Jutro 😀
Nismo spavale baš, mala sinic imala show sad soava. Maloprije sam joj kuckala pa se sramežljivo javila.
Temperaturu nenam, tlak 95 sad čekam balaze urina i krvi. I valjda bris moram raditi, ne veselim se.
Imala sam dosta sukrvice od jučerašnjeg pregleda vaginalnog pa zato.
Ugl samo cerviks zeza jer je 15 mm, a i dalje je ušće T i uloziva za vrh prsta kao prije 10ak dana.
I nalerila na dežurnu doktoricu koja me i zadnji pura zaprimila, bila je divna i kaže to što ste u bolnici ne znači da ćete roditi sad
Ma bit ce to ok. Bitno da nemas trudove. Cerviks se moze odrzati takav. Btw i moj je na 15mm, tako da, ne brini. Kolko naglo ti se skratio, kakav je bio na proslom pregledu? Kako si znala da moras na hitnu?
Zelim ti da ste jos barem 5-6 tjedana 2u1, izvedivo je i sa takvom dijagnozom. Al sam se sokirala kad sam procitala. Drzi see 😘💛
25.10. 20mm, 26.10. 25 mm i sad jučer kao 15 mm.
Ajd reci, ko je tu lud?
Ne znam kada cu opet na ctg, briseve imam nakon vizite.
Javim se 🤗😘
Vana, Zvrkica, drzite se, saljem vam podrsku ❤️
Ja isla vaditi nalaze za pohranu maticnih celija, odlucili smo to pohraniti. Jos ne mogu da vjerujem koliko nam svijest o propustanju trudnica preko reda nije proradila, ma niko te ne sljivi ni 2%, jos gledaju da udju preko reda.
Jos kad sam usla cude se u labu sto imam dva prezimena, kao sta ce mi to, koje je moje djevojacko kao da ne znaju da je prvo do imena, bas sam se nanervirala a ni kafu nisam bila popila tako da sam bila strasno neljubazna i na kraju pitala “ima li neki problem sa mojim prezimenom?” 😂
Tada su skuzili hahahha 😁
brisevi bolni, jos dobijem injekciju jednu i ipak i cordipin. Čekam i popodnevnu vizitu..
brisevi bolni, jos dobijem injekciju jednu i ipak i cordipin. Čekam i popodnevnu vizitu..
Znam kako je to kad ništa ne znaš. Užasan osjećaj. Pravo užasan. Drži se, uz tebe smo. Do 37.tt moraš izdurati!!! 😊😊
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jutro cure!
Svjesna, ja se više ni ne obazirem na to kad me ignoriraju u redu i guraju se, ali me nasikiralo prošli tjedan, čekam doznake kod svog ginića i on u smjeni ima sat vremena kad se dolazi samo po papire i doznake i dosta brzo tad to sve ide, bez obzira na gužvu. I prošli put doslovno nas 6 trudnica sjedi i čeka, i ulazi sedma, prpošno, vidno manji trbuh od svih nas koje čekamo, kuca sestri i kaže: ja sam trudnica, trebam samo doznake, i dobije ih odmah! Doslovno mi je došlo da ju počupam za kosu i pitam ju jel misli da smo mi ostale tu iz zabave 😂
Ja čak i dok sam rigala, sam čekala jer su i ostale trudnice u redu, nisam se gurala nego sam si mantrala u glavi, nemoj povratit, nemoj povratit 😂 ali očito naša greška, trebamo se gurat, ali ja nisam taj tip...
Pozz curke! Jel ima koja da ima problemčić kao ja? Naime, moja bebica je malena , u 35 +1 ima 2385 g.. Zanima me koliko imaju vaše bebe u tjednima u kojima sam ja, jer sam zabrinuta.. I da, moram se poroditi na carski, jer je beba na zadak.. 😲😲 Navodni,nema više neke šanse da se okrene dole glavicom...
Iako se znamo samo ovako virtualno, curama koje su sada u bolnici i u iščekivanju i zabrinute želim puno sreće i snage da izdrže. Mantrajte si da će sve biti ok, jer tako mora biti :)
Mislim da je moj najveći strah da se beba rodi prije termina. Prvi puta sad radila skoro do termina i sjećam se da sam svaku večer govorila malome da ga lijepo molim da ne izlazi van prije zakazanog datuma jer se nisam stigla pripremiti. Čak i kada su trudovi krenuli muž je navalio krenuti u rodilište a ja sam ga uvjeravala da trebamo još malo čekati jer da nema smisla ići tako ''rano'' u bolnicu. Na kraju sam ga poslušala ali se ispostavilo da sam bila u pravu, mogla sam komotno doma provesti noć a ne sama u predrađaoni s nekim blesavim filmovima na tv-u i sa svakakvim mislima u glavi.
Nadam se da ovaj put neće biti tako, jer mi je u toj predrađaoni bilo KOMA.
I ovaj put se držim termina i u mojem mozgu ne postoji opcija ''ranije''. Nadam se da curica shvaća i da će poslušati...
p.s. Mame koje čekate bebu a već imate jednu doma - kako ćete se organizirati za čuvanje?! Trenutno me i to grozno muči.. Što ako me uhvati usred noći? HOćemo se svi troje ukrcati u auto i voziti u bolnicu?!
Mali je jako vezan za mene i zaista bih željela da budemo zajedno, tj da ga ne odvajam od sebe danima prije termina... A i meni se oči napune suzama kada pomislim da se par dana nećemo vidjeti (dok se ne vratim iz rodilišta). Razmatram mogućnost da zamolim nekoga (mamu i tatu odnosno svekrvu i svekra) da budu spremni doći k nama po noći da ga pričuvaju.. Ali me s druge strane malo sram takve stvari tražiti i dekomodirat ljude.
Najradije bih da nas 3 sve sami zajedno odradimo, ali djetetu nije mjesto u rađaoni a hoću muža kraj sebe.. jooooooj...
Od ovih trudničkih hormona mi je još gore i puno se više brinem o raznim kombinacijama!
Sortiraj odgovore
Najstariji