Cure super za preglede😊
Lily sretan rockas🎂🎂🎂
Barbie kutak je predivan😍
Da poruke tipa jesam u komadu jos,jedem li koliko i koliko kila imam😠dode mi da iskljucim se totalno
💜Karla💜Nicol💙Anton
Nali, priključili su mi samo sondu za bebine otkucaje i čini se da dobro hvata, držala ju ja ili štrampe 😄
Mislim da je ovaj put bolje prošlo, otkucaji su išli od 120 do 170. Trebali su mi odmah reći da ga treba probuditi, već bi mama našla načina. 😁
Salatice, super si objasnila i da, prvi put je crta bila skoro ravna, a sad ima vrhove i na jednu i na drugu stranu. Evo čekam da im to predam.
žene, jel vama stalno vruće? ja vani, 12 stupnjeva je. dođe mi da skinem jaknu koliko mi je vruće. a imam tajice, vestu i starke. nije da sam se pretoplila.
Lily sretan ti rođendan.🎂 Ova godina ce ti sigurno bit posebna!!!🎂😍
Barbie kutak je predivan. Pa zamisli da ce tu za par tjedana spavat Neo😍😍😍😍
Pepe bas si bijepa. Bravo za velikog decka😍
žene, jel vama stalno vruće? ja vani, 12 stupnjeva je. dođe mi da skinem jaknu koliko mi je vruće. a imam tajice, vestu i starke. nije da sam se pretoplila.
muž mi po stanu hoda u zimskoj jakni onda znaš kak mi je vruće...evo dns prokuhala u zimskoj jakno
Jep, meni je uvijek vruće. Svi mi govore da se obučem, a ako to napravim, sva se preznojim.
CTG ovaj put dobar, kontrola za tjedan dana, opet kod moje dr. i CTG u bolnici kod njih, što znači da opet preskačem višesatno čekanje u TA. Potpisujem da TA ne vidim ni jednom!
Lily, sretan rodjenda od srca!
Barbie, kutak ti je predivan!! Od kud je podloga ze prematanje i koje su dimenzije?
Moj pregled prosao ok, cerviks je ipak i dalje 40mm, i moja dr kaze da joj je laknulo, jer ju je zbunjivalo kako joj stalno pokazuje drukcije, da nema smisla. Omeksan, ali T oblik, zatvorena. Mirovanje i dalje, ali sve je ok.
I spojili su me na CTG kad sam vec tamo, bio je miran, ali su otkucaji bili kako treba i sve je ok. Jos me upozorila da ne brinem ako budu manji, kao rano je za CTG, ali na kraju i to sve 5.
Rijesila sam ljekarnu i DM jos sto sam trebala, ovih dana cu svejedno pripremiti sve za bolnicu, nek stoji, pokvariti se nece
Luka ❤
Maggie,
upravo to, beba samo spavala 😍
Barbie,
cekaj da rodis. Ja se sva preznojavam, malo popusta sada, danas nesto lakse, ali do sad, uff, gola voda 🤗
Moja beba stuca, stucko mali, dobro je da ja sve ovo prodjem u bolnici, manje cu se kuci bojati 🤣 A mi smo ovdje sigurno do sljed sedmice, a tad se nadam izlasku, ne prije. Imamo mi jos fore.
Inace, uhvati me nekad trip, kao da cekam da me beba udari 🤣 ono osjecaj u stomaku taj. Weird 😶🙄
Barbie daaa uzasno mi je vruce..Cijelu trudnocu.
Maggie super za dobar ctg
Allie super za pregled, bitno da je cerviks dovoljno dug i zatvoren. Meni je od prvog pregleda omeksan, pa eto i uz mirovanje se skratio previse ali jos se drzi. Samo ti miruj da se ne pogorsa.
Lily, sretan rodjenda od srca!
Barbie, kutak ti je predivan!! Od kud je podloga ze prematanje i koje su dimenzije?
Moj pregled prosao ok, cerviks je ipak i dalje 40mm, i moja dr kaze da joj je laknulo, jer ju je zbunjivalo kako joj stalno pokazuje drukcije, da nema smisla. Omeksan, ali T oblik, zatvorena. Mirovanje i dalje, ali sve je ok.
I spojili su me na CTG kad sam vec tamo, bio je miran, ali su otkucaji bili kako treba i sve je ok. Jos me upozorila da ne brinem ako budu manji, kao rano je za CTG, ali na kraju i to sve 5.
Rijesila sam ljekarnu i DM jos sto sam trebala, ovih dana cu svejedno pripremiti sve za bolnicu, nek stoji, pokvariti se nece
Super da je sve ok 😀 Sad si kupila sve i miruj 😀
Ja ću dio za vikend, a dio za sljedeći tjedan riješiti oko torbe. Muka mi 😂😂😂
Zanimljivo kako svatko drugačije izmjeri cerviks 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji