Mia, mislim da postoji da, samo ne znam koji tocno 😅 Znam da je danas bio dr. Grgic, a on mi je bio i u prvoj trudnoci svaki put, igrom slucaja sam isto isla utorkom.
Da, da igrom slucaja😂 to prodaj nekome ko nije njega nikada vidio😂😂😂 mene porodio on, isto igrom slucaja LOL
Lol ne kuzim, koja je fora s njim? 🤔
Meni nije bio na porodu nit sam se narucivala ciljano kod njega…
Hahhhha a zato kaj je kao zgodan, mlad.. mislim i ok je doktor al valjda ga zene zbog ovog prvog vole😂😂😂
Ahaa hahaha, a ne znam iskreno nije moj tip bas 🙊🙊 Al simpa je, nemam zamjerki 😅
Je li mi je promaklo ili se Ana nije javila ni jucer ni danas? Je li se javila na fb?
Salatice najsladja nogica
Barbie preslatka pidzama
Mene opet hvata zgaravica cim legnem, vec vidim da ce biti vesela noc
Evo i mene cure s Merkura, dr kod koje idem je dežurna pa sam kontrolu obavila u rađaoni, taman i jedna bebica stigla dok sam bila na ctg-u. Uglavnom, sve ok, bembolica glavom uzdjelici, otvorena jedan prst...znači nešto se priprema. Za tjedan dana sam naručena opet ako prije nešto ne bude.
Da se prijavim danas 😊 Dosla mi je kuma s djecom na pola dana tako da smo svi bas uzivali. Rastopila se na svu baby robicu pa sam joj rekla da kaze na vrijeme kad isplanira 3. dijete da joj mogu proslijediti 😂
Ulovila sam Leninu nogicu 😍😍😍 salatice drago mi je da curka napreduje po planu, drzimo jos fige da stane izbacivati vodu. 😘 Ona je prava zrela beba ❤️
Ana se nije javila?
I ja sam team sv. Duh! Mozda se sretnemo negdje 😊☺️
Netko je pitao za GUM, to je glukoza u mokraci.
Mia ok ti je nalaz. Vjerojatno pise uterus uvecan za amenoreju a ne anoreju sto znaci da je maternica odgovarajuce uvecana ta tjedan trudnoce odnosno tjedan izostanka mjesecnice (amenoreja). Cerviks je 1 clanak dug i zatvorena si 😊
Iva zao mi je zbog hospitalizacije ali imas salaticin dobar primjer i bitno da te imaju pod kontrolom 😘
Ivy priprema se polako 😍
Bruna najsladi strik 😍
Pozdrav svima ostalima 😘😘
ajme cure, vi o hrani, spomenule knedle, a ja doma imam lidlovih. Sad sam si spremila 2 od marelice 2 od šljive. Muž me samo preko oka gleda 😁😁
Lovre
ivylee, mozda si sljedeca! 😊 ja imam osjecaj da se moja bembolica okrece, danas me iznimno neugodno gura po rebrima, do sad nikad nije tako. barbie, pidzamica je preslatka, jedva cekam advent i da se bacim u ukrasavanje kuce! 🎄
url=https://lilypie.com]
Barbie pidzamica premedena 😍😍
Ajme imam i ja lidlove knedle doma 😋😁 to cemo ovih dana sredit 😀😀
Ivylee, ajmeee bas sam uzbudena, mozda bude i jos jedna beba ovih dana 😍😍😍😍
Cure moje, nikak da vam natipkam od jutra.
Hvala vam svima na savjetima za posel, lakše mi je kad sam to podijelila sa vama. U pravu ste potpuno da ništa nije vrijedno mojih živaca i beba je naravno na prvom mjestu. Vidjet ću kaj će mi reći u pon na pregledima pa ću odlučiti, ali nekako sam više da ostanem još tih par dana do porodiljnog i to je to kad sam već do sada izdržala. Samo da Noa bude dobro
Bruna, ajme preslatki štrik za veš i balkon, hehe, baš lijepo za vidjeti.
Ja pak samo čitam dolje tj gledam tickere koja je u kojem tjednu i koja kaj radi tj jel već pere veš i sa čime je opremljena, tj s čim ja nisam, grozna sam.
Sutra idemo na žutu srijedu po kolica u magic baby, a danas sam zvala Adax za krevetić i rekla je zadnje 20.11., taman ga podignemo kad ćemo ići na sajam beba.
Klikerice, ja ti nekak uvijek upadnem kod Goluže, naručivala sam se kod Škrablin i onda me prebacili kod njega. Bio je ok prema meni, ali je grub jako na tim pregledima s prstima, jooooj mrzim ih. Baš me zanima kaj će mi reći sljedeći put kad mu donesem privatni uzv od KOsa, valjda mi neće sraćkati. Jer u TA na uzv nisam htjela ići s obzirom da su me u 8.tt htjeli na abortus jer su krivo vidjeli, no comment.
Tko je još u petrovoj i kod koga ste curke? Barbie?
Noa 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji