Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    04. Studeni 2018. 19:46

barbiemama

spremam si torbu polako. kaj mislite o ovome kao outifu za izlazak? s tim da bih još jedne gegice sa stopalima ispod ovih hlačica stavila, ali baš su te sad na pranju.

Ovako sam i ja planirala, čak imamo isti bijeli kompletić (Kik?). I meni je palo na pamet da je jedan sloj na nogicama možda premalo (u odnosu na rukice gdje su dva sloja), ali radije ću staviti 2 deke nego ga jako zabundavati. Mislim da će biti dovoljno. 

MareiKate
    04. Studeni 2018. 19:46

Cure, ovo vrijeme vani teško pada i najzdravijima, a kako neće nama. Ja baš teško dišem već 2-3 dana.
    Barbie, slična je kombinacija i za moju curku za van, isto to odijelce i benkica dugi rukav+hlačice sa stopalicama+kapica. Samo još gledam ako negdje vidim da joj kupim kapicu i benkicu sa matching uzorkom, ako ne bit će nešto što imamo doma ☺️
    Du, super izgledaš! 
    Klikerice, lijepo ste to složili!
    Muž i ja cijeli vikend isto sastavljamo, i  kaže on danas sav tužan, mislio sam da ćemo sve danas završiti i slikati kako izgleda 😅 sve smo spojili ali dok nađemo mjesto za sve ostale stvari iz te sobice, potrajati će. Do sada je ta soba bio moj vešeraj i knjižnica 😄 i smiješno mi je, imala sam sasvim drugu viziju uređenja sobe na početku i na kraju su jedne zavjese u Ikei totalno promjenile smjer uređenja i stil tako da jedva čekam da završimo da vidim ima li to smisla uopće 😅 mislim da će biti super sve osim boje zidova 😂 za koju bi najradije sad da ih nismo išli farbati, da imam muda, rekla bi mužu da opet prefarba 🤣

mmama2
    04. Studeni 2018. 19:47

Meni je isto apetit opet porastao ( kao da je ikada i bio slabiji hmmm? ) ugl jedem bar za 4voro😑😑 sutra kontrola, nekako naslucujem spotanje zbog kila🙈😂

url=https://lilypie.com]

MareiKate
    04. Studeni 2018. 19:51

E da, a moj apetit, bože sačuvaj! Ne jedem toliko puno više, ali kombinacije, da glava boli. Sad sam se evo najela tjestenine i karfiola posuto maslinovim uljem+ svježi sir+jogurt+kisela paprika+kiseli krastavci! Pripremila sam bila i tzatziki umak ali kad sam to sve stavila pred sebe sam skužila da nisam normalna 🤣

du1988
    04. Studeni 2018. 19:53

Jedva cekam vidjeti sve sobice i oblekice za van 😊mmama, javi sutra nakon kontrole 🤞 nakon sto sam se treci put malo popiskila 😳🤣 tokom kasljanja, vrijeme je da sutra posjetim doktora. Predugo ovo traje, pokusala sam izbjeci u uvjerenju da ce proci, al sad me uz kasalj spipala i prehlada...jebem te, juzino! Pardon na izrazavanju, cure 😋

url=https://lilypie.com]

Miranda
    04. Studeni 2018. 19:59

Strudlice i meni se isto dogada, ne uvijek ali da kad sam duze na nogama a pogotovo kad samo stojim. Kad hodam je cak lakse. Jel ti beba nisko smjestena? Ne vjerujem da puno utjece njegov polozaj (to bi vise na neki zivac nagazio a i ne bi popustilo cim legnes). Sve je veca tezina maternice i to stvara pritisak na dnu. Pogotovo ako je beba nize pa se jos jace osjeti.
    Kakav ti je cerviks bio na proslom pregledu? Ako te tjesi, ja takav pritisak osjetim povremeno vec mjesec dana a cerviks se drzi relativno dobro. Njemu je i uloga da izdrzi sve veci pritisak i ne bi smjelo doci do otvaranja. Uvijek je bolje pripaziti za svaki slucaj i odmoriti kad osjetis da ti je previse ali mislim da su vece sanse da ne utjece na cerviks i da te to ne bi smjelo otvoriti. Kad si na pregledu?
    MateiKate 😂😂 ne zvuci mi lose ta tvoja kombinacija 🙈
    Mmama sretno sutra!

