Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majana
    04. Studeni 2018. 16:32

Ptičica

Ko da cu se dvaki momenat onesvjestit

Meni se to cesto desava zbog niskog tlaka pogotovo ljeti po vrucinama ,na poslu kad sam dehidrirana i pri umoru i bez trudnoce tako da vjerojatno ti je pa tlak 

Ptičica
    04. Studeni 2018. 16:51

Ako je pao tlak to je ok. Legla sam, pojela kocku cokolade i odmaram. Malo mi je hladno, al nista strasno. Jos me drzi taj cudan feeling. Samo da niie visok tlak? Dosad mi je citav zivot idealan pa neznam raspoznat ove oscilacije..

barbiemama
    04. Studeni 2018. 16:56

ma nije ti to visok tlak, definitivno nizak. izmjeri si ako imaš tlakomjer. ja oduvijek imam nizak tlak i šećer pa me lupaju periodički takve faze kao tebe sada 😊 bit će sve ok, samo malo lezi 😘

Majana
    04. Studeni 2018. 16:56

Za visok neman pojma nije mi nikad bia al ta omamljenost mi zna biti i po cili dan po ovakvom trulom vrimenu nit kisa nit sunce sparina 

du1988
    04. Studeni 2018. 17:09

Pusa od nas dvije na puni tjedan! Danas je i meni neki cudan dan u glavi, ali natjerala sam se u setnju i na caj! Nadam se da ce i vama biti bolje 🤞😘

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    04. Studeni 2018. 17:19

Du, lijepa trudnica 😘

Klikerica
    04. Studeni 2018. 17:27

Ptičica

Ko da cu se dvaki momenat onesvjestit

Jesi mjerila tlak?

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Klikerica
    04. Studeni 2018. 17:31

Evo naše sobice nakon što su majstori otišli. Puno je tu još detalja koji će doći,npr. zavjese baldahin itd. No, sada moram podijeliti sa vama ono što imamo u Klikerovoj sobi

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Nunii
    04. Studeni 2018. 17:33

Sad sve vise razmisljam o porodu.
    Ono u petak kad je doktorica panicno rekla da idemo odma u bolnicu bez obzira kakva god tekucina to bila,od vaginalnih ili je stvarno puko vodenjak.
    U tom trenu sam bila izbezumljena. Ono dal da si spremim sve i uzmem odma i za bebona ili?
    Dragi dojurio,sef mu poceo slaviti,kad ono lazna.
    Al u tom trenu kad smo dosli u bolnicu pa me poslali gore u radaonu i cujem bebe kak placu,razmisljam mozda mene ceka radaona. Sat vremena ctga i kazu da je sve ok i samo brisevi da se rijese.
    Zapravo,najvise strah da me ne ostave u bolnici na par dana i onda opet doma i cekaj porod.
    Tak da Ana potrazi pomoc. Znam kolko sam ja pucala u tih par dana. Da sam morala ostati jos koji dan,trazila bi pomoc neku. Mda ima baba iz crkve i crvenog kriza koji dolaze,ali molitve me nisu zanimale pa sam rekla da ne razumijem i ne pricam njemacki😂

barbiemama
    04. Studeni 2018. 17:42

Klikerice, predivan je već sad kutak 😍

Nunii, nadam se da ćete još malo izdržati 2 u 1.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.