Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majana
    03. Studeni 2018. 21:46

Salatice juhhhhuuu za tebe i Lenu 😘😘😘❤️❤️❤️jedva sam docekala da cujem da je sve u redu! Eto jedan decko jedna cura hahahaha krenulo je naveliko 💪🎊🎉

bambusovlist
    03. Studeni 2018. 21:47

Salatice, čestitam tebi, tvojoj Leni i tati!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

_svjesna
    03. Studeni 2018. 21:48

Salatice cestitke od srca ❤️❤️
    Bebe su pravo pocele stizati, tek cemo sada da zatrpamo forum, mislim da vec sada imamo najvise ispisanih strana nego bebe svih ostalih godisnjih doba 😂😂
    Cure, slobodno nam pisite detaljno o porodima, ja bih iskeno bez straha voljela da sve prvorotke znamo sta nas ceka, bez imalo ustrucavanja i uljepsavanja, ono realno. Tako da jedva cekam da se malo oporave nase dvije lavice Ana i Salatica pa da nam raspisu svoja iskustva do u detalje 😊

barbiemama
    03. Studeni 2018. 21:48

mmama2

Ja jedina ne znam koji su oni izgleda😂😂😂

ne znam ni ja, a znatiželjna sam. hoćemo link 😂

_svjesna
    03. Studeni 2018. 21:52

Salatice cestitke od srca ❤️❤️
    Bebe su pravo pocele stizati, tek cemo sada da zatrpamo forum, mislim da vec sada imamo najvise ispisanih strana nego bebe svih ostalih godisnjih doba 😂😂
    Cure, slobodno nam pisite detaljno o porodima, ja bih iskeno bez straha voljela da sve prvorotke znamo sta nas ceka, bez imalo ustrucavanja i uljepsavanja, ono realno. Tako da jedva cekam da se malo oporave nase dvije lavice Ana i Salatica pa da nam raspisu svoja iskustva do u detalje 😊

du1988
    03. Studeni 2018. 21:57

barbiemama

mmama2

Ja jedina ne znam koji su oni izgleda😂😂😂

ne znam ni ja, a znatiželjna sam. hoćemo link 😂

ne znam ni ja 😂 ptičice, u Bingu sam kupovala, ne znam ima li ga tamo juznije 😀 i sad najbitnije! salatice, kraljice naseg malog kruzoka-od srca ti cestitam i zelim najljepsu dobrodoslici maloj Leni-prvoj curici zimskih beba! ❤️❤️
     nadam se da imas spremnu koju velicinu 50 😂😂 kad budes mogla, javi nam se! 😘😘

url=https://lilypie.com]

AllieH
    03. Studeni 2018. 21:57

I ja mislim da mi imamo najvise ispisanih stranica, kontam da cemo morati otvoriti vol. 2, jer vec sad sporije otvara i loada nasu temu. 😊

Luka ❤

zadranka86
    03. Studeni 2018. 22:03

Cestitke Salatici na njenoj princezi Leni..Od srca punooooo srice zdravlja i veselja maloj curici a njenoj mami brz oporavak i punooo srice….CESTITAM OD SRCA…

url=https://lilypie.com]

• Teatoni
    03. Studeni 2018. 22:05

Ana i Salatice cestitke jos jednom.
    Bas sam sretna zbog vas da je sve proslo u redu i da se druzite da svojim ljubavima. Curke ostale neznam kako vi ali mene je fakat malo neka panika primila kad vidim njih dvije i stvarno me sad vec malo trta kad ce to krenuti. Dragog jadnog maltretiram moramo jos ovo moramo ono. Sutra obavezno do ikee jer ja u pon mogu vec roditi. 😂😂😂 Odmah sam veceras isla sloziti njene stvari za izlazak iz bolnice i stavila sve zajedno u jaje i dragom 10 puta ponovila da to nosi kad dolazi po nas ko da je mutav. 😏😂😊 malo mi ga je zao. 😶😏 nije me bilo strah do danas 😏🤣

Klikerica
    03. Studeni 2018. 22:09

AllieH

Cureeee, stigla nam je Lena!! 💕💕💕💕

Sto se Blazoti tice, joj meni je to sve tako previse, kuzim da im je to "posao", ali mislim da su se poceli malo previse prostituirati. Imam osjecaj da ne mogu ni uzivati u tom djetetu i da samo razmisljaju sto bi sljedece mogli snimiti. I Lennox koji je odmah prvi dan postao Leni u kombinaciji s njihovim prezimenom mi je bas 😏 A mali je presladak 😍😍😍

Radila je prije samnom u firmi... ma mislim slažem se oko nekih stvari,posebno ovo da je malo previše tog snimanja... nešto treba ostati i u intimi doma.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.