Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    04. Studeni 2018. 17:42

Du, preslatke ste! 😍 Sljedeci put jednu iz profila! 
    Klikerice, jako vam je lijepo! Jesu to lampe oblacici i mjesec? 
    Pticice, oko mene se svi danas zale na neku slabost i/ili glavobolje. Probaj odlezati i svakako provjeri tlak. Drzim fige da brzo prodje 😘

Luka ❤

Klikerica
    04. Studeni 2018. 17:48

AllieH

Klikerice, jako vam je lijepo! Jesu to lampe oblacici i mjesec?

Da,da... oni iz Ikee. Jos kad dodje baldahin između 💭i 🌙,bit ce divno kada sve dođe na svoje mjesto samo neka se sada prvo sve izrači.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Ivylee
    04. Studeni 2018. 17:48

Du zgodnaaaaa 😍👌
    Klikerice bit će to super kutak!
    Ptičice ja bi isto rekla da je to nizak tlak no ako možeš igdje bilo bi dobro da ga provjeriš koji dan... Ja sam s tim tlakom uvijek na oprezu pa možda nisam najrelevantnija 🙈
    Meni je sve teže nekako, mislim da mi i ovo vrijeme ne ide u prilog 😑 U utorak sam na pregledu, baš me zanima stanje...ja bi volila da se nešto pokrene ali isto nekako imam feeling da ću čekati 39+

AllieH
    04. Studeni 2018. 17:59

Klikerica

Da,da… oni iz Ikee. Jos kad dodje baldahin između 💭i 🌙,bit ce divno kada sve dođe na svoje mjesto samo neka se sada prvo sve izrači.

I mi smo uzeli oblacic, jos mi je u najlonu. Je li svijetlo priguseno ili kako gori? Ne vidim na slici bas najbolje, a nekako sam se nadala da nije prejako, da cemo ga moci koristiti kao nocno svijetlo kod kinderbeta. 

Luka ❤

Klikerica
    04. Studeni 2018. 18:08

AllieH

Klikerica

Da,da… oni iz Ikee. Jos kad dodje baldahin između 💭i 🌙,bit ce divno kada sve dođe na svoje mjesto samo neka se sada prvo sve izrači.

I mi smo uzeli oblacic, jos mi je u najlonu. Je li svijetlo priguseno ili kako gori? Ne vidim na slici bas najbolje, a nekako sam se nadala da nije prejako, da cemo ga moci koristiti kao nocno svijetlo kod kinderbeta.

A ovako kad sva 3 upalim je baš obasjano,ali s jednim moze posluziti kao nocno svjetlo. Uzela sam one sijalice koje su preporučene😉

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

zadranka86
    04. Studeni 2018. 18:34

Cure moj decko u mom drobu jedno dva dana opet se pretvorio u uspavanu ljepoticu...inace je pravi ratnil unutra i izvodi stalno akrobacije a sad ima dva dan opet uspavan..znam da je to sve normalno ali mene tako svaki puta s tim preplasi oni ne bude mi sve jedno....jel i kod vas ima tako dana kad su uspavani..dajte me malo utjesite..bas me s ovim uvil prepadne...znamm sve je to kao normalno ali valjda prirodno tako da se odma zabrines i pitas se jel sve kako treba..😣😣😥😥

url=https://lilypie.com]

du1988
    04. Studeni 2018. 18:35

hvala cure 😍😘 barbiemama, obleka za van je preslatka! i umrla sam na story 😂😂 klikerice, kutak je stvarno super vec sad, cekam i zavrsnu verziju 😊 prijavljujem opet pojacan apetit, Boze pomozi do kraja s ovom mojom dijetom 😂

url=https://lilypie.com]

luks
    04. Studeni 2018. 18:36

Klikerice stvarno super kutak, ono nužno i najbitnije sve na ruku. 👍

Lovre

_svjesna
    04. Studeni 2018. 18:37

Zadranka meni se isto desava, nista se ne brini, moj je bio jako aktivan i zadnjih dana uspavan, ovdje sam iz tog razloga pitala koliko cesto cujemo pokrete, i evo ga danas opet je aktivan bas jako udara s mjesta me pokrene 😁
    Mislim da su te faze sasvim normalne, nemoj da se brines jer beba osjeti da si zabrinuta pa se mozda jos vise pritaji. Primijetila sam da kad sam sretna da je tad i beba aktivna, kad se igram sa svojim psom koji me totalno opusti i nasmije beba se odmah javlja ☺️

pepe1907
    04. Studeni 2018. 18:43

Du, super linija 😉 i meni se sviđaju oblačići, baš me zanima kak će bit kad završite sve...mi bili u jednoj dužoj šetnji, sad sam toliko uspuhana, ruke i noge ootečeenee ajmee... ko balon sam... sad bi mogla na spavanje, baš mi je teško zadnjih par dana i ne mogu disati kad ležim a još 5 tjedana 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.