Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    04. Studeni 2018. 10:57

Ptičica

Allie prekrasan kompletic! 😍😍 ali bas! Gdje si uzimala?
    Trebas neku stranicu skrojiti. Kao Klikerica blog, jer zeni su stvarno "rijeci igracke", tako ti- neki modni 😏😏

Allie,hoćeš rubriku "moda za klince" kod mene😆Šalim se malo! No,uvijek sam bila više od bloga i tipkanja,a manje od slikanja i snimanja. To mi je okej u nekoj mjeri,ali baš da cijeli svijet gleda prve trenutke rođenja moje bebe,baš i ne.😏

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

mmama2
    04. Studeni 2018. 11:01

Ana jesi spomenula da mozes trazit psiholosku pomoc, iskoristi to.. mi te tu mozemo tapkat po ramenu do besvjesti kada ni jedna nije fizicki uz tebe tamo nije to to.. vjerujem da bi ti razgovor u 4 oka zaista pomogao da ti bude lakse malo, jer vjerujem da ti je koma :/ 
    Salatice jel se Lenica vodi pod nedonosce? 

url=https://lilypie.com]

Klikerica
    04. Studeni 2018. 11:04

Salatice,
    Prva pomisao jutros kad smo se probudili piškiti ste mi bile ti i Lena,i kako smo na dan njezina rođenja svi ovdje pekli buhtle i dočekali malu okruglu slatku buhtlicu😀😍😘Prvu djevojčicu u zimskim bebama

• Marti8
    04. Studeni 2018. 11:11

Salatica9192

Jutroo cure 😊
    Isla sam kod bebee. U inkubatoru je, ali nije prikacena na nekakve cjevcice. Malena jeee, jooj. A nagutala se vode, pa samo izbacuje, kazu mi normalno, desava se prilikom prirodnog poroda. Piskila je i kakila. Ali hranu je bljucnula, pa ce opet je hraniti. Nalazi krvi u redu. Ako ovako nastavi, kroz 2,3 dana ce preci u krevetic topli. Samo je muz može vidjeti osim mene i nemam jos mlijeka, niti naznake neke da ce doci.
    Sto se mene tice, hodam vec, ok sam. Samo imam te kontrakcije ponekad, jake, ali sve rjedje..
    Beba mi ipak lici na svog tajuu. Ima crnu kosicu i buckastu glavicu 😍😍😍😍
    Joj Ana, bas te napatise. Ali ide na bolje, gotovo je. 

Ana89

E cure, da je lako, nije. Evo ja sam danas psihički malo pala. Već sam 8. dan tu, ne nazire se kraj ovim tekućinama iz mene, još su evo neke nove i počele i psiha mi je opasno pri kraju.Ali u glavi mi je da se moram zbog malog oporaviti.
    Danas čekam pedijatra od gore, ali mali je ok. Moji bili jučer, spavao je mrvica 😍😍😍.

Salatice super vijesti! Bit cete brzo zajedno😍
    Ana,sta kazu dr koliko treba vremena tijelu da se ocisti od vode? Nadam se da ce brzo proci i da cete uskoro biti zajedno❤

Klikerica
    04. Studeni 2018. 11:17

Rodila i ova moja prijateljica što sam ju spomenula neki dan da je bila po dianatal gel... bome je došla u zadnji tren po to...😍 krenule naš bebice stizati na svijet! Nemojte da vam bude panika...panika nikome ništa dobro nije donijela biti ce sve dobro😅

AllieH
    04. Studeni 2018. 11:20

Klikerica

Allie,hoćeš rubriku "moda za klince" kod mene😆Šalim se malo! No,uvijek sam bila više od bloga i tipkanja,a manje od slikanja i snimanja. To mi je okej u nekoj mjeri,ali baš da cijeli svijet gleda prve trenutke rođenja moje bebe,baš i ne.😏

Ma da, ovo sto IBM radi, ni Kardashiani ne rade, bas su opako zabrijali. 🤦🏽‍♀️
    Ana, slazem se s mamom2, mozda da stvarno porazgovaras s nekim, najbitnije je da sad izguras do kraja, najgore je proslo. 💙

Luka ❤

barbiemama
    04. Studeni 2018. 11:23

posebna pusa Salatici i Ani, našim hrabrim mamama 😘 Ana, slažem se i ja s curama. ako ti je teško, porazgovaraj s nekim stručnim u bolnici. još se ti i super nosiš sa svim tim što te zadesilo. znam da je najvažnije da je Mikael dobro, ali stvarno ti nije lako sa svim tim 😪

danas opet neki šugica, depra dan. nedostaje mi sunce.

busybee
    04. Studeni 2018. 11:29

Ana, slazem se s curama. Pricaj s nekim strucnim, sigurno ne moze odmoci! Iako se nosis ko lavica sa svim!

Joooj i ja bi sunce :( danas ne trebalo biti p opet nista -.-

_svjesna
    04. Studeni 2018. 11:29

Ana drzi se, bice bolje, brzo ce to proci ❤️ Nije ti zaista bilo lako, ja sam sve do sada mislila da je carski bolja opcija, sad si me razuvjerila 😪
    Klikerica, kako je prosao porod kod prijateljice sa Dianatal gelom? Je li bilo pucanja, rezanja, znas li mozda?

_svjesna
    04. Studeni 2018. 11:30

Ana drzi se, bice bolje, brzo ce to proci ❤️ Nije ti zaista bilo lako, ja sam sve do sada mislila da je carski bolja opcija, sad si me razuvjerila 😪
    Klikerica, kako je prosao porod kod prijateljice sa Dianatal gelom? Je li bilo pucanja, rezanja, znas li mozda?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.