Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    08. Studeni 2018. 14:24

Btw ja poslala muza vidila da ima u bio&bio datulja i caj od lista maline 😄  

• zvrkica
    08. Studeni 2018. 14:37

Lijepo ste sredili kutak za bebe 😍😍
    I slatka božićna robica za najljepše poklone ispod bora ❤

Duda
    08. Studeni 2018. 14:37

Znam da sam i ja već par puta pročitala da su se bebe okrenule pred sam porod. Al dobro, s carskim barem znaš točno kad ćeš upoznati svoje sunce. 😉 Moja je okrenuta glavicom dolje zadnja tri mjeseca 😁 iako ja imam osjećaj da se non-stop vrti, al očito samo oko svoje osi 😁
    Pepe, da, to je ta posteljina. Mi smo kupili komplet u bubamari, al znam da je tada bilo za istu cijenu i na e kupi. Samo je naš krevetić drugačiji malo, al isto drvo, isti proizvođač.. Jesi probala staviti ogradicu kad je tako podignut madrac? Ja sam ga jedva utrpala, al to sam samo na brzinu isprobavala, pa ne znam kako će izgledati..

pepillu
    08. Studeni 2018. 14:38

Mina93

Btw ja poslala muza vidila da ima u bio&bio datulja i caj od lista maline 😄

Odlicno😊 bas me zanimaju ishodi😄

AllieH
    08. Studeni 2018. 14:55

Ptico, bozicni outfiti su apsolutno preslatki 😍😍😍
    zvrkice, mislim da trebas aktivirati muza i ostalu ekipu da ti nose obroke, ovo izgleda nejestivo. ☹ Iako se nadam da ces brzo kuci i da nece biti potrebno. 
    pepe, jako slatko! Mislim da su siva i bijela najpopularnije boje i kombinacije baby kutaka na ovoj temi ☺ Nego, muz ti je kineziolog ili? 
    Vana, mislim na tebe, nadam se da se dosad nesto pokrenulo! 🤗🤗

Luka ❤

Klikerica
    08. Studeni 2018. 15:06

Cure, evo ja sam napisala na blog svoje viđenje što bi muškarci koji idu na porod trebali znati, iz perspektive svega onoga što su mome mužu savjetovali drugi muškarci, pa ako vam se čini zanimljivo podijelite sa svojim mušketirima
    http://bit.ly/tata-na-porodu

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

pepe1907
    08. Studeni 2018. 15:10

Duda

Znam da sam i ja već par puta pročitala da su se bebe okrenule pred sam porod. Al dobro, s carskim barem znaš točno kad ćeš upoznati svoje sunce. 😉 Moja je okrenuta glavicom dolje zadnja tri mjeseca 😁 iako ja imam osjećaj da se non-stop vrti, al očito samo oko svoje osi 😁
    Pepe, da, to je ta posteljina. Mi smo kupili komplet u bubamari, al znam da je tada bilo za istu cijenu i na e kupi. Samo je naš krevetić drugačiji malo, al isto drvo, isti proizvođač.. Jesi probala staviti ogradicu kad je tako podignut madrac? Ja sam ga jedva utrpala, al to sam samo na brzinu isprobavala, pa ne znam kako će izgledati..

ogradica je okej ako se stavi na 3 strane, da jedan dio prekrije ove preckice, ja sam ju probala pomaknuti da imam pogleda na njega, znaci da je samo ohradica na ovij strani iznad glavice i uz zid ali je presiroka, i na ovoj razini krevetica viri van pa se mora ugurati u madrac 😏 smislit cu nesto

pepe1907
    08. Studeni 2018. 15:12

AllieH

Ptico, bozicni outfiti su apsolutno preslatki 😍😍😍
    zvrkice, mislim da trebas aktivirati muza i ostalu ekipu da ti nose obroke, ovo izgleda nejestivo. ☹ Iako se nadam da ces brzo kuci i da nece biti potrebno.
    pepe, jako slatko! Mislim da su siva i bijela najpopularnije boje i kombinacije baby kutaka na ovoj temi ☺ Nego, muz ti je kineziolog ili?
    Vana, mislim na tebe, nadam se da se dosad nesto pokrenulo! 🤗🤗

nije, prije bi rekla fitness freak u slobodno vrijeme 😁 bio sportaš, nakon ozljeda odustao od nogometa, sad samo teretana pa tako i druge trenira

du1988
    08. Studeni 2018. 15:17

koliko cete vi imati setova posteljina u pripremi? ne mislim na plahte nego bas set ogradica-navlaka za poplun?

url=https://lilypie.com]

Klikerica
    08. Studeni 2018. 15:17

Cure vidim da slično razmišljamo skroz... više je pretpostavka došla od samog muža, jer je njemu okej ako se o tome priča da bi se išlo, da se mene kao jelte nešto pita, jer sam sada trudna, a tada ću biti mama s malom bebom... meni je super što i on i njegovo društvo misle na mene..od tuda je to pitanje i došlo...
    možemo grupno na Eda 

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.