Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    03. Studeni 2018. 22:59

_svjesna

Pticica, u Sarajevu imas Bingo markete, imas ih svugdje ja ne znam tacno gdje ima baby opreme nisam to istrazivala, znam da u Sarajevu je ponajveci na Stupu pa istrazi taj. Vecinom su supermarketi sa prehranom klasicno ali u nekim vecim ima i odjeca i oprema za bebu. Imas i Aksu u sklopu tog Binga na Stupu prema aerodromu, meni je to ubjedljivo najbolja radnja sa baby opremom u Sarajevu.
    Ako te jos zanima imas Fis u Halilovicima, i tu zna biti baby opreme.

Hvala ti 😘😘

du1988
    03. Studeni 2018. 23:01

salatice, savovi ce zarasti, Lena je s tobom i ne mogu ni zamisliti tu srecu i olaksanje! jedva cekam da ju vidimo 😍 ptičice, svjesna ti evo zna bolje nego ja. Ovo gdje sam ja bila je hipermarket tako da su imali stvarno velik izbor odjece i opreme za bebe!

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    03. Studeni 2018. 23:10

Salatice, iskustva svih koje sam do sada pitala o porodima su bila takva da su im trudovi bili najgori a sam izgon nije tako strasan, sad vidim da smo sve razlicite, iskreno i ja se vise plasim izgona jer mislim da bol kao bol mogu podnijeti ali tiskati i pritom ne znati sta je sa bebom mi je jos strasnije tako da te tu razumijem. Ja kad sad pogledam u ogledalu svoj stomak i svoje kukove pitam se kako cu to izvesti i mislim da cu proci mnogo gore od tebe, jednostavno ne vidim nacina da tolika beba izadje dole 🙈 
    Stvarno si hrabra, Lena ce biti prava cura, zelim joj da bude na mamu pozitivna ❤️
    Svaka bol je samo fizicka i konci ce zarasti. Zelim ti brz oporavak i da sto prije budes sa svojom princezom.

pepe1907
    03. Studeni 2018. 23:13

Teatoni

Barbie i ja smatram da cu i ja isto u terminu jer sam jos uvijek potpuno zatvorena i sve je u najboljem redu nikakvih problema nemam…ali me bas ovo malo scimalo i nekakav nemir mi unijelo…i pitanje za curke koje planiraju roditi u merkuru…hocete u ovu manju torbu za radaonu nositi uloske i jednokratne gacice?
    Pepe stigla mi je izdajalica sa Allie-a ista ko tvoja. Malo sam je isprobala da vidim kaki vuce nakon par usisa mi se pojavilo par kapi kolostruma na bradavici pa sam odmah prestala? Jel se i tebi to dogodilo?

joj nisam..hehe samo taj put kad je dosla na par sekundi i prepala sam se tog osjecaja 😂 nebi bas isprobavala...bojim je se 🙄😉😂

Salatica9192
    03. Studeni 2018. 23:37

Za sad sam ovu imam. Ljubav moja najveca, obrazcici moji mali 😍
    A za mene kontrakcije nista, bez laganja, bez epidurala. Jednostavno boli i prodje, boli i prodje, spustilo se na 2 min. Mislim bilo je tu joj ponekad, ali sam cijelo vrijeme ih pokusavala predisati i bila smirena. Onda odjednom osjetila pritisak u zadnjici i to je to. A ovo sto sam izdramila kad su me sili, stvarno su me iskasapili, ruptura, nikad prestati siti 😶 Da su sjekli, bilo bi koncic, dva. Ovako kao nece, mala beba, a pokida sve. Mislim nekaaa, beba mi je najvažnija normalno, ali pokvari mi ugodjaj poroda. Culi su me i moji vani koliko sam vristala, samo oni kontalu da radjam 🤣
    Evo sad malo boli stomo, krvarenje nije strasno. Pojela sam kiflu i po, popila vode i zaspacu, iscrpljena sam. 

• Kani07
    04. Studeni 2018. 00:05

Salatica9192

A za mene kontrakcije nista, bez laganja, bez epidurala. Jednostavno boli i prodje, boli i prodje, spustilo se na 2 min. Mislim bilo je tu joj ponekad, ali sam cijelo vrijeme ih pokusavala predisati i bila smirena. Onda odjednom osjetila pritisak u zadnjici i to je to. A ovo sto sam izdramila kad su me sili, stvarno su me iskasapili, ruptura, nikad prestati siti 😶 Da su sjekli, bilo bi koncic, dva. Ovako kao nece, mala beba, a pokida sve. Mislim nekaaa, beba mi je najvažnija normalno, ali pokvari mi ugodjaj poroda. Culi su me i moji vani koliko sam vristala, samo oni kontalu da radjam 🤣
    Evo sad malo boli stomo, krvarenje nije strasno. Pojela sam kiflu i po, popila vode i zaspacu, iscrpljena sam.

Salatica9192

Potica mala,odmori se sad Lena je dobro,savovi ce proc i ne izgleda mi sitno beba 😍.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Slampo
    04. Studeni 2018. 00:38

Salatice svaka cast....čitajući tvoju pricu sa poroda, mogu samo reci svaki cast bome si to junacki odradila. A savovi, sivanje i sve je koma ali za cca 2,3 tj kada ce mi ostalo polagano kretati te vode oko poroda, savova i sl. ti i Lena cete vec biti doma i rasturati....cestitke jos jednom 🥂🥂 ili u ovom slucaju prigodnije 🍼🍼🍼🍼🎂🎂

Salatica9192
    04. Studeni 2018. 00:59

Preuzbudjena da spavam 😍😍😍😍 Nmg dočekati sutra da je gledam. 
    Jedva cekam da i vi ugledate svoje bebe 😍😍🤗
    Ja sam i dalje sa vama haha, da znate. Pa cemo poslije svi praviti grupu za bebe 🤗😋

Maggie85
    04. Studeni 2018. 01:09

Teatoni, meni je frendica koja je nedavno rodila u Merkuru rekla da ti u rađaoni ne trebaju gaćice i ulošci, to treba tek kad dođeš u sobu. Baš sam ju to konkretno pitala.
    Salatice naša hrabra, čestitam ti od srca i ovdje. Vidiš, ipak si me prestigla... nije Lena više mogla čekati 😍

Mina93
    04. Studeni 2018. 01:52

Joj jedva cekam update tablice sa novom bebom, nmg vjerovat jos da je sezona otvorena 😍😍
    Ja bila na djevojackoj, sad krepana.. I pila sok od ananasa, i lezim u krevetu i razmisljam sad jel to uopce bila dobra odluka 😱😱 i prejela se, a sad nema sanse zaspat.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.