Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    06. Studeni 2018. 18:34

stigla nam je pidžamica ❤️

Sunflower! 🌻
    06. Studeni 2018. 18:46

Aww Barbie, pidzamica je bas dobra, morala bi i ja nes bozicno nabavit 🙊🙊

Bruna92
    06. Studeni 2018. 18:48

Hvala cure, jedva cekam sad to sve peglati 😊
    A i muti mi se nesto 🤔 neka peciva il nnesto tako. Idem guglat 😂

Mia1707
    06. Studeni 2018. 19:01

Uterus uvećan za anoreju
    Cerviks 1čl ck zatvoren 
    Molim pomoc
    Nalaz je iz 26.1 tj..
    Hvala vam 💗

Pticaselicazgst
    06. Studeni 2018. 19:02

Bruna balkon ti je bas divan 😍😍
    Allie thanks za info za lazanje, mislim da ce sutra bit na meniju 😋😋 Bruna sretno s receptom 😊
    Ja vecerala knedle, nisam vec dugo. Bas su mi pasale 😋😊

Slampo
    06. Studeni 2018. 19:12

Barbie preslatka je pidzama; jao vi opet o hrani ne bude bilo dobro....mi smo maloprije rucali/vecerali. A tv i nadam se ubrzoo zzz, jer vec par dana ne spavam normalno...zaspim oko 1,2 a danas sam budna od 7. 

• zvrkica
    06. Studeni 2018. 19:23

IVF trudnice pogledajte 😀

https://vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/3283605/prva-u-hrvatskoj-i-regiji-djeca-zaceta-medicinski-potpomognutom-oplodnjom-dobit-ce-svoju-slikovnicu/?utm_source=sprajcFB&utm_medium=post&utm_campaign=organic

Duda
    06. Studeni 2018. 19:26

Hrana, hrana, hrana..mmm...već sam mužu najavila lazanje sad jedan dan (probat ćemo ovaj trik s ajvarom), al sad kad čujem i za knedle, nisam ih duuugo pravila..tako da sam upravo i to najavila mužu za jedan dan ovaj tjedan. 😁 Danas sam umijesila neke rolice, bilo je baš fino.. Najgore što se prejedam slatkiša i bijelog brašna baš ovih dana, a u četvrtak idem endokrinologu, nadam se da ću se izvući bez terapije i na ovom zadnjem pregledu.
    Jako lijepo izgledaju ove ogradice u kombinaciji s klasičnom ogradicom. 
    Ok, znači pijemo list maline i jedemo datulje uskoro, i puno šetamo i skakućemo na pilates lopti. Može. Samo da dođem do 37. tjedna i onda sama sebi ukidam mirovanje. 😉
    Nogica od Lene 😍 lijepe trudnice, dobri pregledi i dobri nalazi.. Malaiva, tebi sretno, nadam se da nećeš ostati tu do kraja. Bruna, najljepši štrik na svijetu! 😍

Maggie85
    06. Studeni 2018. 19:31

Mia1707

Uterus uvećan za anoreju
    Cerviks 1čl ck zatvoren
    Molim pomoc
    Nalaz je iz 26.1 tj..
    Hvala vam 💗

Mia1707, ne mogu ti pomoći nažalost.

mmama2
    06. Studeni 2018. 19:33

mateja91

mmama2

mateja91

Mia, mislim da postoji da, samo ne znam koji tocno 😅 Znam da je danas bio dr. Grgic, a on mi je bio i u prvoj trudnoci svaki put, igrom slucaja sam isto isla utorkom.

Da, da igrom slucaja😂 to prodaj nekome ko nije njega nikada vidio😂😂😂 mene porodio on, isto igrom slucaja LOL

Lol ne kuzim, koja je fora s njim? 🤔
    Meni nije bio na porodu nit sam se narucivala ciljano kod njega…

Hahhhha a zato kaj je kao zgodan, mlad.. mislim i ok je doktor al valjda ga zene zbog ovog prvog vole😂😂😂

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.