Duda
    04. Studeni 2018. 20:04

Allie i Barbie, lijepa vam je oblekica za izlazak ☺
    Du, i dalje zgodna trudnica ☺
    Ja sam danas uspjela vidjeti svoj nalaz urina i presretna sam što je dobar! Iako sam bila uvjerena da neće biti jer moram stalno piskit i bas me i boljelo zadnjih dana.. Sad pretpostavljam zapravo da Mila vrši jači pritisak na mjehur i to je to.
    Klikerice, super je sobica za malog Klikera, a tek kad dođu ostali detalji.. 😉 Baš se veselim kad krenemo to sve stavljat na svoje mjesto..
    MareiKate, nadam se da ćeš bit zadovoljna, a ne sumnjam da ćete iskombinirat da vam je lijepo i praktično ☺

luks
    04. Studeni 2018. 20:15

mi još ništa nismo počeli namještat, al se nadam kroz  idućih 10ak dana da će sve bit na svom mjestu. Naša oblekica za van će biti ova kao kod barbie, bijeli kompletić iz h&m i jedna body-benkica, čarapice, i dekica preko svega.
    Jedva čekam petak i pregled da vidim bebača, iako on je svaki dan preaktivan, al eto da vidim u kojem je položaju... 

Lovre

Mina93
    04. Studeni 2018. 20:23

Barbie outfit je odlican, tako i ja planiram, al cu stavit medo odijelo 😊
    Klikerice odlican kutak 😍😍 mi smo isto uzeli oblacka 2, koristit cu ih za nocno svijetlo, jedan iznad kindera drugi iznad prematalice 😊 preslatki su
    I moj mali je danas ful miran i odma se zabrinem 😕😕 i prijavljujem bol u zdjelici danas cijeli dan.. 
    Pepe takodjer ostajem bez zraka kad lezim na ledjima pa se prebacujem na lijevi bok 😊
    Strudlica takodjer pritisak imam cim krenem setat, ono doslovno kad izadjem iz zgrade odma pritisak na mjehur i sve dole -.-

• Strudlica
    04. Studeni 2018. 20:30

Miranda

Strudlice i meni se isto dogada, ne uvijek ali da kad sam duze na nogama a pogotovo kad samo stojim. Kad hodam je cak lakse. Jel ti beba nisko smjestena? Ne vjerujem da puno utjece njegov polozaj (to bi vise na neki zivac nagazio a i ne bi popustilo cim legnes). Sve je veca tezina maternice i to stvara pritisak na dnu. Pogotovo ako je beba nize pa se jos jace osjeti.
    Kakav ti je cerviks bio na proslom pregledu? Ako te tjesi, ja takav pritisak osjetim povremeno vec mjesec dana a cerviks se drzi relativno dobro. Njemu je i uloga da izdrzi sve veci pritisak i ne bi smjelo doci do otvaranja.Uvijek je bolje pripaziti za svaki slucaj i odmoriti kad osjetis da ti je previse ali mislim da su vece sanse da ne utjece na cerviks i da te to ne bi smjelo otvoriti. Kad si na pregledu?
    MateiKate 😂😂 ne zvuci mi lose ta tvoja kombinacija 🙈
    Mmama sretno sutra!

Meni je nagore hodat ili kad sam polunagnuta kad peglam ili slično. I kad legnem sve koda nestane. Malo mi je rano za takve tetobe,tek 30 tjedana danas. 
    Zadnji put mi je bio 35mm i T oblik. Rekao je da je neznatno omekšan,ali da je za drugorotku očekivati ranije omekšavanje. Trebala bi u četvrtak ić na kontrolu,ali pošto sam dosta nemirna od jučerašnjeg dana zvat ću ako me može sutra primit. I još sam sinoć imala 2 Bh kontrakcije prije spavanja. Njih osjetim ne često,ali uvijek je to dok ležim ili u snu.U biti kad mi se beba miče i koda sve napne teško mi je odredit da lije kontrakcija ili samo od bebe micanje. I da ne nosim nisko,tako mi je rekao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.