Da,da… oni iz Ikee. Jos kad dodje baldahin između 💭i 🌙,bit ce divno kada sve dođe na svoje mjesto samo neka se sada prvo sve izrači.
I mi smo uzeli oblacic, jos mi je u najlonu. Je li svijetlo priguseno ili kako gori? Ne vidim na slici bas najbolje, a nekako sam se nadala da nije prejako, da cemo ga moci koristiti kao nocno svijetlo kod kinderbeta.
Mi imamo crveno srce, isto iz Ikee i dosta je priguseno
Zadranka, ne brini. jučer je Neo doslovno bio miran cijeli dan, do pred spavanje kad me krenuo lupati nožicama. a inače se javlja u poznatim intervalima. oko 10 ujutro, nakon što ručam, na popodnevnoj kavi na poslu, oko 8 navečer kad legnem u krevet. i to je otprilike to. ostatak vremena spava 😂
Du bas ste👌😍
Klikerice super je kutak,jedva cekam finalnu verziju😊
Barbie robica za izlazak je bas slatka😍
Du kako zgodna trudnica
Klikerice baš ste lijepo uredili sobu 👌😃
Zadranka i meni je tako, čim se malo umiri ja se Uspaničim, tako sam u petak paničarila pa je u subotu i danas opet sve bilo kao i prije. Mi bi najradije da nas stalno lupaju, sa znamo da je sve ok, al ne mogu, i oni moraju spavati i odmarati 😀
Baš si ti govorila zadnji put da su sad već velike bebe i da nema refleksno lupanja više toliko, a sad im je i manje mjesta za egzibicije. Bit će to sve uredu vidjet češ 😃
Rita
Zadranka evo baš sam sad vidjela da na mom lilypie piše sleeping most of the time
Rita
Du predivni ste 😍
Klikerice vec sad izgleda jako jako ljepo jedva cekam i zavrsnu sliku klikeru ce bas biti ljepo😍❤️
Barbi robica za izlazak mi je predivna 😍😍
Zadranka i moj je danas nesto mirniji cak i to malo kad se okrene ili rastegne me poprilicno zaboli imam osjecaj ko da je skroz negdje nezgodno se smjestio i kak su cure neki dan pricale ko da mi kopa po cerviksu bas nekako bolno tako da mi i pase da se u ovoj pozi ne javlja bas cesto jer kazem poprilicno je nelagodno..
Pticice jesi bolje? I ja pretpostavljam da ti je tlak pao, dogada se i meni.
Du divna si 😍
Barbie preslatka je robica 😍 I dovoljno slojeva 👍
Klikerice svida mi se raspored, bit ce super 😍
Zadranka imas iskustva, znas da je normalno da se umire. Kuzim i da te strah cim se ne javi duze, probaj ga isprovocirati.
Mene boli i dalje, malo manji intenzitet bolova mozda. Zivim u zenu i strpljivo cekam pregled.
Jelo mi je nesto slatko pa sam skeirala domace jabuke i smuckala crumble. Sve bi bilo dobro da nisam od puste zelje za slatkim pretjerala sam sladilom 🙈 Bilo je na rubu jestivog i nejestivo preslatkog ali nisam se dala smesti 🐷 Moram li reci da mi je pomalo muka? 🤦♀️
Miranda što ti misliš o pritisku u donjem dijelu trbuha prilikom kretanja? Može li se to pripisati da se beba loše namjestila pa tijelo tako reagira ili beba raste pa se napravi pritisak? Kao da se mučim hodat kolko me to učini tromom i jednostavno me pita leći jer mi je užasna nelagoda od tog pritiska. kad legnem ništa ne boli i sve super. Nije svaki dan,tipa ovaj tjedan svaki drugi dan kad sam bila više aktivna. A danas cijeli dan odmaram i čim više ležim i ok je.Strah me da mi ne bi izazvalo otvaranje
spremam si torbu polako. kaj mislite o ovome kao outifu za izlazak? s tim da bih još jedne gegice sa stopalima ispod ovih hlačica stavila, ali baš su te sad na pranju.
Ovako sam i ja planirala, čak imamo isti bijeli kompletić (Kik?). I meni je palo na pamet da je jedan sloj na nogicama možda premalo (u odnosu na rukice gdje su dva sloja), ali radije ću staviti 2 deke nego ga jako zabundavati. Mislim da će biti dovoljno.
Sortiraj odgovore
Najstariji