Jutro i sretno na pregledima danas. Allie javi se danas nakon pregleda 🤗
Ovo za Vinogradsku sam pročitala, užas, dođe ti da ih porazbijaš tamo 😡
Jel vi znate da sam ja tek danas skontala da sam.u 32 tt?! Zana se sad manje mrda u trbuhu jer očito ima manje mjesta, a mene uhvati panika. No čitala sam da su to sad ti tjedni.
I sad curka i ja guramo dalje, tjedan po tjedan.
Dobro jutro cure! Sretno svima danas ❤ Kako nam se blizi kraj, stalno neki sokovi, imam osjecaj kao da smo sve u prvom tromjesecju. Blazeno bilo drugo!
Eto i mene u 32. tjednu, jedva cekam kraj 😅 Muz kaze da nema poroda ranije, najranije sto prihvaca je 01.01. 😂
pepe, 👌🏼 auto!
Luka ❤
Jutro cure.
Ispratila muza na posao, i pod dekicom u dnevnom gledam tv. Ne smijem ponovit gresku od jucer s heferolom i sirom,pa razmisljam sta jest.
Sretno.na pregledima danas tko ih ima
Jutro cure 😊
Allie sretno na pregledu, nadam se da ce doktorica rec da je sve ok 😊 hihih nema poroda u ovoj godini a? 😍 kad cete slozit sobicu? Jucer sam vidjela u modernoj obitelji onaj vas autic pa se sjetila vas. 😁
Pepe i Majana autici su 🔝 neka vas sluze kako treba 😊
Kod mene danas trening i poslije ctg, jedva cekam. 😍
Curke sretno na pregledima. 😊
Evo me u TA, cekam doktoricu da dodje. Oko mene sve trudnice na CTGu. 😊
Sobicu evo jucer okrecili taj jedan zid, danas ce muz i svekar jos dvije police ubusiti, svekrva i mama sve pocistiti. Robicu isto danas planiram sve oprati da mama sutra popegla i nek se slozi i ceka.
Cekamo jos kinderbet i naljepnice za zid.
Luka ❤
Jutro curee..Mi danas imamo pregled lagano me nervoza vata..Ali nadam se ostat pozitivna i vratit se zadovoljna...Javimo se sa izvjestajem..Sretno nam svima koji danas idemo na pregled..
url=https://lilypie.com]
Jutro cure 😊
Netko je pitao sta ssta sam ono muckala sinoc, mislim Blaza 😁, to je Nutella star bread. Divota 😁
Ja sam se probudila s uzasnom glavoboljom, jedva drzim oci otvorene... Morat ccu popiti tabletu jer moram ici po nalaze za stitnjacu i krvnu grupu na dva razlicita mjesta (srecom nisu daleko) i kasnije na tecaj... Uh, bas me boli... Ne sjecam se kad me zadnji put ovako bolilo
Sretno cure na pregledima, mi smo sutra ujutro 😊
Sretno svima na današnjim pregledima 😉
Cure autići spremni za bebice, super!!! I mi čekamo svoj kroz sljedeći tjedan.
Ja sam se začahurila ovih dana, magla, sivilo, ništa mi se ne da...baš bljakasto. Danas sam si zadala da moram pripremiti robicu za bembolicu za izlazak i za sebe jer ostavim li to mužu na izbor, pitanje je u čemu bi se našli 🤣 A ja nekako stalno odugovlačim finalizirati te stvari 😑
Jutro.
Lily zelim najsretniji rodendan na svijetu!! 😘
Sretno Allie, ptico, zadranka.
Pratim, al ne pisem. Neka se sve lijepo dogada.
Jel se Ana javila na face, nikako da odgovorite?
Ana i salatice puno poljubaca 😘
Jutro svima, evo vraćamo se s pregleda. Mali gospodin ima 2607g(35tj) cca 740g u mjesec dana ko i zadnji put 🙈 meni se cini puno ali kaze da je to okej...po mjerama sa neta ispada da ima 46cm, FL67. Nosim bris u kb dubrava, cekam nalaz i za 2tj. se javljam u TA. U plusu sam 15.5kg 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji