Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majana
    04. Studeni 2018. 15:09

Ajme te kontrakcije nakon poroda su me vise bolile nego trudovi tako da cure drzite se 

Klikerica
    04. Studeni 2018. 15:15

Salatice i Ana,
    Mozda vam nece biti puno lakše,ali ja od malena i kad se borim s dijagnozama i kad razmišljam o tome kako se moje tijelo bori uvijek razmišljam kroz crtić Moje tijelo i to izgleda otprilike ovako.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

m.girl6
    04. Studeni 2018. 15:35

Salatice i ana, kraljice nase, svaka vam cast. To sve ceka i nas, al nekad si mislim da je to tak daleko a mislim da ce me panika poceti loviti kad ce mi se noa okrenuti u stickeru. Sad 12.idem i u Petrovu u TA i kod Kosa pa cemo vidjeti kaj ce reci. 
    AllieH, kompletic je premedeni. :)
    Klikerice, obozavala sam taj crtic. 😉

Noa 💙

zadranka86
    04. Studeni 2018. 15:51

Samo cu uc pozdravit nase kraljice Anu i Salaticu...I pozelit curama puno srice i brz oporavak a malim buhtlicama da sto prije napreduju i da brzo produ ovi bolnicki dan da vrlo brzooo idu svojoj kuci...cure odradile ste posao zivota donjele na svit novi zivot i to je nesto preeekrasno..samo hrabro i ustrajno svaka poteskoca je normalna i rijesiva sad mozete opusteno preuzeti svoju novu ulogu majke..Naj lipsu ulogu na ovome svitu..Sretnooo curee..

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    04. Studeni 2018. 15:59

spremam si torbu polako. kaj mislite o ovome kao outifu za izlazak? s tim da bih još jedne gegice sa stopalima ispod ovih hlačica stavila, ali baš su te sad na pranju. 

mmama2
    04. Studeni 2018. 16:01

barbiemama

spremam si torbu polako. kaj mislite o ovome kao outifu za izlazak? s tim da bih još jedne gegice sa stopalima ispod ovih hlačica stavila, ali baš su te sad na pranju.

Preslatko je 😍😍 samo kaj budes sjeo jastukom :/

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    04. Studeni 2018. 16:04

mmama2

Preslatko je 😍😍 samo kaj budes sjeo jastukom :/

ma ide odmah u autosjedalicu i dekicu ću pripremiti za pokrit ga. tata mu je kupio taj jastuk i oće se slikat s njim prije nego izađe u tome 😂 

Ptičica
    04. Studeni 2018. 16:05

Cuee ima li koja vrtoglavicu? U biti, pritisak u glavi, kao omamljenost? Neznam kako da objasnim. Ne vrti mi se soba, nego mi je sve u slow motionu. Imam osjecaj da mi je glava preteska na vratu, ali nije glavobolja..😖

Ptičica
    04. Studeni 2018. 16:06

Ko da cu se dvaki momenat onesvjestit

barbiemama
    04. Studeni 2018. 16:08

Ptičica

Cuee ima li koja vrtoglavicu? U biti, pritisak u glavi, kao omamljenost? Neznam kako da objasnim. Ne vrti mi se soba, nego mi je sve u slow motionu. Imam osjecaj da mi je glava preteska na vratu, ali nije glavobolja..😖

ponekad mi se dogodi. ali najčešće kad pretjeram s aktivnostima, osjetim blagu slabost i onda krenem paničarit pa mi se pojavi nesvjestica. skužila sam da samu sebe neke istripam s tom panikom da ću se onesvijestit jer mi se dva puta ful zacrnilo pred očima u proteklih par mj. sad svaki put mislim da će opet tako ako mi je imalo loše. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.