mene ne lovi panika baš. iskreno, ne bih imala ništa protiv da rodim za tjedan dana 😂 ali, velim, neki unutarnji filing mi govori da ću oko termina.
Barbie i ja smatram da cu i ja isto u terminu jer sam jos uvijek potpuno zatvorena i sve je u najboljem redu nikakvih problema nemam...ali me bas ovo malo scimalo i nekakav nemir mi unijelo...i pitanje za curke koje planiraju roditi u merkuru...hocete u ovu manju torbu za radaonu nositi uloske i jednokratne gacice?
Pepe stigla mi je izdajalica sa Allie-a ista ko tvoja. Malo sam je isprobala da vidim kaki vuce nakon par usisa mi se pojavilo par kapi kolostruma na bradavici pa sam odmah prestala? Jel se i tebi to dogodilo?
Salatice, iskrene cestitke od srca ❤❤
Stigla nam je i druga bebica. Brz oporavak ti zelim i pisi nam kad ces moci. Puseee tebi i malenoj 😍
Noa 💙
Bas sam sretna zbog jos jedne prinove na forumu. Ovaj moj radi strku i na kraju ce ostati do samog kraja unutra 😂
I mene zanimaju iskustva njihova. Kazem da vise volim procitati i cuti kakva god bila iskustva,samo da se nekako psihicki pripremim da je sve moguce.
Ajme osjecam se kao da je Bozic i Nova godina u jednom! Prvo Ana, sad Salatica!
Svaka cast cure!
❤❤❤❤❤
A što se IBM tice drago mi je da je rodila i da je sretna, ali mislim da tako veliki, intimni dogadjaji trebaju ostati u krugu najblize obitelji.
A najsmjesniji komentar na ime mi je bio na forum.hr kad je netko napisao da zar ce ga sad baka i djeda iz Bednje zvat Lennox dojdi sim dok budu trcali za njim po bregima. 😂
Du bingo.. evo googlam, i nalazim na shopping centar. Jel to to?
I nemam pojma ni ja o kom se prica 🤷♀️
Joj cure, taaaaako mi je lose. Zeludac me boli nenormalno od silnih cevapa. Uzas jedan, bas mi lose 🤢🤮
Hvala cure i na podrsci i na lijepim cestitkama 😍😍😍😍 Bas ste me raznjezile, čitajući ovdje i na fb.
A porod prica:
-za kontrakcije se javila pošteno nisam i svi su me hvalili i oni brzo sam se i otvarala
-za postupak poroda, strasno mi malo bilo, svi oko mene, napinjem ko luda, ne znam sta je sa bebom, itd
- Lena izlazi i pocinje plakati, daju mi je na grudi, ja pogubljena, pipnuti se bojim, malecka skroz.
- I najgori dio, imam dijagnozu ruptura... nezz ni sama koliko konaca, preko 10 (računali beba mala, a ja sva ispucala od nje). Vristala sam na sav glas, bukvalno.
Sad mi se spava, ali moram pojesti i popiti nesto. Lena je preko puta mog odjela, nadam se da cu sutra kod nje 😍
Pticica, u Sarajevu imas Bingo markete, imas ih svugdje ja ne znam tacno gdje ima baby opreme nisam to istrazivala, znam da u Sarajevu je ponajveci na Stupu pa istrazi taj. Vecinom su supermarketi sa prehranom klasicno ali u nekim vecim ima i odjeca i oprema za bebu. Imas i Aksu u sklopu tog Binga na Stupu prema aerodromu, meni je to ubjedljivo najbolja radnja sa baby opremom u Sarajevu.
Ako te jos zanima imas Fis u Halilovicima, i tu zna biti baby opreme.
Sortiraj odgovore
Najstariji