Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    busybee
    07. Studeni 2018. 13:12

Ivana_G ja sam se raspitivala oko porodiljnog, svatko ima pravo ići 45 dana (ukupno, ne samo radnih) prije termina na porodiljni. Ne moraš prije biti na komplikacijama.
    R1 obrazac i doznake nosiš do 30. u mjesecu u kojem otvaraš porodiljni. 
    Isplaćuje ti se prosjek tvojih 6 zadnjih plaća (s tim da u prosjek zadnje ulazi plaća isplaćena u mjesecu prije otvaranja porodiljnog).
    I to je to :)

pepillu
    07. Studeni 2018. 13:29

Cure imam pitanje, danas sam bila na pregledu, sve dobro, u 29og sam tjednu i beba ima 1,5 kg. Jel to malo puno za ove tjedne? Kako je bilo kod vas? 
    Dobila sam i ja oko 5 kg od prošlog pregleda, sad sam na sveukupno oko 14,15kg vec 😕😕

MareiKate
    07. Studeni 2018. 13:33

pepillu

Cure imam pitanje, danas sam bila na pregledu, sve dobro, u 29og sam tjednu i beba ima 1,5 kg. Jel to malo puno za ove tjedne? Kako je bilo kod vas?
    Dobila sam i ja oko 5 kg od prošlog pregleda, sad sam na sveukupno oko 14,15kg vec 😕😕

Pepillu, moja je u 25om bila na 1,1. Veća beba po svim mjerama, doktor je rekao da je to sve ok. Mislim da ovdje ima dosta naprednijih beba, no sikiriki 😉

• zvrkica
    07. Studeni 2018. 13:40

Lily sretan rockas 🎈🎉🎀🎊🎁

Allie da, i na kraju mjere bebe tko zna jesu li točne barem približno..
    Pepe muž će ih probati čim kupi pa javim 😀
    pepillu moja je na 29+5 imala oko 1500 g, i rekao je doktor da je to ok, ali napomenuo da odstupanje moze biti do +-200 g. Rijetko kada pogode točnu težinu.

Meni će kuma danas skoknut i kupiti stvari za rodilje, a muž će ostatak higijene za vikend nadam se.

• nali
    07. Studeni 2018. 13:43

pepillu

Moja 30tt 2600gr.. Nije to nista previse. To su ionako procjene. Isto tako sam kao i ti dobila 15 kg 😊 

• nali
    07. Studeni 2018. 13:44

nali

pepillu

Moja 30tt 2600gr.. Nije to nista previse. To su ionako procjene. Isto tako sam kao i ti dobila 15 kg 😊

krivooo.. 1600 gr hahaha 

pepillu
    07. Studeni 2018. 13:45

MareiKate, znaci i tvoja je gromadica od bebe. 😂 ja kad sam bila u 25om tj moj je ima 800g pa sam tada mislila da je to puno 😄 a kaze ova moja dr da se ja slobodno pripremim i na porod prije očekivanog termina 🧐

• zvrkica
    07. Studeni 2018. 13:46

nali

nali

pepillu

krivooo.. 1600 gr hahaha

Gledam i nevjerujem 😂😂😂😂

pepillu
    07. Studeni 2018. 13:48

nali

nali

pepillu

krivooo.. 1600 gr hahaha

Hahah ja gledam 2600kg, to je za roditi skoro 😄😄
    Znaci nisam jedina sa tom kilažom, cila se ubediram kad čitam kako su neke cure dobile u ovim tjednima 7,8 max 10 kg a ja ono ka neka prasica 😅

• zvrkica
    07. Studeni 2018. 13:49

pepillu

MareiKate, znaci i tvoja je gromadica od bebe. 😂 ja kad sam bila u 25om tj moj je ima 800g pa sam tada mislila da je to puno 😄 a kaze ova moja dr da se ja slobodno pripremim i na porod prije očekivanog termina 🧐

Tako su mojoj prijateljici rekli. Navodno je beba stalno 2 tjedna bila veća i sa 36 tt su rekli da je teška 3600 g i da će biti preko 4 kg.

Na kraju je prenijela 4 dana i mala se rodila sa 3700 g.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.