blaza i mina, super za preglede! ❤️❤️ Nek se nastavi u istom tonu 😍 mina, ti si kod privatnika u Zd? Kad se uopce krece u TA? To ima neki univerzalni tjedan ili ovisi od doktora do doktora?

url=https://lilypie.com]
Blaza i Mina super za bebace!👍😍
Nek i svima ostalima budu samo dobre vijesti!
Anchy ni ja ne vidim tih 16 kila,di su??

Blaza i Mina bravo za lijepe vijesti
Kani, Miranda i ako ima jos koja pregled sretno
Ja nosila 24satni urin za proteine i vadila krv
Ana i Salatice cekamo vas s vjestima kako ste vini bebaci jutros

Mina i Blaza cestitam na lijepim vijestima s pregleda 👌 Nek se i drugum curama nastavi u istom tonu 🤞
Sve nas se više prebacuje u TA vidim...uskoro će baby boom 😍
Mene donja leđa ubijaju kod hodanja, kukovi se ukoče kad spavam...kao stara baba se osjećam, ni blizu tome mi nije bilo u prvoj trudnoći...a bebolina je i nešto mirnija nego inače. Tko zna, možda se nešto i sprema. Sutra sam na Merkuru pa budemo vidjeli stanje.

Ana i Salatice čestitkee💞💞💞💞💞 Brzo se oporavite, a bebama zelim dug i sretan život!!!
Super za odlicne vijesti sa pregleda, mi smo u petak, jedva cekam...sve mi je teze se kretati, zateze na sve strane al sve za nase bebice😍
https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png
Mina i Blaza cestitam na lijepim vijestima s pregleda 👌 Nek se i drugum curama nastavi u istom tonu 🤞
Sve nas se više prebacuje u TA vidim…uskoro će baby boom 😍
Mene donja leđa ubijaju kod hodanja, kukovi se ukoče kad spavam…kao stara baba se osjećam, ni blizu tome mi nije bilo u prvoj trudnoći…a bebolina je i nešto mirnija nego inače. Tko zna, možda se nešto i sprema. Sutra sam na Merkuru pa budemo vidjeli stanje.
koja je provedura za Merkur za TA?

Sve nas se više prebacuje u TA vidim…uskoro će baby boom 😍
Mene donja leđa ubijaju kod hodanja, kukovi se ukoče kad spavam…kao stara baba se osjećam, ni blizu tome mi nije bilo u prvoj trudnoći…a bebolina je i nešto mirnija nego inače. Tko zna, možda se nešto i sprema. Sutra sam na Merkuru pa budemo vidjeli stanje.
koja je provedura za Merkur za TA?
Pepe nema naručivanja, samo dođeš s uputnicom. Naručuje se jedino za uzv, a mene su to oni naručili na prvom pregledu za sljedeći. To ti sve pričam o prvoj trudnoći i tuđim iskustvima jer ovu trudnoću od početka vodim gore pa se neovisno dogovaram s doktoricom pred kraj radnog vremena TA.

Jutro curke. 😊
Sretno svima na pregledima 🤗
Blaza cestitam na super pregledu, bitno da je sve ok. Hihi glavonja 😂 to ce se izregulirat do kraja, ne brini 😊
Mina takodjer cestitke, neka bebac napreduje, pravi je decko. Kilaza odlicna 🔝😊
Barbie super je robica za izlazak 🤩
Klikerice super kutak za malenoga 💪 mi isto uzeli oblak svjetiljku 😁
Ivylee drzi se, jos malo i bit ce bebica u rukama 🤗

Jutro cure 😊
Evo muz i ja u pogonu od 5ipo, bome smo se vec umorili hehe
Isla sam jutros vaditi krv za stitnjacu i nakon toga za krvnu grupu ono sta se kontrolira u 34 tjednu, nemam pojma sta tocno al dobro.
Onda smo se sad isli upisati i platiti za trudnicki tecaj, danas u 13h pocinje i jedva cekamo.
Bas mi je bilo cudno kad sam usla u rodiliste, onako nekako cudno ugodni osjecaj sa dozom straha. Teta na salteru je bila neka bahata baba ali teta u tajnistvu, neka doktorica jako ljubazna, bas je bila ugodna.
Sad smo u banci pa idemo nesto jjesti i popiti kavu, jedva cekamo tecaj 😁
Cure, bas mi je drago za lijepe vijesti s pregleda, bebice su nam sve vece i sve je sad tako blizu 😍
Vidjela sam i divne trudnice, sve ste prekrasne!!
Takoder i lijepi uredeni djecji kutci, predivnoooo 😍😍
Zelim svima ugodan dan 😘😘

blaza i mina, super za preglede! ❤️❤️ Nek se nastavi u istom tonu 😍 mina, ti si kod privatnika u Zd? Kad se uopce krece u TA? To ima neki univerzalni tjedan ili ovisi od doktora do doktora?
Ja sam isla kod vlatkovica i prije opcenito na preglede i onda sam odlucila da nastavim vodit trudnocu tamo jer mi ionako dodjemo jednom mjesecno na otok kod mojih, i onda sam se zadnji put dogovorila s njim da dodjem jos jednom, takoreci mogu i jos kod njega ici, ali necu vise putovat sad zadnji mjesec iako je sve super, zato sam se i zakacila s muzem sta putujem sad u ovim tjednima xD tako da zapravo nema pravila, mislim da ide po dogovoru sa doktorom, neke cure idu ranije, neke kasnije, neke ni ne vide TA

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji