Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zvrkica
    08. Studeni 2018. 06:05

Jutro 😀

Nismo spavale baš, mala sinic imala show sad soava. Maloprije sam joj kuckala pa se sramežljivo javila.

Temperaturu nenam, tlak 95 sad čekam balaze urina i krvi. I valjda bris moram raditi, ne veselim se.
    Imala sam dosta sukrvice od jučerašnjeg pregleda vaginalnog pa zato.
    Ugl samo cerviks zeza jer je 15 mm, a i dalje je ušće T i uloziva za vrh prsta kao prije 10ak dana.
    I nalerila na dežurnu doktoricu koja me i zadnji pura zaprimila, bila je divna i kaže to što ste u bolnici ne znači da ćete roditi sad

• zvrkica
    08. Studeni 2018. 06:09

Jutro 😀

Nismo spavale baš, mala sinic imala show sad soava. Maloprije sam joj kuckala pa se sramežljivo javila.

Temperaturu nenam, tlak 95 sad čekam balaze urina i krvi. I valjda bris moram raditi, ne veselim se.
    Ugl samo cerviks zeza jer je 15 mm, a i dalje je ušće T i uloziva za vrh prsta kao prije 10ak dana.
    I nalerila na dežurnu doktoricu koja me i zadnji pura zaprimila, bila je divna i kaže to što ste u bolnici ne znači da ćete roditi sad

_lily_0
    08. Studeni 2018. 06:35

Super Zvrkice ma uvjerena sam da ce bit sve super i kako treba samo hrabro drzi se i javljaj situaciju 😍😘

_lily_0
    08. Studeni 2018. 06:35

Super Zvrkice ma uvjerena sam da ce bit sve super i kako treba samo hrabro drzi se i javljaj situaciju 😍😘

• Kani07
    08. Studeni 2018. 07:02

Zvrkice bas tako ne znaci da ces rodit,bitno je da terapija pomaze,neka vas jos par tjedana skupa😘.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• nali
    08. Studeni 2018. 07:08

zvrkica

Jutro 😀

Ma bit ce to ok. Bitno da nemas trudove. Cerviks se moze odrzati takav. Btw i moj je na 15mm, tako da, ne brini. Kolko naglo ti se skratio, kakav je bio na proslom pregledu? Kako si znala da moras na hitnu? 
    Zelim ti da ste jos barem 5-6 tjedana 2u1, izvedivo je i sa takvom dijagnozom. Al sam se sokirala kad sam procitala. Drzi see 😘💛

barbiemama
    08. Studeni 2018. 07:14

dobro jutro svima 😘

Zvrkice, šaljem pusu i nadam se da ćete što prije doma i što dulje izdržati 2 u 1.

mene zadnjih par dana baš navečer peru ti menstrualni bolovi. i traje onako par sati dok ne prestane. tijelo se bome priprema. ali zanimljivo kako krenu svaku večer, a ujutro i tijekom dana ništa. 

• Strudlica
    08. Studeni 2018. 07:18

nali

zvrkica

Jutro 😀

Ma bit ce to ok. Bitno da nemas trudove. Cerviks se moze odrzati takav. Btw i moj je na 15mm, tako da, ne brini. Kolko naglo ti se skratio, kakav je bio na proslom pregledu? Kako si znala da moras na hitnu?
    Zelim ti da ste jos barem 5-6 tjedana 2u1, izvedivo je i sa takvom dijagnozom. Al sam se sokirala kad sam procitala. Drzi see 😘💛

Bome sam se i ja šokirala jer jest da je moj 30 ali ne bude ti svejedno. Ja pak iako sam rodila maltene ne znam što su trudovi,a moja doktorica čim me počne bolit da odem na hitnu. E reko beeep ga sad kad ja te pristiske osjećam i u ovoj i prošloj trudnoći  
    Zato smatram i ružno sanjala jer se nikako opustiti kad stalno nekom nešto

Duda
    08. Studeni 2018. 07:40

Zvrkice, drži se. Drago mi je da je sve ostalo osim cerviksa u redu, nadam se da će te brzo pustiti pa da kod kuće miruješ sa svojom curkom u trbuščiću.
    Ja čekam kod endokrinologa, zadnji pregled u trudnoći, napokon.
    Sretno svima koje imate danas pregled.
    U mislima s Vanom i našim bebicama Mikaelom i Lenom.. ❤

Vana11
    08. Studeni 2018. 07:51

Od prvog gela se nisam otvorila, dali su mi drugi, sad čekanje opet 6 sati da prodjeluje. Imam neke blage trudove, ali to neće još tak skoro. Hvala svima na podršci!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.