Ana nek si se javila, bas sam se zabrinula da se nije sto iskompliciralo. Sve su to sitnice i bit ces ti super. Brz opravak zelim i nek je bebonja dobro.
Salatice nek ste i vi dobro
Barbie kutak je savrsen
Barbie kutak je top! Moj još čeka ideju....
Moram prijaviti iako mi se čini da su cure već spominjale. Beban mi se jako smirio jučer, štucka i gurka malo ali slabo za njega i počele su me strašno boljeti prepone, čak mi i hodanje otežava ta bol. Do sada to nisam nikad osjetila. I donji dio trbuha mi je sav pretegnut kao da će puknuti osjećaj. Ima li koja takvih simptoma u ovim tjednima?
Cure, da ne mislite da sam nestala. Nisam, nisam, samo sam zaokupljena glupostima ovdje u bolnici. Još sam na intenzivnoj, aktivirao se neki streptokok zbog pada imuniteta pa sam dobila upalu pluća na jednoj strani, a beba je gore. Ali išla sam ga dvaput vidjeti, srce mi je djelomično na mjestu.
Ovo mučilište nikako da prestane, ali bude, brzo.
Zamišljam bebinu sobicu u kući koju ćemo graditi, krevetić koji ga čeka doma i šetnje uz more. Želim vam najbolje moguće trudnoće do kraja i svo zdravlje svijeta.
Beba je super, vratio se na porođajnu težinu i još dodao kilažu, u običnom krevetiću je. Hvala vam na potpori i pitanjima za mene i sorry ako sam vas malo zapostavila, malo mi je teško razdoblje.
Predivna zeno, drzi se! I gore si u zivotu prosla. Sad se mucis, ali usplati se zbog tvog smotuljka srece koji te ceka. Saljem ti naveci i najcvrsci virtualni zagrljaj!! 🤗
Ovo za vinogradsku je uzasno!
Ja imam takoder lose iskustvo s njihovom hitnom ginekoloskom ambulantom.
Na samom pocetku trudnoce sam krvarila i oni su zakljucili, s obzirom na to da je i beta bila oko 64, da se radi o biokemijskoj trudnoci. Nakon 2 dana dolazim ponoviti betu sva zbunjena jer mi je prva trudnoca, svega me strah, nista ne znam i objasnjavam to kolegici a ona ce meni " Zelite reci bila je trudnoca " na sto sam je samo zbunjeno pitala kako to mislite bila je trudnoca? " Pa bila je, niste ocito toga svjesni. "
Eto moja " bila- trudnoca " i ja imamo termin na sv. Duhu negdje 06.1.2019. i zaobilazimo Vinogradsku u sirokom luku do 2020. kad se mama vraca na posao, a mala " bila- trudnoca " krece u vrtic. 😊
Strašno!!! I taj bezobrazni stav :///// strasno. Strasno.
💟 it's a girl 💟
Čekam sad da ponove CTG. Pitala sam i da, premiran je bio i trebalo bi ga probuditi. Malo mi je to glupo, pa kako pogoditi da baš u tih njihovih 20 min. on bude aktivan? I zašto mi nisu tako rekli... ležala sam bezveze 20 min. Gurkam ga ja sad da ga probudim prije no što me opet spoje, ali ne da se on, očito čvrsto spava (to je na tatu).
Pepe, divna 😍 sviđa mi se parka!
Ana i Salatica, držite se. jedva čekam da dođete doma s bebama i krenete uživati 😘
što se tiče micanja, moj i dalje nije baš previše aktivan, kao i oduvijek. no, sada mu jače osjetim udarce jer je on jači. prvo sam imala filing da mi se trbuh spustio, sad kao da se opet podigao. ali moguće da samo pretjerano obraćam pažnju 😁
Lily- sretan rodendan 💝🥞🎉🎂
Pepe- super za pregled i velikog decka 💙
Barbie- kutak je 😍🔝
Maggie- ja sam bila vec 5 puta na ctgu (zbog kontrakcija od pocetka) i uvijek sam morala donju sondu drzati rukom, rub sonde koji je kako stoji sonda na trbuhu prema tebi gore unutarnji. Mozda da probas drzat jer meni je bipkalo kad ne bi drzala.
Salatice- super za Lenu, vi jos malo pa doma 💜
Ana- jako mi je zao sto te jos i to uhvatilo. 😞 Zelim ti sto brzi oporavak i da budes sto prije doma sa svojim malim lavicem, u setnjama uz more...😘
Moja je baš aktivna, takav je i stariji bio, i posebni gušt im je podivljati nna ctg-u tako da mi živce sve pojedu... Na prošlom pregledu je ona lupanjem uspjela izgurati onu sondu iz pojasa 🙈 A nadala sam se jednom mirnom djetetu nakon uragana od sina...
Mene danas glavobolja drži. Odmah sam panično mjerila tlak ali dobar je. Nadam se da ću izdržati bez tablete, a ako ne, paracetamol je u pričuvi. I da, prijavljujem početak poziva i poruka s pitanjem jesi rodila 😪 Uh ako šta mrzim onda je to to 😤
Ana, žao mi je što kroz sve to moraš proći.. 😢
Nadam se da ćete nam se što prije i ti i Salatica javit od svoje kućice.
Pepe, lijepaaa ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji