mateja91, utješno je pročitati da još netko ima strah od odvajanja.. Zvučim samoj sebi luda zadnjih par dana otkad intenzivno razmišljam o raznim kombinacijama. Grižnja savjesti, osjećaj da ću svojim odsutstvom izdati mlađe dijete.. ma totalno zabrijavanje!
Sretno s prehladom, pokušaj što više odmarati.
Ja nekako mantram da bude petak predvečer tako da budu svi slobodniji i da logistiku bude lakše isplanirati..
Pozz curke! Jel ima koja da ima problemčić kao ja? Naime, moja bebica je malena , u 35 +1 ima 2385 g.. Zanima me koliko imaju vaše bebe u tjednima u kojima sam ja, jer sam zabrinuta.. I da, moram se poroditi na carski, jer je beba na zadak.. 😲😲 Navodni,nema više neke šanse da se okrene dole glavicom…
Moj je na 35 bio 2560, al i to je sve okvirno, znaju fulat ohoho sa kilazom
Javlham da je ctg ok, nema trudova. Danas 3 tabkete i jedna injekcija još. Nadam se da trudova neće biti do 15.12. 😀
Razmatram mogućnost da zamolim nekoga (mamu i tatu odnosno svekrvu i svekra) da budu spremni doći k nama po noći da ga pričuvaju.. Ali me s druge strane malo sram takve stvari tražiti i dekomodirat ljude.
Ženo,ideš roditi! Ne ideš na pilates ili nokte pa da ćeš nekoga dekomodirati. Da bi im rodila drugo unuče,netko mora pripaziti prvo,u bilo koje doba dana i noći. Tu se nam što razmišljati ni dvojiti. Nema tu mjesta sramu,sram je za njih ako se vec nisu ponudili.😏 Smatram da je vama koji idete roditi drugo,a imate malo pile doma 3 puta teze ici na porod i u bolnicu, prvo iz razloga što znate što vas čeka,mi ostale nemamo pojma... drugo iz razloga što ostavljate pile prema kojemu vec imate razvijenje osjecaje i odnos koji s ovim u stomaku nije jos razvijen. No,to dijete ima 2 roditelja,i nemoj sebe stavljati u poziciju da si rastragana. Nešto i tata moze organizirati😉
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Zvrkice super za zadnji ctg 💪💪 hihi nece Zana nikuda, ne brini 😊
Vana nadam se da ce ovaj gel pomoci, i da se neces puno muciti. Da sve prodje sto brze i lakse ti zelim 🤗
Hahahahha imaš pravo Klikerice...
ma tata će nešto organizirati, u to ne sumnjam, ali što da radim kada je ta briga jača od mene! Vjerojatno ću iz rađaone s bebom na rukama vikat da me puste doma jer me mali čeka!
Sad mi je jasno otkud 10 stranica za pročitati - pa čekamo 3. bebu!! Juuupi!! Nadam se Vana da će krenuti uskoro, tj. možda već i je krenulo. Opet ćemo danas srušiti stranicu od silnih učitavanja!
Zvrkice, super za dobre vijesti!
njuš, ja se isto ne bi ustrucavala zamoliti njegove da pricuvaju, sigurna sam ne samo da im ne bi smetalo, nego bi im bilo drago pomoci! zvrkice, odlicne vijesti 🤗
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji