Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    04. Studeni 2018. 03:12

evo probudila se i ja. a tek je 3 😱

• Teatoni
    04. Studeni 2018. 06:29

Jutro curke 😊
    Maggie hvala na info. 😊😊 
    Curke kaj ste odabrale od obleke za izlazak iz rodilista? Ja sam pripremila bodi dugih rukava, jednodjelno odjelce, carapice i kapicu samo se premisljam dali ju staviti jos u medo plisano odijelo jer neznam dali smije u autosjedalicu u tom odijelu. I dekicu za pokriti.

• pepercorn
    04. Studeni 2018. 07:33

Salatice cestitam i zelim brz oporavak!

_lily_0
    04. Studeni 2018. 07:36

Jutro curke
    Teatoni mislim da su cure vec pisale da u med odjelcu mozes u autosjedalicu.

Salatice kako si nam jutros??? 

Ana kako si nam i ti jutros??? 

Ana89
    04. Studeni 2018. 07:36

Salatice, čestitke još jednom. 😍😍😍😍
    Moje iskustvo: moj porod je bio nešto dramatičniji. Došla sam u bolnicu, proteini u urinu , povišeni tlak, otvorena za prst 34+2 sam bila.
    Nisam ništa znala 3 dana, da bi me treći dan pregledao primarijus i rekao da mi samo jedan džep ima plodne vode i da sutra moram roditi dijete kako tako. I to carskim i da idem kao hitnoća prva ujutro. Sjećam se treskavice, hladnoće i onda bolno buđenje i opet treskavica postporođajna. Vidim, imam dren iz trbuha i kateter.
    Doveli su me na intenzivnu, nalijevali infuzijama, diureticima i tako dva dana i poslali na odijel. Da bi me opet vratili tu jer, skinuli su dren prerano, pa je curio obilno, pa su improvizirali neku cjevčicu. I evo opet diuretici. I evo opet i dva dana ispustith 11 litara vode iz tijela. Ima još po tkivima sigurno, ali još sam dva tri dana fkt tu, jer i rupa od drena  još curi. Ako ništa, bar sam se ispuhala.
    A sad nešto tipično za sve nas: imat ćete iscjedak iz maternice, sličiti će menstruaciji, ali će biti obilan i imati će neugodnjikav miris.  Mlijeko počinje nadilaziti, grudi otežavati. Ako niste u situaciji da dojite, kao što momentalno nisam ja( zbog antibiotika nekih) treba to početi izdajati. Valjda. 
    I probava će biti malo čudna, pazite što papate.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Mamica2
    04. Studeni 2018. 07:44

Ana drzi se, svega si nam ispricala al vidim da hrabro podnosis
    Salatica Lena je preslatka

MareiKate
    04. Studeni 2018. 07:55

Dobro jutro cure!
    Salatice draga, čestitam! Žao mi je da si tako popucala, ali želim ti brz oporavak! A Lena, mala slatka buhtlica 😍 Svu sreću vam želim!
    Ana i ti se drži, pomalo, čovječe do Božića si ko nova, sa svojom štrucom pod borom  🤗 a mi ćemo brojati sitno i paničariti 😅
    Ja sam pogledala video što je jučer Klikerica stavila i uplašila se svjetski 😄 kad vidim takav neki friški video, stvaran, tu atmosferu u boxu sva se naježim, skužim koliko je to stvarno i blizu.
    A nije mi jasno, ta cura iz videa, ležala im je tamo od kad je bila 4 cm otvorena, čeka se za epi, prerano je, i na kraju nisu stigli uopće dati epi  🙄 vidim da se preživi i bez toga, naravno, ali to me malo ljuti 😐 pretpostavljam da u ključnom trenutku nije bilo anesteziologa ili nešto...

• zvrkica
    04. Studeni 2018. 08:01

Jutro 😀

Salatica i Ana 😍😍😍😍 hrabrice naše 😘😘
    Samo se oporavite i neka ste što prije kući sa bebama 🤗🤗

Miranda
    04. Studeni 2018. 08:21

Jutro!
    Rostiljala sam se do 2 sinoc, zahvaljujuci kavi u 17 🙈 
    Boli me ispod rebara, kao da sam ih natukla. Ne znam jesam se sama nocas nekako prignjecila ili su njih dvoje nesto pritisnuli pa jos uvijek boli. 
    Salatice Lena je preslatka ❤️ Zao mi je sto si toliko popucala, zelim ti sto brzi oporavak 😘
    Ana super da voda ide van! Drzi se 😘 Kako je Mikael?

Duda
    04. Studeni 2018. 08:27

Dobro jutro ☺
    Salatice, preslatki su ti mali obraščići! 😍
    Ana, hvala na opisu. Ja volim čuti isto razna iskustva. Nisam do sad ništa čitala ni gledala, al s vama mi je kao da mi prijateljica prepričava. Obje ste neplanirano išle roditi i nijednoj nije bilo lako, al bile ste hrabrice i bitno da se sve dobro završilo i da su vaše male srećice s vama.
    Netko je pitao za robicu za izlazak, medo odijelo ide u jaje, ne idu skafanderi i debele jakne. A ja još nisam odlučila u čemu će naša curka van. Jučer trazila, ništa mi nije zapelo za oko, koliko god mi sve slatko..kompliciram oko toga bzvz, ne znam sta mi je 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.