Pepe ja ne znam jel slucajnost hahahaha svidaju nam se isti kauci i auti mi idemo preksutra bar bi tribali cekamo banku po novo auto a radi se isto o skodi hahahaha samo je nasa octavia karavan ipak nas je ubrzo petero 😂auto vam je
hehe, ma da? da si nismo nesto u rodu? 😉
Sta se tice rodilista svugdi ima i dobroga i losega tako da sve ovisi nisu ni oni savrseni i svemoguci al nikako ne odobravam bahatost i bezosjecajnost pogotovo u takvim nekim trenucima 😏😔
Jel se vama događalo da imate osjećaj da u trbuhu imate malu krticu koja je navalila kopati u jednom smjeru?
Kliker evo 2 sata hoce ući u moj lijevi kuk... ne znam šta da mu radim da odustane
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ovo za vinogradsku je uzasno!
Ja imam takoder lose iskustvo s njihovom hitnom ginekoloskom ambulantom.
Na samom pocetku trudnoce sam krvarila i oni su zakljucili, s obzirom na to da je i beta bila oko 64, da se radi o biokemijskoj trudnoci. Nakon 2 dana dolazim ponoviti betu sva zbunjena jer mi je prva trudnoca, svega me strah, nista ne znam i objasnjavam to kolegici a ona ce meni " Zelite reci bila je trudnoca " na sto sam je samo zbunjeno pitala kako to mislite bila je trudnoca? " Pa bila je, niste ocito toga svjesni. "
Eto moja " bila- trudnoca " i ja imamo termin na sv. Duhu negdje 06.1.2019. i zaobilazimo Vinogradsku u sirokom luku do 2020. kad se mama vraca na posao, a mala " bila- trudnoca " krece u vrtic. 😊
Ma loših iskustava ima od svugdje, ja sam od starta za vinogradsku i do sada su bili ok. I iskreno vecina ljudi mi je preporučila vinogradsku kao tamo im je super bilo pa sada ti odluci. Nekako se opredijeliti prema sestom culu i nadati se da sve prođe bez komplikacija.
Sto su tjedni veci to je losije spavam....danima nisam prespavala noc kao čovjek...wc pa nesanica pa lezanje u krevetu i samo da odspavam jos malo...koma
Majana za tecaj, nama je bio 6 dana po nekih sat sat ipo, tj onda su nam nakraju cak spojili dva dana pa smo bili samo od pon do petka i skoro sve su bile s muzevima jer je to i za njih za potvrdu za radjaonu.. A i ono nije im lose malo se informirati 😅😁
Pepe divan je autic 🚗
Pepe, Škoda je prelijepa 👌🏻😍
pročitala sam to iskustvo za Vinogradsku. stvarno koma. žao mi je svih žena koje dožive takav neljudski tretman. mislim da je porod sam po sebi dovoljan stres. a još uz ovakve okolnosti 😪
Sortiraj odgovore
Najstariji