Uh a apetit katastrofa nema sekunde da mi hrana ne padne napamet hahaha strasno stotka mi ne gine 🐷 mene sve boli cim hodam duze od 5 min mislim da kod mene i prekomjerna kilaza igra veliku ulogu, prosli put je bila na zadak cerviks mi je 5.00 bez pomaka zadnja 2 pregleda i sve zatvoreno, prekjucer sam radila kiflice dok sam ih razvaljala vec mi leda otpala ostatak dana mi je bilo ko da me ko nozem bode
Meni je osto pritisak dok hodam al to je tako jer minje dosta nisko stomak
MareiKate moze proci kombinacija hrane i da je na mome meniju
Ana, Salatice kako ste i kako bebaci popodne, veceras?
Cure hvala Vam na vasim savjetima i rijecima utjehe....i istina i sama sam svjedocila nedavno vama sto je meni moj ginic rekao za pokrete i za njihovo mirnije stanje..Ali evo ono dva dana miran ja se opet uspanicin...Jednostavno valjda jace od mene..Iako znammm znamm sve je to normalno ali isto mi je punoooo lakse kad to cujem i od vas..znate i same kako to ide...A jebe mu misa odanit cu tek kad rodim i budem znala sad je tu i sve je u redu....Hvala vam..i evo moram vam i reci da se malo i razbudio popodne..bila mi prija pa san skrenula misli s toga i kao da se on odma poceo opet onako vrpoljit i odmah mi je bilo laksee...hvala vam drage moje..
url=https://lilypie.com]
Ivana_G & zvrkica - sorry na kasnom odgovoru.
Razgovarala sam s duolom (da... ful me strah, razmisljam da unajmim jednu), i spomenula je Brežice kao opciju bolnice. To je javna bolnica, ali navodno su uvjeti top. Preko nje se dode do primalja koje te valjda i posjete prije i sve nesto plus 5, i doktori su navodno iz zg, i ako se 'slucajno' zateknes tamo... hzzo refundira trosak bolnice.
Ako imas eu iskaznicu.
Cijena je 3 puta manja nego kod nas privatno. A navodno je usluga top.
Ne znam... eto... to sam cula.
Googlala sam. Ima pozitivnih priča.
Iako sam ja u 33 tjednu i kompletnom strahu, panici, pa ne znam imam li snage uopce do tamo ici.
💟 it's a girl 💟
Maggie, je je, iz Kika je kompletić. uzela sam ga negdje u 8. mj kad je na sniženju bio 17,90 kn 😂 a fakat je identičan kao takvi kompletići u h&m.
U zaostatku sam dosta stranica, kad sve procitam pola zaboravim.
Ana, Salatice drzite se, uskoro cete u svoj mali dom :)
Kutki, odjeca i trbuscici su predivni.
Hrana, apetit da ne pricam . 🍊🍕🍧
U utorak OGGT.
Mi danas sluzbeno ulazimo u zadnje tromjesecje. Sa prestrasnih +16 kg 🙄🙄🙄
Mi smo bili u kinu,gledali Freddie Mercurya i moram prijaviti nachose s 2 umaka i klikera koji na svaku pjesmu pleše
danas smo to istančali jer pošizi na zvuk 1.bušilice 2. usisavača 3. glazbe u autu
Maleni očito voli kad mama leži ili kad mama i tata pričaju... ne voli baš te neke netipične zvukove ili ga toliko zanimaju da od sreće poželi iskočiti,što vi mislite?
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Klikerice to i mene tak zanima, najrade bi usla njemu na trenutak😂😂 evo lezim na lijevom boku, mazim ga, oce mi probit trbuh od skakanja i lupetanja i sada mene tak jako zanima jel mu pase to ili se ustvari buni😂😂, doduse on 0-24 toliko mlatara da nema boga da spava 15,16 sati kolko kazu da bi trebali spavat u danu.. nema sanseeeeee!!!!! Lupa kad hodam, kad stojim, kad lezim, sjedim, jedem, ne jedem 😋😋
url=https://lilypie.com]
Moj je danas bio baš miran i nikako ga navesti da se pokrene, dobrih 20 minuta smo se "svađali". Ne čini se to puno vremena, ali inače na prvi moj dodir, pogotovo ako sam na lijevom boku, reagira i gura nožicama. Uglavnom, danas sam popodne mazala uljem IKEINU radnu ploču i boravila sam u kuhinji nekih 15-ak minuta pa sam se pobojala da su mu ta isparavanja nekako mogla naškoditi. Išli smo poslije muž i ja odmoriti i ni glasa od njega. Izludila sam tih 20 min. dok se nije javio... tek onda sam mogla mirno zaspati.
Prijavljujem prvo spavanje s nepropusnom podlogom na madracu. Nadam se da si nisam prizvala vraga s tim 😁 i da neće još zatrebati. Ipak imam karte za kino za srijedu!
Evo mene sa bolovima cijelu noc 😶 Kontrakcije u materici... Izgleda prerano sam se krenula radovati i previse hodati. Sto se tice bebe, meni je postalo strasno ici kod nje.. nmg je gledati u inkubatoru, previse zagledam u disanje (zalila sam se na fb), pokrete, trzaje... Samo cekam pedijatra danas da nam se kaze kako je beba, zvanicno. Jer nema ona malu kilazu i ako je prihvatila hranu, ne vidim problem... Muz ne da da se bojim, govori samo pozitiva, ali razumijete me cure. Inace ima rupice na licu (na svojim bebelim obrazima) kao i njen tata 😍 i mazila sam joj mekanu nogicu (trzne je, znaci dobri refleksi).
Procitala sam dosta stranica nazad, da se vratim u priču, jedva cekam sljedecu bebu, ali nemojte prije 36,37. Dogovoreno? 😋😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji