Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Duda
    07. Studeni 2018. 09:44

Maggie, kod tebe piše još 13 dana 😍
    Barbie, predivan je kutak! 😍

• Enna010
    07. Studeni 2018. 09:49

Barbie pravi pinterest kutak divno!

Maggie85
    07. Studeni 2018. 09:51

Duda

Je, još malo pa će jednoznamenkasti broj 😱
    Zna li netko kako bi rezultat CTG-a trebao izgledati?
    Ja sam sad pojela slatko kako su mi savjetovali, ali nisam sigurna da će ovog pospanka to probuditi... ni inače nije baš da poludi nakon slatkog.

barbiemama
    07. Studeni 2018. 09:56

uh, ovaj moj poludi čim čoksu pojedem. to baš voli. 

Ivylee
    07. Studeni 2018. 09:59

Maggie85

Duda

Ja sam sad pojela slatko kako su mi savjetovali, ali nisam sigurna da će ovog pospanka to probuditi… ni inače nije baš da poludi nakon slatkog.

Ako se ne varam otkucaji bi trebali biti od 130 do 160 ili tu negdje, ne valja ako su niži ni ako su previsoki. Moja udara u sondu uvijek pa ode preko 180 i onda pišti ctg. Ne znam za niske, nešto mi zvoni da reagira na pad ispod 120 ali nemoj me uzeti zdravo za gotovo...

Salatica9192
    07. Studeni 2018. 10:00

Maggie85

Duda

Ja sam sad pojela slatko kako su mi savjetovali, ali nisam sigurna da će ovog pospanka to probuditi… ni inače nije baš da poludi nakon slatkog.

Otkucaji od 120 do 160, alii kad je aktivan tolerisu i do 180 da skoci i spusti se. 
    Znaci Lena je jednom imala tahikardiju kada se penjalo na 170,180 i nije bas opadalo. A drugi put je bila premirna, otkucaji 130-150 (sto je uredno) , ali kad gledas onaj CTG kao ravno da je, linije nisu skakale nesto gore-dole. 
    Trebaju one linije skakati gore dole. Nadam se da si skontala moje fenomenalno objasnjenje 🤣

Salatica9192
    07. Studeni 2018. 10:04

Curee, da vam se javimm. Zapostavila sam forum. Moram se vratiti da vidim sta se desava. 
    Ja počela bebi davati mlijeko, grudi bole, ali guramo (izdajam se u bocicu).
    Beba je super. Piski, kaki, rucka. Samo i daljee malo edematozna. Pod lampom za zuticu vise nije, ali drzace je do sutra u inkubatoru, ako bi se vratila, ako ne, sutra prelazi u krevetic. 😍🤗 
    Kad procitam zaostatke, javljam see 🤗😘

• Marti8
    07. Studeni 2018. 10:05

Maggie85

Duda

Ana89
    07. Studeni 2018. 10:06

Cure, da ne mislite da sam nestala. Nisam, nisam, samo sam zaokupljena glupostima ovdje u bolnici. Još sam na intenzivnoj, aktivirao se neki streptokok zbog pada imuniteta pa sam dobila upalu pluća na jednoj strani, a beba je gore. Ali išla sam ga dvaput vidjeti, srce mi je djelomično na mjestu. 
    Ovo mučilište nikako da prestane, ali bude, brzo. 
    Zamišljam bebinu sobicu u kući koju ćemo graditi, krevetić koji ga čeka doma i šetnje uz more. Želim vam najbolje moguće trudnoće do kraja i svo zdravlje svijeta. 
    Beba je super, vratio se na porođajnu težinu i još dodao kilažu, u običnom krevetiću je. Hvala vam na potpori i pitanjima za mene i sorry ako sam vas malo zapostavila, malo mi je teško razdoblje.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Pony
    07. Studeni 2018. 10:11

Bruna92

Ja malo mućkala 😂

Wow! Kako si ovo uspjela??? 🤩 izgleda super! Sta je to tocno?njam!

💟 it's a girl 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.