Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    07. Studeni 2018. 12:27

Cure, super za preglede! Sretno ako još netko ima danas!
    Salatice i Ana, nek vam što brže prođe vrijeme u bolnici... Koliko često vam muževi mogu/smiju doći?
    Ima netko preporuku za udobne debele tople tajice? Ja sam se do sad uguravala u sve stare svoje ali vidim vrag odnio šalu, moram malo uložiti u garderobu. Ne mogu u muževoj trenirci na pregled, a trudničke trapke iz hm-a su jedino trudničko što imam, i već su mi poprilično dosadile...

AllieH
    07. Studeni 2018. 12:32

zvrkice, bas to. Idu mi na zivce s tim mjerenjima bilo cega. Na kraju i ovo sto nam bebe mjere je upitno sve. 

Luka ❤

Ana89
    07. Studeni 2018. 12:33

barbiemama

žene, jel vama stalno vruće? ja vani, 12 stupnjeva je. dođe mi da skinem jaknu koliko mi je vruće. a imam tajice, vestu i starke. nije da sam se pretoplila.

Mlijeko se možda stvara. I to uzmi u obzir. Bližiš se kraju

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• nali
    07. Studeni 2018. 12:37

Mareikate imas bas trudnicke tajice u hm-u sive i crne fuuuul tople, flis je iznutra, onako mekane skroz. Ja sam ih mislila kupiti, ali kako mi je vruce stalno, nema mi smisla 😁

MareiKate
    07. Studeni 2018. 12:43

nali

Mareikate imas bas trudnicke tajice u hm-u sive i crne fuuuul tople, flis je iznutra, onako mekane skroz. Ja sam ih mislila kupiti, ali kako mi je vruce stalno, nema mi smisla 😁

😄 Hvala, baš ću pogledati.. 
    Ja se isto kuham stalno, ali danas sam izašla u nekom tanjem donjem dijelu trenirke i nije mi baš bilo ugodno...

du1988
    07. Studeni 2018. 12:47

lily, zelim ti najsretniji rođendan! 🎉 pepe i majana, škode su vam super, nama je zelja uzeti karavana, trenutno vozimo malog peugeota 107 😂 ne zelim ni razmisljati o mjestu kada dodju kolica unutra hahaha
    maggie, allie, nek je sve dobro proslo na pregledima. Meni su radili CTG kad sam bila u bolnici na profilu secera, bila u 28.tjednu, oba puta bio uredan (prosjek oko 140 otkucaja). Iznenadila sam se da ga tako rano rade. barbiemama, kutak je savrsen! bruna, mastam o onoj tvojoj slastici, nemas pojma...jos sam nesto htjela komentirati, ali...pusa svima!

du1988
    07. Studeni 2018. 12:48

sjetila sam se! salatice i ana, mislim na vas i drzite se! Zelim vam da sto prije stvari krenu na bolje i da sto prije idete svojim kucama 😘

Ivana_G
    07. Studeni 2018. 12:52

Jao, ne stižem ništa pročitat - danas mi je radno
    Nadoknadim navečer :)

Zanima me, kakva je procedura s otvaranjem porodiljnog 45 dana prije termina?
    Imam jos 12 dana GO, to cu iskoristiti od 12.12. pa do kraja i onda mi vec ide ovih 45 dana prije jer mi je termin 15.02. koji piše na nalazima, iako je na UZVu 21.02.
    Da li se tih 45 dana broje samo radni dani ili svi (ukljucujuci blagdane itd)?
    Da li svatko ima pravo na 45 dana prije ili moram prvo na komplikacije??

Hvala na odg 😘

pepe1907
    07. Studeni 2018. 13:06

Za knedloljubce, ko prvi proba neka javi dojmove, nadam se da su približno dobre ko one iz Lidla.😍

_lily_0
    07. Studeni 2018. 13:12

Prije svega zelim se zahvalit svima na ljepim cestitkama i zeljama, onak taman za 2 dana imam vaganje u TA i vjerojatno bu koja kila i vise gore jer jbg sve puno kolaca nemogu odolit a da svaki ne probam 😂😂😂😂
    Od jutra imam goste prva tura je vec u 10bila sad cekam drugu turu blago meni😁🤪🤪
    A sad cestitke svima na pregledima
    Barbi kutak je predivan😍😍
    Cure skode su vam 🔝🔝 neka vam je sa srecom i neka vas dugo godina posluze😁😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.