Jutro
Noc za masu bezrazloznih budjenja, pocinjem sve losije spavati
Pepe super auto
Sretno danas tko ima preglede
Ja sam jucer skontala da na jucerasnji dan jos najvise 10 tjedana do mog poroda tj carskoga i pomalo me pocela hvatat nervoza. Nocas sam uzasan san sanjala, da idem na dogovoreni carski i da su mi noge na operacijskog stolu odjednom otekle, uglavnom hitan carski, preeklampsija i onda sam se probudila.
btw. za zeljezo mi dala neki Mosiac koji se može i kod dojenja uzimati 30tabl.200kn hahah nebu išlo 😁 neko mi je preporucio neki sirup, al pitam jos u ljekarni al ja bi mozda cak samo sok od aronije pila, imate jos neku preporuku
Evo mene 1. put priključene na CTG. Došla sam na (pretpostavljeno) zadnji redovan pregled kod svoje dr. u Petrovu i poslali me na odjel (ne u TA) da mi snime CTG. Otkucaji idu od 125 do 137... valjda je to ok. Kaže sestra da mi je lakše držati sondu nego da mi ju učvrsti trakom, a ja si mislim kako ću onda surfati (druga ruka mi je pod glavom) 😆 Snašla sam se pa sam sondu ugurala ispod štrampli 😁
Bilo bi super kad bih uvijek ovdje dolazila na CTG, da ne moram satima čekati u TA. Vidjet ćemo što će reći nakon danas.
#iskustva - znam da svugdje ima dobrih i loših, samo me ovo niz Vin. baš potreslo.
cire sretno danas na pregledima
Pepe i majana sretno s novim autićima, i moj muž bi bio zadovoljan odabirom pogotovo pepinom 😉
I ja isto samo gledam u potpis komentara i gledam koja je koji tjedan, ja bome već u 33.
Netko je spominjao, i ja nebi u ovoj godini rodila, nekako bi baš iza svih blagdana. Al ko me pita 🤣🤣
Što se tiče iskustava, nisam ništa čitala niti ću, imam odlično iskustvo s prvog poroda, pa sam opet sad prestravljena kako ću i šta ću, a ne da još i čitam 😬😬 žalosno je to općenito...
Lovre
Jutro drage
Pticica i Mamica2 hvala vam puno 😍😍😍😘😘😘
Sretno svima danas na pregledima ja jedva cekam sutra da vidim svog frajera na ultrazvuku 😍😁🤗😊
Ko za vraga danas nisam doručkovala (što je za mene inače nezamislivo) jer sam kasno sinoć jela i sad CTG nije dobar... poslali me nešto pojesti... Što ću... naručila sam vruću čokoladu i jedem fornette 😎
jutro 😘 sretno svima s pregledima.
složila sam kutak konačno. još ću staviti okvir za slike iznad prematalice s njegovim i našim slikama, kad ih budem imala. ali za sada je to to 😊
Pozdrav svima! ☺
Autići su super, i mi smo baš u potrazi za škodom i to ako se ne varam baš ovakvom kao od Pepe.
Lily, sretan rođendan, sve najbolje želim! ☺
Imamo već dobre vijesti s pregleda, sretno i svima ostalima koje idete danas, javite se svakako ☺
I ja škicam ispod svakog posta u kojim ste tjednima i baš mi je divno vidjeti da nam se sve to bliži kraju, tj. novim počecima ❤
Nema nam Ane, da.. Nadam se da se dobro oporavljaju.
A iskustva..eh..tko zna šta nas čeka, ima svega svugdje, sad kakve ćemo mi sreće biti-tko zna. Najvažnije od svega je da sve dobro završi, a to hoće.
Fino papajte danas, ja idem malo krojiti.. 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji