Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    06. Studeni 2018. 21:21

ubila bih za Linoladu 😍 sutra si je moram kupiti. 

Blaza26
    06. Studeni 2018. 21:26

Brunaaa sta je toooo???? Predobro izgleda

m.girl6
    06. Studeni 2018. 21:27

Aha, onda ok. I mene baš zanima kod koga ćeš upasti. 
    A da, u pravu si klikerice, ima "faca" prepotentnih, ali smatram da ih ima svaka bolnica tak da, kakve smo sreće, sve to zavisi, baš kak smo i komentirale. 

Noa 💙

Maggie85
    06. Studeni 2018. 21:41

Cure, na stranici 1656 jesenskih beba je Lenchy77 opisala svoje iskustvo poroda u Vinogradskoj. Ne mogu vjerovati da se takve stvari mogu uopće dogoditi. Prestrašno... Ne želim plašiti one koje idu tamo, svjesna sam da svugdje ima loših timova, ali trebate znati svoja prava i izboriti se za njih.

Mia1707
    06. Studeni 2018. 21:46

Miranda

Da se prijavim danas 😊 Dosla mi je kuma s djecom na pola dana tako da smo svi bas uzivali. Rastopila se na svu baby robicu pa sam joj rekla da kaze na vrijeme kad isplanira 3. dijete da joj mogu proslijediti 😂
    Ulovila sam Leninu nogicu 😍😍😍salaticedrago mi je da curka napreduje po planu, drzimo jos fige da stane izbacivati vodu. 😘 Ona je prava zrela beba ❤️
    Anase nije javila?
    I ja sam team sv. Duh! Mozda se sretnemo negdje 😊☺️
    Netko je pitao za GUM, to je glukoza u mokraci.
    Miaok ti je nalaz. Vjerojatno pise uterus uvecan za amenoreju a ne anoreju sto znaci da je maternica odgovarajuce uvecana ta tjedan trudnoce odnosno tjedan izostanka mjesecnice (amenoreja). Cerviks je 1 clanak dug i zatvorena si 😊
    Iva zao mi je zbog hospitalizacije ali imas salaticin dobar primjer i bitno da te imaju pod kontrolom 😘
    Ivy priprema se polako 😍
    Bruna najsladi strik 😍
    Pozdrav svima ostalima 😘😘

Hvala ti 💕... A moguce ja svaku drugu ric procitam pa i napisem krivo jer se propadnem..ahahah 😂

_lily_0
    06. Studeni 2018. 21:51

Svasta sam procitala jer me puno stranica docekalo i nemoj te zamjerit zaboravila sam pola toga 
    Neko je u bolnici drzi se bit ce na kraju sve dobro a i bolje da si pod nadzorom
    Neko uzima stan cestitam 
    Neko je kupio auto isto cestitam i neka vas sluzi mnogo godina
    Neki je donio dobre vijesti s pregleda 😍😍
    Neko je prao robicu 😍😍
    Svasta je jos bilo ali ne zamjerite mi
    Maggie citala sam i nemam rijeci kolko sam skuzila ona nije jedina koja je imala kod njih lose iskustvo  navodno su i cure ili cura prije nje takoder imale lose iskustvo
    Ja sam dan provela u ciscenju spremanju malo pekla kolacice odnosno radila kolac od griza 
    Pa neki biskvit i jos kupila kilu kolaca jer sutra mi je rodendan pa eto gosti i tako😁🙈
    Neko je spominjo petrovu ta idem u petak pa vam mogu slikat ko je kad na rasporedu ja sam od sad uvjek petkom poslje podne kod dokt. Velena Radosevic i za sad sam zadovoljna iako oni tamo samo naprave rucni pregled i to je to ..

Majana
    06. Studeni 2018. 22:06

Vecer cure 😊
    Svasta sam procitala na brzinu prolistala zaostatke al od svega mi je ostala u pamcenju Lenina nogica 😍Salatice jos malo pa ces je imat za sebe po cijele dane i noci 🤱👶❤️
    I da jel se Ana javila? Mozda sam preskocila ili se javlja na fejsu?
    Ja zadnja dva dana cila nikakva ovo vrime me stuklo cas sunce cas kisa 😒
    I da moja je pocela sa drugacijim pokretima tuce me u rebra i skace zadnja 2 dana ko da je duplo veca sta ja mirnija ona nemirnija 😂
    Ja se upisala za tecaj u trogiru najvise zbog dragog meni je ipak trece sutra pocinje al sad mi kolegica kaze da predavanja traju po 3-4 ure jel vama to bilo toliko dugo i da ode niko ne vodi muza ka sta ce oni 🤦‍♀️

pepe1907
    06. Studeni 2018. 22:26

a evo onda da se pohvalim autićem 🥂😊

Majana
    06. Studeni 2018. 22:33

Pepe ja ne znam jel slucajnost hahahaha svidaju nam se isti kauci i auti mi idemo preksutra bar bi tribali cekamo banku po novo auto a radi se isto o skodi hahahaha samo je nasa octavia karavan ipak nas je ubrzo petero 😂auto vam je 🔝

mmama2
    06. Studeni 2018. 22:35

Maggie85

Cure, na stranici 1656 jesenskih beba je Lenchy77 opisala svoje iskustvo poroda u Vinogradskoj. Ne mogu vjerovati da se takve stvari mogu uopće dogoditi. Prestrašno… Ne želim plašiti one koje idu tamo, svjesna sam da svugdje ima loših timova, ali trebate znati svoja prava i izboriti se za njih.

Nisi citala ni jedno dr iskustvo iz neke dr bolnice u zgu i okolo.. sada kada je ovo prekinimo sutnju aktualno bilo/je.. toga ima svugdje! Nazalost :( negdje su rode kada je prvi put ta akcija bila aktualna full izbacile statistiku od svih prijava koja je bolnica najgora, probat cu iskopat negdje :/ al sranja ima svugdje 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.