Evo jedan svježi video sa poroda KB Merkur, kolegica s kojom sam radila..
https://www.youtube.com/watch?v=EApOc2qFV6A
aaa ivana ti kolegica...bas sam vidla kod jedne blogerice da joj je bila pozelila srecu...naravno kad sam cula kmee zaplakala sam ko kisna godina 👶😁
Salatice, čestitam!! 🎉🎊❤❤❤ 😘😍
Lijepo se odmori, naspavaj, da čim prije dođeš k sebi pa da lijepo uživate zajedno. Lena je prava velika cura i vjerujem da će sad sve biti lakše kad će ti bit u rukama napokon!
url=https://lilypie.com]
Cureeee, stigla nam je Lena!! 💕💕💕💕
Sto se Blazoti tice, joj meni je to sve tako previse, kuzim da im je to "posao", ali mislim da su se poceli malo previse prostituirati. Imam osjecaj da ne mogu ni uzivati u tom djetetu i da samo razmisljaju sto bi sljedece mogli snimiti. I Lennox koji je odmah prvi dan postao Leni u kombinaciji s njihovim prezimenom mi je bas 😏 A mali je presladak 😍😍😍
Luka ❤
Salatice iskrene cestitke i ovdje Leni dobrodoslica na ovaj svijet a tebi sto brzi oporavak...
Znaci mislim da ovih dana svi lijemo suze ali suze radosnice, uzbudenja i nervoze i iscekivanja i eto sad bumo vidili ko je treci na redu 😂😂🔝
Bas sam nekak uzbudena puse svima a najvise nasim novopecenim mama
Ani i Salatici 😍😍😍❤️❤️❤️😘
Salatice cestitam !!! Brza si za prvorotku. Sad mogu ici spavati mirno jer sve sam se mislila treba se buditi po noci da vidim ima li sto nova sa Salaticom
Ajme
Prvo plakala na video koji je Klikerica stavila, a nakon toga na ovu najljepšu vijest, još jedna zdrava bebica u našoj grupi! (Nije to plakanje, to je ridanje haha) 😍😍
Čestitam, Salatice, presretna sam radi vas! Budite dobro, odmarajte sad i javi nam se kad stigneš ❤
Salaticeeee pa cestitam od srca!!! ❤️❤️❤️ Dobrodosla mala Lena 💗 Braaavo cure, tako mi je drago sto ste napokon zajedno i sad vas cekaju samo slatke brige.
Uzivaj u novoj ulozi draga, to malo cudo je samo vase 💝 I meni su oci pune suza 🙈
Pticice ne mozes nikako utjecat, to je odgovor organizma na promjene hormonalnog statusa. Sad su ti limfociti nizi, u trecem tromjesecju ce vjerojatno rasti prema normalnim vrijednostima opet. Ako limfociti naglo skoce znaci da se tijelo bori protiv neke infekcije ali to nema veze s tvojim slucajem, samo je trudnoca 😊
Slazem se s allie po pitanju Blazotice. Previse mi je to prostituiranja. A i s imenom su ga usrecili 🤦♀️
Nevjerojatno mi je vidjet nju tako smirenu, ja sam tulila ko kisna godina cim sam cula B. 😂 I muz i ja smo. Sad ocekujem vjerojatno isti scenarij 😅
Salatice, čestitaaam od srca ❤️ jedva čekam da vidimo malu snažnu curicu. oporavi se i javi nam se što prije 😘
Salaticeeeepa cestitam od srca!!! ❤️❤️❤️ Dobrodosla mala Lena 💗 Braaavo cure, tako mi je drago sto ste napokon zajedno i sad vas cekaju samo slatke brige.
Uzivaj u novoj ulozi draga, to malo cudo je samo vase 💝 I meni su oci pune suza 🙈
Pticice ne mozes nikako utjecat, to je odgovor organizma na promjene hormonalnog statusa. Sad su ti limfociti nizi, u trecem tromjesecju ce vjerojatno rasti prema normalnim vrijednostima opet. Ako limfociti naglo skoce znaci da se tijelo bori protiv neke infekcije ali to nema veze s tvojim slucajem, samo je trudnoca 😊
Slazem se s allie po pitanju Blazotice. Previse mi je to prostituiranja. A i s imenom su ga usrecili 🤦♀️
Nevjerojatno mi je vidjet nju tako smirenu, ja sam tulila ko kisna godina cim sam cula B. 😂 I muz i ja smo. Sad ocekujem vjerojatno isti scenarij 😅
Ja jedina ne znam koji su oni izgleda😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji