Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zvrkica
    07. Studeni 2018. 13:49

pepillu

MareiKate, znaci i tvoja je gromadica od bebe. 😂 ja kad sam bila u 25om tj moj je ima 800g pa sam tada mislila da je to puno 😄 a kaze ova moja dr da se ja slobodno pripremim i na porod prije očekivanog termina 🧐

Tako su mojoj prijateljici rekli. Navodno je beba stalno 2 tjedna bila veća i sa 36 tt su rekli da je teška 3600 g i da će biti preko 4 kg.

Na kraju je prenijela 4 dana i mala se rodila sa 3700 g.

pepe1907
    07. Studeni 2018. 13:49

pepillu

Cure imam pitanje, danas sam bila na pregledu, sve dobro, u 29og sam tjednu i beba ima 1,5 kg. Jel to malo puno za ove tjedne? Kako je bilo kod vas?
    Dobila sam i ja oko 5 kg od prošlog pregleda, sad sam na sveukupno oko 14,15kg vec 😕😕

nas deckic u 30tj je imao 1870g 😀

MareiKate
    07. Studeni 2018. 13:53

pepillu

MareiKate, znaci i tvoja je gromadica od bebe. 😂 ja kad sam bila u 25om tj moj je ima 800g pa sam tada mislila da je to puno 😄 a kaze ova moja dr da se ja slobodno pripremim i na porod prije očekivanog termina 🧐

Pa meni su žene koje su imale veće bebe rekle da sigurno neću prenijet ako se ovako nastavi... Tj ne mora nužno značiti da će biti raniji porod, samo će beba biti veća, ali da češće ranije izađu veće bebe... 
    Što se mene tiče, kad uđem u 37i tjedan, samo neka dođe 😁 ionako ne mogu dočekati... Ja si svoju zamišljam ko malu od Ele Dvornik, buhtlica 😄

Pticaselicazgst
    07. Studeni 2018. 13:57

Eeej curke prvo super za sve preglede i velike bebe. 😊
    Pepe tvoj Teo je vec veliki dečko 💙
    Allie cerviks ti je super, moj je oko 2. Tako da si ti sigurna i dobro zacementirana 💪
    Lily sretan rockas, zelim ti da se lijepo danas provedes i najedes kolaca za sve nas 😊😍
    Barbie kutak je bas lijep, fino si to sve skombinirala 😍😍 
    Kod nas se krckaju lazanje, zasad sve ide po planu 💪 cijela kuca mi mirise, jedva cekam da bude gotova.
    Mi odradili ctg, sve je u redu. Doktor zadovoljan. Kontrola i opet ctg za tjedan dana i onda idem za zg 😁 

Mia1707
    07. Studeni 2018. 14:04

Cure jeste li se vi bojale u trudnoci.. Ja nisan cilu trudnocu do sad... Pa sam ispala žuto narancasta skroz... I tribala bi se sad drugi put danas obojat...
    Toliko me strah zbog bebice... A moram zbog pira... 😭😭😭

pepillu
    07. Studeni 2018. 14:07

Da, nema tu pravila ocito, al eto uvik bolje pitati za mišljenje i iskustva.. a koliko vidim sve naše bebe ovde su buhtle 😄 
    Tako ni ja ne mogu iscekati vise, blago se se ani i salatici sto su vec sa svojim buhtlama 😊

pepillu
    07. Studeni 2018. 14:12

Mia1707

Cure jeste li se vi bojale u trudnoci.. Ja nisan cilu trudnocu do sad… Pa sam ispala žuto narancasta skroz… I tribala bi se sad drugi put danas obojat…
    Toliko me strah zbog bebice… A moram zbog pira… 😭😭😭

Ja sam se inace godina farbala u crveno al otkad sam saznala da sam trudna nisam se vise farbala. Dosta sam se raspitivala za to i cula razna mišljenja al na kraju sam ipak odlučila sa necu. Al moje misljenje ti je da ne bi tribalo naškoditi iako bi ja ako se vec idem piturati probala da mi farba ne dira tjeme. 

du1988
    07. Studeni 2018. 14:14

pepillu

Da, nema tu pravila ocito, al eto uvik bolje pitati za mišljenje i iskustva.. a koliko vidim sve naše bebe ovde su buhtle 😄
    Tako ni ja ne mogu iscekati vise, blago se se ani i salatici sto su vec sa svojim buhtlama 😊

evo ja sam prosli tjedan bila na pregledu s 28+3 i imala je 1100 grama, doktor kaze da je to sve dobro. Da je neki prosjek s 27 tjedana 1000 grama...udebljala sam se 6.5 kg  al samo zato sto pazim zbog OGTT-a, inace bi to bilo vise 😂 al ne treba se opterecivati kilazom, to su ionako procjene, nisu sve bebe iste, kao sto ni mi sve nismo iste 😊 ptico, eto i tebe blizu konacnog odlaska u ZG prije poroda, ha? 👌

url=https://lilypie.com]

pepillu
    07. Studeni 2018. 14:21

Du , 6,5kg samo ? U ciloj trudnoći? Odlicno. 😃 ja moram priznati da stvarno ne pazim sto i kada jedem tako da sama sam si kriva. 😅

zadranka86
    07. Studeni 2018. 14:32

Cure mi smo bili..cerviks 4.5 zatvoreni bebonjo na 2kg i nekih jos desetak deka...ugl.zaokruzeno na dva...sve ok.. mama zadovoljna i sretna..u mj.dana dobila san 1kg...😗😗😗

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.