagirate u takvim situacijama?

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

mmama2
    08. Studeni 2018. 11:57

Cure koje ostavljate doma starije dijete, saljem HUG do neba.. prosla sam intenzivan baby blues ( na svu srecu, samo na tome je stalo ) kada sam dosla sa mladim iz rodilista.. do tada smo moj P i ja bili solo, doma po cijele dane kako nisam radila, spavali skupa, budili se skupa, jeli, pili, igrali se, kao da smo sijamski blizanci, uzasno povezani, i on tako mirno i blago, plaho dijete ( bio tada🙄😂 ) i onda sam dosla sa nekom novom bebom doma, i taj filing da sam ga iznevjerila, evo jos uvijek mi je tako tesko pricati o tome :( on je bio prvu god doma samnom i bebom, i dalje smo sve radili skupa itd ali nekako u zenskoj ludoj glavi svasta se iscenira :/ nekako ta nasa veza nije vise bila ista i ja sam ga stalno nekako odgurivala od sebe fuj, fuj😞😞 naravno da je trebalo vrijeme da mi se sve poslozi, tek nakon 2godine valjda sam pocela pricati o tome, a sada nakon 4,5 kaj su njih dva skupa jos osjetim griznju savjest.. a ne mogu biti sretnija i zahvalnija koliko su normalna braca i koliko se vole i sve rade skupa i koliko sada visestruko volim i jednog i drugog 😍 inace P stariji je roden po novi, tj tada sam otisla u rodiloste, a D u 12 popodne tako da ne treba biti, pogotovo za viserotke, da ce beba stici ponoci ;) i samo jedan savjet, moji osobni, ne drzite nista za sebe, pricajte sa nekime o tome sto i kako se osjecate, kada beba stigne

url=https://lilypie.com]

• Strudlica
    08. Studeni 2018. 11:59

Njuš i samoj mi je tako. Meni sama pomisao odvajanja stvara knedlu u grlu. Meni još muža vjerojatno neće biti jer do termina neću izdržati tako da će me to psihički lupit, nit muža nit sinčića uz mene. A ni prvi put muža nike bilo,vrario se 3 dana nakon poroda. kod mene nije upitno tko bi ga čuvao,koja god strana svi su otvoreni da uskoče,a meni samo u glabi kako ćemo mi jedan bez drugoga jer se nikad nismo odvajali 

Slampo
    08. Studeni 2018. 12:03

Klikerice meni je to sasvim ok reakcija, nije da ide u nekom roku nakon sto ces ti roditi a sa druge strane pa nije kraj svijeta ako ode na jedan dan. Slicnog sam razm i ja, samo sto volim kada mi se takvi stvari kazu ovako unaprijed. Zvrkica sretno i nadam se da ces ubrzo doma. A tebi Vana sretno na porodu, sa sto manje komplikacija i da sto krace traje... A ovo sa tezinom znaju se oni zeznuti, tratinčice i ja moram na carski jer je maleni na zadak i prva trudnoca (pa sumnjaju da ce se okrenuti, tj. da se trebao odavno okrenuti) te se ne savjetuje vaginalni porod u toj situaciji. Pa sam se nekako pomirila sa situacijom a i iskreno manje me strah carskog nego vag. poroda, mozda glupo...neznam 

pepe1907
    08. Studeni 2018. 12:06

Prijavljujem prvi pokušaj masiranja međice... FAIL
    muž je probao a ja urlala od bolova 😫🤨 okej ta kožica se rasteže i nije problem ali sve okolo je toliko osjetljivo...ne znam imala sam osjećaj ko da ima duge nokte i da me grebe..probat ćemo možda s lateks rukavicama..sama mogu ali ne znam..mislim da ne radimo dobro, moram dobro proučit you tube 😊😏 

Maggie85
    08. Studeni 2018. 12:19

Klikerice, i ja bih mu naravno rekla da može ići, pa beba će tad već imati 6 mjeseci. Ma bespredmetno mi je čak o tome i razgovarati, pa koji bi razlog bio da netko kaže kako nije od njega ok da ide?
    Btw. ja sam na Eda htjela ići ove godine u Beč pa sam krivo skontala prodaju ulaznica. Znači iduće godine je u Budimpešti? Idem odmah googlati... možemo ići skupa ako muževi neće. Moj osobno ne sluša Eda, ali na Pink je recimo prije 5 godina išao u Prag sa mnom.

Pticaselicazgst
    08. Studeni 2018. 12:26

Onda se vidimo u budimpešti, nas ide 2 para, dvije friske mame 😍 tate ce cuvat a mi na koncert 😁

• nali
    08. Studeni 2018. 12:27

Curke u bolnicama, drzite se.. Saljem vam puuuno zagrljaja. 💜💜
    Ja sam prvi put digla nekog u tramvaju (nije da se vozim cesto jer mirujem) ali sam poludila danas, mali sjedi, boli ga briga,jos me gleda, a ja sa cerviksom od 15mm moram stajat, e pa neces mali, sjedit cu. Uf kako sam luda. 😠

busybee
    08. Studeni 2018. 12:27

Klikerice, ma slažem se s tobom. Neću reći da je to jedina normalna reakcija, jer nikog ne osuđujem i svatko ima pravo graditi odnos kakav želi, ali to mi je jedini logičan odgovor. Naravno, da ne daj bože ti i kliker budete baš taj dan imali temperaturu 40 (ne copram :D), neće ići, ali sad postavljanje nekih zabrana unaprijed...
    Ja planiram na koncert u 6 van hr. Ide na M. K?  :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.