Ana i Salatica - cestitke na bebama :) !!! Prvaci mali.
(Bez obzira na sve događaje... :/)
💟 it's a girl 💟
Pa ja da nisam imala ovoliku rupturu vagine, cak i prema zadnjici, mogu reci da je porod bio savrsen. Od 1 do 8 sam se otvorila do kraja, uz to da su prvih sati, bolovi bili neosjetni, pa ono boli, ali predisem i na kraju ponekad joj. Da vam dam pozitive 😊 Ali sta se desilo da sam toliko ispucala, nisam se dobro napinjala ja mislim, jer trebalo mi je dosta puta za jednu malu bebicu, koja bi trebala isklizniti samo.
Pored mene cura 4800gr rodi curu, par koncica 😶😶😶😶😶😶😮
A Svjesna imam jos kontrakcije materice, ali sve su rjedje, sad se vec u 2 sata desi jednom. Sinoc je bilo cesce.
Isto nmg sjediti kako treba i bojim se velike nuzde kad bude trebalo. Zato samo jedem plazmu i supu ce mama donijeti.
Ja se i sad bojim stolice. U zadnje mi nedjelja postala dan za tu aktivnost. Uzas jedan al ne znam vise sto prirodno provat
Nazalost da zene popucaju ugl jer ne tiscu pravilno, ili ako je beba bas ekstra velika.. nadam se da je babica bila uz tebe cijelo vrijeme i pomagala :/ makar ti govorila kaj i kako
url=https://lilypie.com]
Kod mene danas aktualni menstrualni bolovi, malo jaci nego dosad i drze me vec par sati. Ne znam jel psiha odradila svoje pa odjednom i mene boli s obzirom da su zimske bebe pocele pristizat ili je nevezano. Srecom nisu kontrakcije ali je konstantna menstrualna bol. Lezim i cekam da stane. I svako malo provjeravam stanje na wc-u 🤦♀️ Bar me ono ispod rebara vise ne boli. Bebe lupaju uobicajeno ❤️
Allie krasan je kompletic 😍
Ana slazem se s curama, trazi pomoc, ne moras se sa svime nositi sama 😘
Salatice 4800 😮 Wow 🙈 Dosta brzo si rodila za prvorotku, da. I odlicno podnijela sve skupa 😊
Miranda mene su jucer isto dosta dugo drzali menstrualni bolovi al proslo je sreca kad sam zaspala, isto mi nije bilo svejedno i sto kazes stalno sam isla u wc provjeriti stanje. Danas kao da nista nije bilo.
Danas imamo drugu brigu a to je skupljanje 24 satnog urina za klirens i biuret i onda ujutro jos krv i urin s tim. Danas sam se vagala i ispada da sam dobila 1 kg u 2tj, ja zadovoljna.
Allie krasan je kompletic 😍
Ana slazem se s curama, trazi pomoc, ne moras se sa svime nositi sama 😘
Salatice 4800 😮 Wow 🙈 Dosta brzo si rodila za prvorotku, da. I odlicno podnijela sve skupa 😊
Evo ja ću se pohvaliti da sam prvi porod obavila za 1,5h i da sam im bila prva prvorotka da je rodila tako brzo,svi u čudu bili. Malenog sam izbacila u jednom trudu kad su rekli tiskaju tako da stvarno ovisi od žene do žene
Ana i Salatica- cestitam na prvim bebicama, drzite se i brzo se oporavite! 🤗🤗❤
Mene je isto sad vec lagano trta, s obzirom na sam blizu vas s terminom, a i vec par dana isto imam menstrualne bolove navecer, i po par sati.. nadam se da ce mali pricekat jos malo 🙈😂
Nema vam tu cure pravila,meni je prvi put sve skupa zavrsilo za 4 sata i bolovi i porod beba je bila 3900,51 duga ,37 tjedan trudnoce i skolski jesam imala konaca jer je beba imala veci promjer glave nego se zena moze otvorit,ko nova bila za 7 dana,drugi porod jedva prezivili i ja i beba i zato sad razmisljam o carskom jer se mm totalno boji vise od mene ,vidit ce mo sutra na razgovoru.
Miranda mozda se sprema lagano 😊.
Ja imam cesce bh kontrakcije malo neugodno ali nista strasno.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Pa ja da nisam imala ovoliku rupturu vagine, cak i prema zadnjici, mogu reci da je porod bio savrsen. Od 1 do 8 sam se otvorila do kraja, uz to da su prvih sati, bolovi bili neosjetni, pa ono boli, ali predisem i na kraju ponekad joj. Da vam dam pozitive 😊 Ali sta se desilo da sam toliko ispucala, nisam se dobro napinjala ja mislim, jer trebalo mi je dosta puta za jednu malu bebicu, koja bi trebala isklizniti samo.
Pored mene cura 4800gr rodi curu, par koncica 😶😶😶😶😶😶😮
A Svjesna imam jos kontrakcije materice, ali sve su rjedje, sad se vec u 2 sata desi jednom. Sinoc je bilo cesce.
Isto nmg sjediti kako treba i bojim se velike nuzde kad bude trebalo. Zato samo jedem plazmu i supu ce mama donijeti.
Kontrakcije imam i ja. U kombinaciji sa 90 posto neostvarenim nagonom za WC. Veselo mi je.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji