Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slampo
    08. Studeni 2018. 15:21

Za ovo okretanje neznam, kazu da kod prvorotki ako se ne okrene tamo do 34 tj da ni nece, a vidjeti cemo. Bozicni kompleti preslatkoooo ❤. A sto se tice priprema i posteljine, za sada imam po 1, iskreno planiram jos sasiti solo 1 set....vremena imam, a to me cini happy. Jedno pitanje kako ste prale ogradicu, ja imam iz bubamare i ne odvaja se spuzva od tkanine, a neznam ako to utrpam u perilicu pa susilicu da se nece izdeformirati

AllieH
    08. Studeni 2018. 15:28

du1988

koliko cete vi imati setova posteljina u pripremi? ne mislim na plahte nego bas set ogradica-navlaka za poplun?

Ogradicu cu imati jednu. A poplun i to necu jos neko vrijeme koristiti pa nisam nista ni kupovala. Imam 4 plahte i to je to. I 2 nepropusne. 

Luka ❤

Salatica9192
    08. Studeni 2018. 15:30

Bozicni kompleticiiii 😍😍😍😍 I sobice 😍😍 Prelijepo je sve, osjetim leptirics u stomaku na pomisao Lene u kuci 😍😍🤗🤗

Ivylee
    08. Studeni 2018. 15:32

Ja imam ogradicu kojoj se skida navlaka, to mi je bio uvjet za kupnju, plahtica na gumicu imam 4, a poplun nemam 😁 Sa sinom su mi se ti popluni pokazali jako nezahvalni jer su preogromni za novorođenče, tek sa godina dana smo uzeli ikein i odmah 3 seta posteljina jer svaki poplun ima svoje dimenzije 😡 Za prve mjesece sam i za sina i sad imala debelu dekicu-poplunčić iz kik-a. Poslije kad prestanu kakati po noći iza svakog podoja ppogonim  zimske vreće.

truskawka
    08. Studeni 2018. 15:33

pepe1907

hvala svima 😊evo slikica cijelog kutka.
    Meni je vec sad malo tesko jer muz radi do 16h kasnije ima privatne treninge cca 4x tjedno pa ako jos i svoj odradi nema ga doma do 20h…a meni dosadno a nebi isla nikud…i vec mi se u 21h spava tak da ga skoro ne vidim. Ne zelim ni mislit kak ce bit kad dode beba, al ne mogu se zalit radi covjek 2 posla

Ja bi svaki dan u Martini bila na Zagrebackim kremsnitama da sam na tvom mjestu 😋😋

❤N i V💙

_svjesna
    08. Studeni 2018. 15:36

Prijavljujem opet kolostrum, i je li normalno da je samo u jednoj dojci, a u drugoj se bas nista ne desava? 😏
    Ova druga je i malo zakrzljala i bradavica je manja kao i areola pa se bojim da na njoj nista nece ni biti 🙈

Mina93
    08. Studeni 2018. 15:40

Du ja imam 3kompleta, tj 3plahte i 3navlake za poplun, i 2nepromocive plahte za madrac, a ogradicu jednu, ne treba druga koliko znam..
    Slampo ja sam svoju normalno oprala u perilici na 60 i susila vani 😊

• tratinčica25
    08. Studeni 2018. 15:50

Ja za sada imam jednu ogradicu, perivu (dada i rocco)! S jedne strane je onako puna, a drugi dio samo rešetke. Unutar krevetića imam dekicu (dosta debelu), poplun i jastuk  iz Lidla, i za njega imam 1 navlaku i 1 jastučnicu.  Vidjeti ću koliko će mi biti potrebno kupiti drugu, pa za sada neću kupovati.

Slampo - Da, tako su i meni rekli, kod prvorotki se i ife na carski..Ne znam za drugorotke (valjda one mogu i na zadak-tako sam skužila po priči al nisam sigurna).  Malo me je ispak strah carskog jer nikad nisam bila u bolnici, a kamo li na nekoj operaciji. Isto tako, oporavak je dosta težak, dok žene koje rode prirodno vaginalno kroz par dana su zdrave i mogu obavljati dosta stvari normalno.   

Ivylee
    08. Studeni 2018. 15:51

_svjesna

Prijavljujem opet kolostrum, i je li normalno da je samo u jednoj dojci, a u drugoj se bas nista ne desava? 😏
    Ova druga je i malo zakrzljala i bradavica je manja kao i areola pa se bojim da na njoj nista nece ni biti 🙈

Ne mora to ništa značiti... U tim tjednima i meni je samo iz jedne curilo, sad ovaj tjedan iz obje. 

• njuš
    08. Studeni 2018. 15:55

_svjesna

Možda ti neću baš dati direktan odgovor ali mali mi ima 3 g i još doji prije spavanja. Nekih 8mj nakon rođenja lijeva se dojka praktički ispraznila, ničim izazvana - izlazile su samo kapljice i vidno se smanjila. Od tada radi samo desna. I nama je to ok. 
    Sada kada sam trudna mi se lijeva opet aktivirala i iz nje ide kolostrum, iz desne ide prozirno-bijelo mlijeko prilagođeno malome. Nemam blage hoće li kolostrum ići i iz desne ili ćemo imati jednu za svakoga (iako se nadam ga uspjeti skinuti sa sise uskoro, malo mi je dosta!). 
    Po meni ne mora ništa značiti to što sada nema kolostruma u jednoj. Ne sekiraj se unaprijed. Možda samo kasni! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.