Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • njuš
    08. Studeni 2018. 10:39

mateja91, utješno je pročitati da još netko ima strah od odvajanja.. Zvučim samoj sebi luda zadnjih par dana otkad intenzivno razmišljam o raznim kombinacijama. Grižnja savjesti, osjećaj da ću svojim odsutstvom izdati mlađe dijete.. ma totalno zabrijavanje!
    Sretno s prehladom, pokušaj što više odmarati. 
    Ja nekako mantram da bude petak predvečer tako da budu svi slobodniji i da logistiku bude lakše isplanirati.. 

Mina93
    08. Studeni 2018. 10:42

tratinčica25

Pozz curke! Jel ima koja da ima problemčić kao ja? Naime, moja bebica je malena , u 35 +1 ima 2385 g.. Zanima me koliko imaju vaše bebe u tjednima u kojima sam ja, jer sam zabrinuta.. I da, moram se poroditi na carski, jer je beba na zadak.. 😲😲 Navodni,nema više neke šanse da se okrene dole glavicom…

Moj je na 35 bio 2560, al i to je sve okvirno, znaju fulat ohoho sa kilazom

• zvrkica
    08. Studeni 2018. 10:57

Javlham da je ctg ok, nema trudova. Danas 3 tabkete i jedna injekcija još. Nadam se da trudova neće biti do 15.12. 😀

Klikerica
    08. Studeni 2018. 10:58

njuš

Razmatram mogućnost da zamolim nekoga (mamu i tatu odnosno svekrvu i svekra) da budu spremni doći k nama po noći da ga pričuvaju.. Ali me s druge strane malo sram takve stvari tražiti i dekomodirat ljude.

Ženo,ideš roditi! Ne ideš na pilates ili nokte pa da ćeš nekoga dekomodirati. Da bi im rodila drugo unuče,netko mora pripaziti prvo,u bilo koje doba dana i noći. Tu se nam što razmišljati ni dvojiti. Nema tu mjesta sramu,sram je za njih ako se vec nisu ponudili.😏 Smatram da je vama koji idete roditi drugo,a imate malo pile doma 3 puta teze ici na porod i u bolnicu, prvo iz razloga što znate što vas čeka,mi ostale nemamo pojma... drugo iz razloga što ostavljate pile prema kojemu vec imate razvijenje osjecaje i odnos koji s ovim u stomaku nije jos razvijen. No,to dijete ima 2 roditelja,i nemoj sebe stavljati u poziciju da si rastragana. Nešto i tata moze organizirati😉

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Pticaselicazgst
    08. Studeni 2018. 11:02

Zvrkice super za zadnji ctg 💪💪 hihi nece Zana nikuda, ne brini 😊
    Vana nadam se da ce ovaj gel pomoci, i da se neces puno muciti. Da sve prodje sto brze i lakse ti zelim 🤗

• njuš
    08. Studeni 2018. 11:12

Hahahahha imaš pravo Klikerice... 
    ma tata će nešto organizirati, u to ne sumnjam, ali što da radim kada je ta briga jača od mene! Vjerojatno ću iz rađaone s bebom na rukama vikat da me puste doma jer me mali čeka!

Maggie85
    08. Studeni 2018. 11:20

Sad mi je jasno otkud 10 stranica za pročitati - pa čekamo 3. bebu!! Juuupi!! Nadam se Vana da će krenuti uskoro, tj. možda već i je krenulo. Opet ćemo danas srušiti stranicu od silnih učitavanja!
    Zvrkice, super za dobre vijesti!

Maggie85
    08. Studeni 2018. 11:22

Njuš, jel nam možeš napisati točan termin da te ubacim u tablicu?

• njuš
    08. Studeni 2018. 11:24

Maggie85,
    termin je 29.1.2019.!

du1988
    08. Studeni 2018. 11:33

njuš, ja se isto ne bi ustrucavala zamoliti njegove da pricuvaju, sigurna sam ne samo da im ne bi smetalo, nego bi im bilo drago pomoci! zvrkice, odlicne vijesti 🤗

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.