ok, ja za sad imam jedan set s ogradicom, imam dvije vrece za spavanje, ali nisam racunala na kakanje nakon podoja pa mozda nece biti prakticne u pocetku 🤔 imam 3 plahte, poplun za sada necu uzimati. Gdje ste uzimale nepromocive podloge? Znam da je netko komentirao da se uzasno znojio ispod svoje pa ne znam ima li razlike od trgovine do trgovine ili je to jednostavno neizbjezno zbog tog nepropusnog sloja?
url=https://lilypie.com]
Ma ja sam poplun dobila u kompletu kao i jastuk pa cu to cisto dekorativno koristiti; a plahte imam 3 i 1 nepropusnu, 3 dekice i 1 vrecu za spavanje....ma mislim da mi je to dosta a u slucaju nezgoda i apokalipsa....bljuv i sl. perilica i susilica ce me valjda spasiti. Cure koje imate kolijevke, koje su dimenzije madraca?
A sto se tice oporavka od carski, je gori je za mene ali mislim da su za malenoga manji rizici pa... sa druge strane imam frendicu koja kaze da joj je oporavak od carskog bio super. Da je popila 1 tab protiv bolova, u tih 5 dana koliko ostaneš u bolnici se poprilicno oporavis. A sada kako god rodile prvih xy dana treba nagaziti na kocnicu, i razmisljati da bolje sada malo iskoristi sve oko sebe nego se dugorocno zeznuti.
hvala svima 😊evo slikica cijelog kutka.
Meni je vec sad malo tesko jer muz radi do 16h kasnije ima privatne treninge cca 4x tjedno pa ako jos i svoj odradi nema ga doma do 20h…a meni dosadno a nebi isla nikud…i vec mi se u 21h spava tak da ga skoro ne vidim. Ne zelim ni mislit kak ce bit kad dode beba, al ne mogu se zalit radi covjek 2 posla
Ja bi svaki dan u Martini bila na Zagrebackim kremsnitama da sam na tvom mjestu 😋😋
😀 svaki put dok prolazim blizu samo gledam kaj imaju od kolaca i mislim si bi il nebi 🙈
Ptico robica za Bozic je preslatka
Zvrkice ovo stvarno izgleda nejestivo
Pepe kutak je savrsen
Vana nadam se da si do sada rodila
Klikerice meni je skroz ok da muz ide, ja bi moga isto pustila
hvala svima 😊evo slikica cijelog kutka.
Meni je vec sad malo tesko jer muz radi do 16h kasnije ima privatne treninge cca 4x tjedno pa ako jos i svoj odradi nema ga doma do 20h…a meni dosadno a nebi isla nikud…i vec mi se u 21h spava tak da ga skoro ne vidim. Ne zelim ni mislit kak ce bit kad dode beba, al ne mogu se zalit radi covjek 2 posla
Ja bi svaki dan u Martini bila na Zagrebackim kremsnitama da sam na tvom mjestu 😋😋
😀 svaki put dok prolazim blizu samo gledam kaj imaju od kolaca i mislim si bi il nebi 🙈
Velim ti, ja bi svaki dan visila tamo. Morat cu si naruciti neku dostavu zg kremsnita u bolnicu 😅 od srijede sam tamo pa se javljam da mi netko donese vec u cetvrtak 😂
❤N i V💙
Bozicne kompletice sam narucila sa ebaya, zadovoljna sam kvalitetom. 😊 Duda vidjela sam da su poceli i po nasim ducanima imat kompletice na tu foru, pa lako kupis kroz 12 mjesec kad vidis kako se priblizava porod. 😁
Pepe jako lijepi kutak 😍😍
Zvrkice nadam se boljoj veceri 😅 ovo je bas neka splacina 😪
Onda imamo reunion u Budimpestu sa bebicama i muzevima 😍😍
Kupila datulje i caj od lista maline, koliko ono toga dnevno treba?
Svjesna meni isto kolostrum curi samo iz jedne. U druge ga nema na vidiku,a i duga je malo manja.
Ma sve ce se to izregulirat,nekom ne ide nikako prije poroda.
Ja ogradicu jos uvijek nemam... nisam nasla kakva mi se svida. Ni posteljinu,samo dekicu i poplun,al poplun necu koristit za sada. Evo cekam da mi namontiraju krevetac pa cu do tada valjda nabavit.
Cure pa vidite li vi da smo i mi punih 30 tt??? 😍😍😍
Pocinjemo jednoznamenkasto brojat😍
Blaza čestitke za ulazak u 30 tjedne 🤗🤗
Du mi uzeli jednu nepropusnu u ikei i danas jos dvije u baby centru. Ima one gumice sta se zakace na madrac, cine mi se ok 90 kn su i trenutno je popust od 20 % za clanove Uzet cu jednu za rodiliste a ove dvije cu kombinirat za doma.
Ogradicu sam uzela u dada&roco i jednu iz ikee za zege krevetic. Imam i poplun al ga ne mislim koristit sada, i uzela sam i posteljinu. Uzela sam 3 obicne donje plahte u ikei i to mislim koristit.
Imam dekicu i mislim je njome pokrivat, uzela sam od bambusa i pamuka iz etherala.
Ja za sada imam jednu ogradicu, perivu (dada i rocco)! S jedne strane je onako puna, a drugi dio samo rešetke. Unutar krevetića imam dekicu (dosta debelu), poplun i jastuk iz Lidla, i za njega imam 1 navlaku i 1 jastučnicu. Vidjeti ću koliko će mi biti potrebno kupiti drugu, pa za sada neću kupovati.
Slampo- Da, tako su i meni rekli, kod prvorotki se i ife na carski..Ne znam za drugorotke (valjda one mogu i na zadak-tako sam skužila po priči al nisam sigurna). Malo me je ispak strah carskog jer nikad nisam bila u bolnici, a kamo li na nekoj operaciji. Isto tako, oporavak je dosta težak, dok žene koje rode prirodno vaginalno kroz par dana su zdrave i mogu obavljati dosta stvari normalno.
Oporavak je individualna stvar.. Znam neke cure koje su nakon vaginalnog poroda bile mjesec dana u offu, i takodjer neke nakon carskog koje su nakon par dana bile ka nove 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji