Aww Barbie, pidzamica je bas dobra, morala bi i ja nes bozicno nabavit 🙊🙊
Hvala cure, jedva cekam sad to sve peglati 😊
A i muti mi se nesto 🤔 neka peciva il nnesto tako. Idem guglat 😂
Uterus uvećan za anoreju
Cerviks 1čl ck zatvoren
Molim pomoc
Nalaz je iz 26.1 tj..
Hvala vam 💗
Bruna balkon ti je bas divan 😍😍
Allie thanks za info za lazanje, mislim da ce sutra bit na meniju 😋😋 Bruna sretno s receptom 😊
Ja vecerala knedle, nisam vec dugo. Bas su mi pasale 😋😊
Barbie preslatka je pidzama; jao vi opet o hrani ne bude bilo dobro....mi smo maloprije rucali/vecerali. A tv i nadam se ubrzoo zzz, jer vec par dana ne spavam normalno...zaspim oko 1,2 a danas sam budna od 7.
IVF trudnice pogledajte 😀
https://vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/3283605/prva-u-hrvatskoj-i-regiji-djeca-zaceta-medicinski-potpomognutom-oplodnjom-dobit-ce-svoju-slikovnicu/?utm_source=sprajcFB&utm_medium=post&utm_campaign=organic
Hrana, hrana, hrana..mmm...već sam mužu najavila lazanje sad jedan dan (probat ćemo ovaj trik s ajvarom), al sad kad čujem i za knedle, nisam ih duuugo pravila..tako da sam upravo i to najavila mužu za jedan dan ovaj tjedan. 😁 Danas sam umijesila neke rolice, bilo je baš fino.. Najgore što se prejedam slatkiša i bijelog brašna baš ovih dana, a u četvrtak idem endokrinologu, nadam se da ću se izvući bez terapije i na ovom zadnjem pregledu.
Jako lijepo izgledaju ove ogradice u kombinaciji s klasičnom ogradicom.
Ok, znači pijemo list maline i jedemo datulje uskoro, i puno šetamo i skakućemo na pilates lopti. Može. Samo da dođem do 37. tjedna i onda sama sebi ukidam mirovanje. 😉
Nogica od Lene 😍 lijepe trudnice, dobri pregledi i dobri nalazi.. Malaiva, tebi sretno, nadam se da nećeš ostati tu do kraja. Bruna, najljepši štrik na svijetu! 😍
Uterus uvećan za anoreju
Cerviks 1čl ck zatvoren
Molim pomoc
Nalaz je iz 26.1 tj..
Hvala vam 💗
Mia1707, ne mogu ti pomoći nažalost.
Mia, mislim da postoji da, samo ne znam koji tocno 😅 Znam da je danas bio dr. Grgic, a on mi je bio i u prvoj trudnoci svaki put, igrom slucaja sam isto isla utorkom.
Da, da igrom slucaja😂 to prodaj nekome ko nije njega nikada vidio😂😂😂 mene porodio on, isto igrom slucaja LOL
Lol ne kuzim, koja je fora s njim? 🤔
Meni nije bio na porodu nit sam se narucivala ciljano kod njega…
Hahhhha a zato kaj je kao zgodan, mlad.. mislim i ok je doktor al valjda ga zene zbog ovog prvog vole😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji