Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    07. Studeni 2018. 11:05

Cure super za preglede😊
    Lily sretan rockas🎂🎂🎂
    Barbie kutak je predivan😍
    Da poruke tipa jesam u komadu jos,jedem li koliko i koliko kila imam😠dode mi da iskljucim se totalno

💜Karla💜Nicol💙Anton

Maggie85
    07. Studeni 2018. 11:13

Nali, priključili su mi samo sondu za bebine otkucaje i čini se da dobro hvata, držala ju ja ili štrampe 😄
    Mislim da je ovaj put bolje prošlo, otkucaji su išli od 120 do 170. Trebali su mi odmah reći da ga treba probuditi, već bi mama našla načina. 😁
    Salatice, super si objasnila i da, prvi put je crta bila skoro ravna, a sad ima vrhove i na jednu i na drugu stranu. Evo čekam da im to predam.

barbiemama
    07. Studeni 2018. 11:25

žene, jel vama stalno vruće? ja vani, 12 stupnjeva je. dođe mi da skinem jaknu koliko mi je vruće. a imam tajice, vestu i starke. nije da sam se pretoplila. 

Blaza26
    07. Studeni 2018. 11:26

Lily sretan ti rođendan.🎂 Ova godina ce ti sigurno bit posebna!!!🎂😍
    Barbie kutak je predivan. Pa zamisli da ce tu za par tjedana spavat Neo😍😍😍😍
    Pepe bas si bijepa. Bravo za velikog decka😍

pepe1907
    07. Studeni 2018. 11:45

barbiemama

žene, jel vama stalno vruće? ja vani, 12 stupnjeva je. dođe mi da skinem jaknu koliko mi je vruće. a imam tajice, vestu i starke. nije da sam se pretoplila.

muž mi po stanu hoda u zimskoj jakni onda znaš kak mi je vruće...evo dns prokuhala u zimskoj jakno

Maggie85
    07. Studeni 2018. 11:50

Jep, meni je uvijek vruće. Svi mi govore da se obučem, a ako to napravim, sva se preznojim. 
    CTG ovaj put dobar, kontrola za tjedan dana, opet kod moje dr. i CTG u bolnici kod njih, što znači da opet preskačem višesatno čekanje u TA. Potpisujem da TA ne vidim ni jednom!

AllieH
    07. Studeni 2018. 11:55

Lily, sretan rodjenda od srca! 
    Barbie, kutak ti je predivan!! Od kud je podloga ze prematanje i koje su dimenzije? 

Moj pregled prosao ok, cerviks je ipak i dalje 40mm, i moja dr kaze da joj je laknulo, jer ju je zbunjivalo kako joj stalno pokazuje drukcije, da nema smisla. Omeksan, ali T oblik, zatvorena. Mirovanje i dalje, ali sve je ok. 
    I spojili su me na CTG kad sam vec tamo, bio je miran, ali su otkucaji bili kako treba i sve je ok. Jos me upozorila da ne brinem ako budu manji, kao rano je za CTG, ali na kraju i to sve 5. 
    Rijesila sam ljekarnu i DM jos sto sam trebala, ovih dana cu svejedno pripremiti sve za bolnicu, nek stoji, pokvariti se nece 

Luka ❤

Salatica9192
    07. Studeni 2018. 12:11

Maggie, 
    upravo to, beba samo spavala 😍
    Barbie,
    cekaj da rodis. Ja se sva preznojavam, malo popusta sada, danas nesto lakse, ali do sad, uff, gola voda 🤗
    Moja beba stuca, stucko mali, dobro je da ja sve ovo prodjem u bolnici, manje cu se kuci bojati 🤣 A mi smo ovdje sigurno do sljed sedmice, a tad se nadam izlasku, ne prije. Imamo mi jos fore. 
    Inace, uhvati me nekad trip, kao da cekam da me beba udari 🤣 ono osjecaj u stomaku taj. Weird 😶🙄

• nali
    07. Studeni 2018. 12:19

Barbie daaa uzasno mi je vruce..Cijelu trudnocu.
    Maggie super za dobar ctg
    Allie super za pregled, bitno da je cerviks dovoljno dug i zatvoren. Meni je od prvog pregleda omeksan, pa eto i uz mirovanje se skratio previse ali jos se drzi. Samo ti miruj da se ne pogorsa.

• zvrkica
    07. Studeni 2018. 12:21

AllieH

Lily, sretan rodjenda od srca!
    Barbie, kutak ti je predivan!! Od kud je podloga ze prematanje i koje su dimenzije?

Moj pregled prosao ok, cerviks je ipak i dalje 40mm, i moja dr kaze da joj je laknulo, jer ju je zbunjivalo kako joj stalno pokazuje drukcije, da nema smisla. Omeksan, ali T oblik, zatvorena. Mirovanje i dalje, ali sve je ok.
    I spojili su me na CTG kad sam vec tamo, bio je miran, ali su otkucaji bili kako treba i sve je ok. Jos me upozorila da ne brinem ako budu manji, kao rano je za CTG, ali na kraju i to sve 5.
    Rijesila sam ljekarnu i DM jos sto sam trebala, ovih dana cu svejedno pripremiti sve za bolnicu, nek stoji, pokvariti se nece

Super da je sve ok 😀 Sad si kupila sve i miruj 😀
    Ja ću dio za vikend, a dio za sljedeći tjedan riješiti oko torbe. Muka mi 😂😂😂

Zanimljivo kako svatko drugačije izmjeri cerviks 😂😂😂😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.