Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    04. Studeni 2018. 08:42

Jutro ekipa 😊
    Salatice kako si? Pusti punte, rijetko tko prvi put prode bez njih. Mene su ti 2x rezali pa sam isto iznutra cijela pukla na cik-cak. Salatice Lena je tu!! I predivna je! Dode mi da se zaletim do Banja Luke čas da je vidim svojim ocima. 😁 cestitam ti jos jednom 😘😘😘
    Ana sta se ti napati 😨 zeno, svaka ti cast. E, oprosti na rijecniku, ali usrala sam se kad procitah puste drenove. Ajme majko.. al ajde, idemo na lijepse teme. Mikael svaki dan bude s tobom? Napreduje po ps-u? A mlijeko. Bit ce malo muke s tim izdajanjem dok ne budes dobila zeleno svjetlo za dojit, al isplati se. Veliki poljubac!

• Malaaiva
    04. Studeni 2018. 08:47

Salatice čestitke 🍾🍾
    Sad češ napokon moći uživati sa svojom Lenom 🤗🤗😘💓

Rita

pepe1907
    04. Studeni 2018. 08:47

MareiKate

Dobro jutro cure!
    Salatice draga, čestitam! Žao mi je da si tako popucala, ali želim ti brz oporavak! A Lena, mala slatka buhtlica 😍 Svu sreću vam želim!
    Anai ti se drži, pomalo, čovječe do Božića si ko nova, sa svojom štrucom pod borom 🤗 a mi ćemo brojati sitno i paničariti 😅
    Ja sam pogledala video što je jučer Klikerica stavila i uplašila se svjetski 😄 kad vidim takav neki friški video, stvaran, tu atmosferu u boxu sva se naježim, skužim koliko je to stvarno i blizu.
    A nije mi jasno, ta cura iz videa, ležala im je tamo od kad je bila 4 cm otvorena, čeka se za epi, prerano je, i na kraju nisu stigli uopće dati epi 🙄 vidim da se preživi i bez toga, naravno, ali to me malo ljuti 😐 pretpostavljam da u ključnom trenutku nije bilo anesteziologa ili nešto…

ma nije da ga nije bilo, nego se ocito brzo otvorila i izdrzala...u merkuru su jako azurni i ako hices epi.dobis je odmah

Majana
    04. Studeni 2018. 08:50

Jutro svima
    Ana i Salatice sve ce to proc i vi cete ubrzo uzivat sa svojim bebacima  💪💪💪😘😘😘
    Joj koji slatki obrascici u male Lene 😍

pepe1907
    04. Studeni 2018. 08:53

Bome Ana svašta te snašlo, ali vidim da si hrabra i samo pozitivno! Ma kažem ja vama vas dvije ste prave lavice 💪😁

a namm kak je termin 14.12. brijem da cemo tek oko 20og doći na svijet...baš mi ie tak neki osjećaj 😏😀

AllieH
    04. Studeni 2018. 08:59

Dobro jutro cure! 
    Ana i Salatice, svaka cast, bez teksta sam, pogotovo na Anino iskustvo, zvuci prestrasno, ali vjerujem da kad pogledas Mikaela, sve je vrijedilo. 
    Ima li naznaka kad biste mogli kuci?
    Salatice, jesu vama sto rekli, kako prosla vizita jutros? Jesu li ti je vec donosili da probas dojiti? Ne znam kako to kod vas ide, nemate koza na kozu? 
    Za izlazak iz bolnice sam mislila ovaj kompletic, ispod bodi dugih rukava, kapicu i sivo medo odijelo. Preko dekicu prebaciti. 

Luka ❤

• nali
    04. Studeni 2018. 09:12

Jutro! Ana i Salatice hrabrice 😘😘 Kako ste danas? Kako su Mikael i Lena? 

Ptičica
    04. Studeni 2018. 09:35

Allie prekrasan kompletic! 😍😍 ali bas! Gdje si uzimala? 
    Trebas neku stranicu skrojiti. Kao Klikerica blog, jer zeni su stvarno "rijeci igracke", tako ti- neki modni 😏😏

pepe1907
    04. Studeni 2018. 09:48

AllieH

Dobro jutro cure!
    Ana i Salatice, svaka cast, bez teksta sam, pogotovo na Anino iskustvo, zvuci prestrasno, ali vjerujem da kad pogledas Mikaela, sve je vrijedilo.
    Ima li naznaka kad biste mogli kuci?
    Salatice, jesu vama sto rekli, kako prosla vizita jutros? Jesu li ti je vec donosili da probas dojiti? Ne znam kako to kod vas ide, nemate koza na kozu?
    Za izlazak iz bolnice sam mislila ovaj kompletic, ispod bodi dugih rukava, kapicu i sivo medo odijelo. Preko dekicu prebaciti.

ja mislim da nema potrebe jos preko toga medo odijelo, samo dekica... mi cemo imat bodi dugi rukav, hlacice, carapuce kapica i medo odijelo i dekica...

Pticaselicazgst
    04. Studeni 2018. 10:03

Jutro,
    Ana i Salatice svaka vam cast, hrabre ste lavice 🤗🤗 najbitnije od svega je da je s malenima sve u redu a vama zelim sto brzi oporavak 😊 bome ste me posteno i prepale, s obzirom da smo terminuse 😅 sad cemo vidit kad ce moja Nika 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.