meni svi rekli da je oporavak nakon carskog puno duži i teži. tako da si nekako to ne priželjkujem.
Ana, mogu mislit koliko ti je već dosta svega, a stalno se nešto novo lijepi za tebe.. Dobro ti cure kažu, nemoj se ustručavati traziti razgovor s nekim. I da je sve prošlo savršeno i završilo se u tri dana, opet se dogodi ludovanje hormona, a kamo li nakon svega što je tebe dočekalo. Ne daj se i želim vam da što prije dođete svojoj kući i uživate. ❤
Ana drzi se, bice bolje, brzo ce to proci ❤️ Nije ti zaista bilo lako, ja sam sve do sada mislila da je carski bolja opcija, sad si me razuvjerila 😪
Klikerica, kako je prosao porod kod prijateljice sa Dianatal gelom? Je li bilo pucanja, rezanja, znas li mozda?
Carski nije tragična verzija, ali ako su druge okolnosti zdravije. Držite si fige da budete zdrave do kraja.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
ana, slazem se s curama, mi ti sve saljemo pozitivu, ali drukcije je kad porazgovaras s nekim tko ti je tamo i tko ce te saslusati, opet...ti najbolje znas! Pusa tebi i Salatici i nadam se da cete se obje brzo oporaviti! Ovdje kod nas je napokon suncano, nakon onolike kise mi je potrebno malo pozitive. Danas puni tjedan, jos nisam potpuno zdrava, vec dva tjedna kasljem o muku mucim s prehladom, nadam se da ce od sutra na bolje...iako je to sad banalno kad usporedim s ovim sto prolazi Ana...drzim nam svima fige da nasi mali borci dodju na svijet sto bezbolnije!
Da, Lena se vodi kao nedonosce. Nagutala se i plodove vode malo :( Isli smo je gledati ja i tata njennn, ona spava, a on oči mu pune suza, gleda je. Sestra kaze, moze ostati jos 3,4 dana, moze sutra izaci, sve zavisi od njenog ponasanja, a za sad je super. Eto jedino bljuckane te plodove vode. Bolje da sam na carski isla... rekla sam doktorici da sta je bolje za bebu, to cemo. Ona rekla da je isto. Ali ne bi se nagutala da smo na carski 😠
Ja isla i vani ispred bolnice xD Oporavak super tece, i dalje su bolovi uzasni kad uhvate, ali samo pomislim na bebu i predisem to. I krvarenje nije strasno uopste. Pa moj treci dan menstruacije je znao biti kao ovo danas.
Bebu nmg slikati, ne daju da unosimo tel. Tek kad je izvade iz inkubatora.
Savjet, ponesite paracetamol obavezno.
Ana,
vjerujem da ti je dosadilo. Samo misli na svog bebana, kao sto i mislis, i to je to, blizu ste kuce, mora prestati ta voda. I slazem se za psiholosku pomoc. I sama sam je htjela traziti kad sam ostala dole lezati, ginekolog mi preporucio i rekao da zenama koje dugo leze ili imaju traume neke dolaze psiholozi.
Drzim fige da idete brzo kucici. Mikael je ojacao sigurno. 😍 Ko bi rekao da cemo ja i ti otvoriti sezonu? Sad je vrijeme za jednu terminsku. Maggie, Ivylee, Mateja 😋😊
Da, Lena se vodi kao nedonosce. Nagutala se i plodove vode malo :( Isli smo je gledati ja i tata njennn, ona spava, a on oči mu pune suza, gleda je. Sestra kaze, moze ostati jos 3,4 dana, moze sutra izaci, sve zavisi od njenog ponasanja, a za sad je super. Eto jedino bljuckane te plodove vode. Bolje da sam na carski isla… rekla sam doktorici da sta je bolje za bebu, to cemo. Ona rekla da je isto. Ali ne bi se nagutala da smo na carski 😠
Ja isla i vani ispred bolnice xD Oporavak super tece, i dalje su bolovi uzasni kad uhvate, ali samo pomislim na bebu i predisem to. I krvarenje nije strasno uopste. Pa moj treci dan menstruacije je znao biti kao ovo danas.
Bebu nmg slikati, ne daju da unosimo tel. Tek kad je izvade iz inkubatora.
Savjet, ponesite paracetamol obavezno.
Ana,
vjerujem da ti je dosadilo. Samo misli na svog bebana, kao sto i mislis, i to je to, blizu ste kuce, mora prestati ta voda. I slazem se za psiholosku pomoc. I sama sam je htjela traziti kad sam ostala dole lezati, ginekolog mi preporucio i rekao da zenama koje dugo leze ili imaju traume neke dolaze psiholozi.
Drzim fige da idete brzo kucici. Mikael je ojacao sigurno. 😍 Ko bi rekao da cemo ja i ti otvoriti sezonu? Sad je vrijeme za jednu terminsku. Maggie, Ivylee, Mateja 😋😊
Nema veze to gutanje plodove vode sa nacinom poroda, ionako se beba naguta vide u trbuhu jos, nema garancije da je je bi popila i da si na cr isla :) isto kao pupcana ona kaj bebama cesto bude oko vrata tako je i ovo, jako cesto beba se naguta pl vode tak da ne brigaj :)
Salatice, jesu li bolovi od konaca ili od stezanja materice i vracanja na svoje mjesto? 😔
Nevjerovatno mi je da vec se super kreces i da oporavak fino tece, za par dana cete obje biti kao nove, sigurna sam i da ce ti mlijeko doci cim ju stavis par puta na prsa, jos si sva u soku i nemas priliku da se pravo zblizis sa njom ❤️
Ana stvarno su te izmucili al ostani pozitivna, glavno da je sa bebacem sve u redu , i da pitaj za pomoc bolje nego da se mucis 😘
Salatice i moja se curica se nagutala plodne vode bljuckala ju prva dva dana i posli sve ok, meni to niko nije ni reka dok jedna sestra nije bila u nocnoj i skuzila da ona bljucka plodnu vodu i rekla mi i kroz nos joj izlazilo a ja rodila od prvog truda do samog izgona 3 ure proslo bez punti al sam je skoro sama porodila babica usla u zadnji cas u boks bili su krcati a mislili necu ja skoro eto srica sta sam uspila dozvat nekako onako kroz ono zadnje jedva, zato ovaj put necu bit sama ide muz sa mnom pa nek on vice i doziva
Klikerica, kako je prosao porod kod prijateljice sa Dianatal gelom? Je li bilo pucanja, rezanja, znas li mozda?
Rodila je jutros,pa još nisam stigla pitati za detalje,ali javim čim se budemo čule. Čekam da nadođu.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
meni svi rekli da je oporavak nakon carskog puno duži i teži. tako da si nekako to ne priželjkujem.
Nema mjerila
Ja sam 14.dan pocela izlaziti i od tada svakodnevno
Nosila sama kolica niz i poslije uz 30ak skala
Svema sama doma radila oko male i kuce jer je mm radio
A sestra rodila prirodno al ponata dole nit je mogla sjedat ni hodat dobrih mjesec dana
Tako da kako kome.....
Sortiraj odgovore
Najstariji