Vana sretnoooo
Moja mala sad boksa, a mene strah 😂😂😂😂
Ono zateže mi trbuh i imam kvrge pa sad ni ja nisam sigurna sto je to. A na ctgu mirna ko bubica
Zvrkice drzi nam se....Vjerujem da ce sve biti sad ok da ce se smiriti i ostati tako do kraja....puno podrske saljemo tebi i tvojoj bebolini..javi nam se i mislim i na tebe...😚😚
url=https://lilypie.com]
Vana drzi se, drzim fige da ti porod bude sto laksi i brzi i da ste brzo doma. ❤
Zvrkica nadam se da ste i vi brzo doma. Objasni Žani da jos nije vrijeme i da vani ionako nema nista zanimljivo, neka jos uziva u busi. 😊
Vana sretnoooo
Moja mala sad boksa, a mene strah 😂😂😂😂
Ono zateže mi trbuh i imam kvrge pa sad ni ja nisam sigurna sto je to. A na ctgu mirna ko bubica
Samo nemoj biti u strahu,nego se opusti i relaksiraj... moras i maternicu opustiti da Zani bude sto udobnije. Znam lako je reci...ali mogu te spojiti s mamom koja je rodila u 32.tjednu malu Saru koja danas ima 3 godine. Potpuno je zdrava! Ona je lezala i kirovala 8 tjedana u bolnici dok ju nisu morali skinuti sa lijekova za zadrzavanje trudova,i porodila se u roku 24 sata. No, s djevojčicom je sve bilo okej. Tako da probaj ovo što bezbrižnije izgurati da što duže budete 2u1.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Zvrkice bit ce sad sve ok, dosla si na vrijeme i zaustavili su trudove
Vana cekamo vesele vijesti s poroda
Ja se digla na wc i gotovo je sa spavanjem
Jutro cure, ajme jedva cekam cuti vijesti o novoj bebi 😍 ja nmg virovati da smo tako blizu, a neke vec i u terminu, proletilo mi 😄😄
Ja se isto probudila i isla na wc i sad nema sanse zaspat.. I btw prijavljujem povratak forumske viroze 😭😭 po tim prehladama znam da dolazi zima, muz i ja se inace vrtimo u krug, al evo ovaj put njega zaobilazi, samo mi stradavamo 😅
Zvrkice bice to sve dobro na vrijeme si odreagovala to je najvaznije opusti se i samo slusaj doktore. Sad mi nije jasno kako prepoznati i razlikovati te menstrualne grceve koji su ustvari trudovi jer ja svaki dan po malo osjetim te bolove i prodju brzo a dok mi rekao nije to nista i da je normalno za ove tjedne
Ovo rano budjenje i nocno nespavanje je priprema za ono sto nas ceka
Jutro svima
Vana javi nam kakvo je stanje kad stignes 😍
Bas to Enna neka nas koji nismo u terminima sto duze u komadu 🙈 a kak to prepoznat nemam pojma vjerojatno jace boli neznam to bi nam trebale malo bolje obajsnit one koje su se susretale s tim
Sortiraj odgovore
Najstariji