Ivana_G ja sam se raspitivala oko porodiljnog, svatko ima pravo ići 45 dana (ukupno, ne samo radnih) prije termina na porodiljni. Ne moraš prije biti na komplikacijama.
R1 obrazac i doznake nosiš do 30. u mjesecu u kojem otvaraš porodiljni.
Isplaćuje ti se prosjek tvojih 6 zadnjih plaća (s tim da u prosjek zadnje ulazi plaća isplaćena u mjesecu prije otvaranja porodiljnog).
I to je to :)
Cure imam pitanje, danas sam bila na pregledu, sve dobro, u 29og sam tjednu i beba ima 1,5 kg. Jel to malo puno za ove tjedne? Kako je bilo kod vas?
Dobila sam i ja oko 5 kg od prošlog pregleda, sad sam na sveukupno oko 14,15kg vec 😕😕
Cure imam pitanje, danas sam bila na pregledu, sve dobro, u 29og sam tjednu i beba ima 1,5 kg. Jel to malo puno za ove tjedne? Kako je bilo kod vas?
Dobila sam i ja oko 5 kg od prošlog pregleda, sad sam na sveukupno oko 14,15kg vec 😕😕
Pepillu, moja je u 25om bila na 1,1. Veća beba po svim mjerama, doktor je rekao da je to sve ok. Mislim da ovdje ima dosta naprednijih beba, no sikiriki 😉
Lily sretan rockas 🎈🎉🎀🎊🎁
Allie da, i na kraju mjere bebe tko zna jesu li točne barem približno..
Pepe muž će ih probati čim kupi pa javim 😀
pepillu moja je na 29+5 imala oko 1500 g, i rekao je doktor da je to ok, ali napomenuo da odstupanje moze biti do +-200 g. Rijetko kada pogode točnu težinu.
Meni će kuma danas skoknut i kupiti stvari za rodilje, a muž će ostatak higijene za vikend nadam se.
Moja 30tt 2600gr.. Nije to nista previse. To su ionako procjene. Isto tako sam kao i ti dobila 15 kg 😊
Moja 30tt 2600gr.. Nije to nista previse. To su ionako procjene. Isto tako sam kao i ti dobila 15 kg 😊
krivooo.. 1600 gr hahaha
MareiKate, znaci i tvoja je gromadica od bebe. 😂 ja kad sam bila u 25om tj moj je ima 800g pa sam tada mislila da je to puno 😄 a kaze ova moja dr da se ja slobodno pripremim i na porod prije očekivanog termina 🧐
krivooo.. 1600 gr hahaha
Gledam i nevjerujem 😂😂😂😂
krivooo.. 1600 gr hahaha
Hahah ja gledam 2600kg, to je za roditi skoro 😄😄
Znaci nisam jedina sa tom kilažom, cila se ubediram kad čitam kako su neke cure dobile u ovim tjednima 7,8 max 10 kg a ja ono ka neka prasica 😅
MareiKate, znaci i tvoja je gromadica od bebe. 😂 ja kad sam bila u 25om tj moj je ima 800g pa sam tada mislila da je to puno 😄 a kaze ova moja dr da se ja slobodno pripremim i na porod prije očekivanog termina 🧐
Tako su mojoj prijateljici rekli. Navodno je beba stalno 2 tjedna bila veća i sa 36 tt su rekli da je teška 3600 g i da će biti preko 4 kg.
Na kraju je prenijela 4 dana i mala se rodila sa 3700 g.
Sortiraj odgovore
Najstariji