Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    06. Studeni 2018. 20:49

AllieH

Teatoni,bas ste kjut 🤗
    pepe, kako uzimas Heferol? Ja nemam problema otkad ga uzimam nakon dorucka i u kombinaciji s Plivitom C. Jedina nuspojava je crna stolica, ali ne izaziva mi ni zatvor niti mucnine.

bez vitamina c, probala sam ujutro, popodne, navečer, prije jela, poslje jela..ma sve kombinacije i ne mogu

annchy17
    06. Studeni 2018. 20:51

nali

hahahah Dudavristim 🤣
    Anchy da, na egradani vidimo nalaze. A dan prije sto sjedne naknada posalju poruku da su obracunali naknadu za komplikacije i iznos napisu.

A mogu kak sloziti visu razinu, a da ne moram imati token? Ja imam sada epass, 2.razina. A za nalaze mi treba bar 3. 

AnnaO
    06. Studeni 2018. 21:03

Joooj ja sam u prvoj trudnoci bila kod divne doktorice njezne boje meda kosu ima i naocale nosi mislim da ima dva prezimena u Petrovoj moja veza mi je rekla da je super doktorica i stvarno je...kad sam isla roditi dosla je na smjenu u 13 a ja rodila u 14:33 tako da se poklopilo...nadam se da jos radi i da cu opet kod nje upasti....😉

• nali
    06. Studeni 2018. 21:06

Ivylee- jos malooo i jos jedna bebica 😍
    Annchy - ja ti se spajam s tokenom na mobu od rba banke. Za ostale nacine neznam.

luks
    06. Studeni 2018. 21:08

evo sam vidila, znam da ste neke spominjale da bi bjorn, pa ako vam odgovara koja kombinacija 

Lovre

pepe1907
    06. Studeni 2018. 21:09

sve sam.procitala al nista nisam zapamtila, otisli iz kuce oko 13h, i tek se sad vratili doma..isli po auto, pa do muzevih staraca, gnjavili malog necaka od 5mj i tako...sad sam strgana, idem po tus i sutra ujutro u 8h imam pregled pa nosim briseve u kb dubrava.. zadnji pregled kod ginekologice 🤰juhuuu..malca je jako aktivan zadnjih dana nas se puno pomice i nekad bas bude neugodno...javim se sutra nakon pregleda

Mina93
    06. Studeni 2018. 21:13

Bruna nutellllaaaa 😍😍
    Mgirl i ja pratim koja je u kojim tjednima i kako napreduje sa pranjem i opremom, al mislim da su sve koje su blizu mog termina spremne 😁 i ja sam planirala biti, al eto vrijeme leti 🤣
    Ivylee ajme eto nam ubrzo jedne terminske bebe 😍😄

Klikerica
    06. Studeni 2018. 21:15

m.girl6

Klikerice, ja ti nekak uvijek upadnem kod Goluže, naručivala sam se kod Škrablin i onda me prebacili kod njega. Bio je ok prema meni, ali je grub jako na tim pregledima s prstima, jooooj mrzim ih. Baš me zanima kaj će mi reći sljedeći put kad mu donesem privatni uzv od KOsa, valjda mi neće sraćkati. Jer u TA na uzv nisam htjela ići s obzirom da su me u 8.tt htjeli na abortus jer su krivo vidjeli, no comment.

Ma ja 99% idem na Merkur na kraju, baš zbog Goluže i tih prepotentnih faca iz Petrove.😅

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

barbiemama
    06. Studeni 2018. 21:19

m.girl, ja sam u Petrovoj. nisam se još naručila za TA jer čekam nalaze brisa do petka. pa ću se onda naručiti sljedeći tjedan. baš me zanima tko će me zapast 😁

m.girl6
    06. Studeni 2018. 21:20

Aaaaaa knedle, to bi mogla sutra skuhati uz ručak kaj nam je danas ostal, bap ste me dobro sjetile.
    Bruna, koja slika predobroo svaka ti čast, odmah ni došla po jednu šniticu uz čašu mlijeka.. 
    a klikerice, zaboravih na tvoje lazanje, njam. 
    A kak kaže moj muž: tebi je sad sve fino hihih 

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.